Nákupy a novinky /február 2016/

Ahojte :) 
Musím priznať, že moja nakupovacia vášeň je stále väčšia a väčšia, aj keď sa snažím krotiť, nakoľko nechcem nakupovať príliš "do zásoby" alebo naopak veci, ktoré až tak, alebo vôbec nepotrebujem. Čítaním recenzií na mnohé výrobky sa môj imaginárny wishlist samozrejme len rozširuje a ťažko odolávam vytúženým výrobkom, najmä v akciách. Občas mi zasvieti v hlave kontrolka a inokedy ju ignorujem. Tak sa poďme pozrieť, čo nové mi za mesiac február pribudlo :)
Stále hľadám účinný deodorant, a tak som sa rozhodla vyskúšať pre zmenu krémový od Rexony Maximum Protection z rady Stress Control. Dostala som možnosť vyskúšať masážnu pomôcku CelluBlue na redukciu celulitídy, ktorú už začnem pomaly testovať.
Zo stránky lookfantastic som si objednala set Burt's Bees Original obsahujúci 2 balzamy - klasický s obsahom včelieho vosku a druhý s príchuťou granátového jablka a balzamový krém na nechtovú kožtičku s citrónovým maslom. Aj keď sú výrobky 100 % prírodné, nie som nimi až tak nadšená. Klasický Beeswax je mentolový s chladivým účinkom, čo ma dosť prekvapilo, pretože som čakala skôr medovú vôňu, no zároveň sa mi páči zo všetkých najviac, lebo veľmi pekne vonia a v lete ho určite využijem. Druhý s granátovým jablkom má nepríjemnú vôňu, takmer vôbec nepodobajúcu sa granát. jablku a je v ňom cítiť normálne konský zápach (áno, znie to strašne, ale skutočne to tam cítiť :D), jeho pozitívom je len vytvorenie ľahkého nemastného pocitu na perách. Citrónový balzam na nechtovú kožu som použila len raz a myslím, že ani ten nebude robiť žiadne divy. Ak mám Burt's Bees pomegranate porovnať napr. so Sierrou Bees (recenzia TU), tak balzam od Sierry sa mi jednoznačne páči oveľa viac, je lacnejší a hlavne voňavejší!
Po make-upe Skin Match Protect od Astoru som túžila už dlhšie a tak som si ho konečne kúpila. Mám ho v najbledšom odtieni 100 Ivory. Zajtra ho chcem vyskúšať, som na neho veľmi zvedavá a zároveň mám obavy, ako to s ním u mňa dopadne. Potom vám o ňom napíšem samostatnú recenziu. Ďalej tu mám podkladový lak s keratínom od Catrice. Lak je bielej farby, určený na zvýraznenie a rozjasnenie farby laku. Zatiaľ som ho použila len raz, výdrž laku o niečo predĺžil, no prekáža mi jeho biela farba, ktorá sa miestami horšie prekrýva. Z ebay-u som si objednala brushegg - čistiacu pomôcku na štetce za skvelú cenu 0,90 €, ak by mal niekto záujem, pridávam aj LINK na predajcu, prišla mi bleskovo rýchlo - do 12 dní od objednania.
Beauty blender som samozrejme musela vyskúšať i ja, a tak som si kúpila špongiu od Real Techniques, spolu so štetcom na očné tiene. V porovnaní so štetcom nevidím v tejto hubke nejaký veľký rozdiel, okrem toho, že je s ňou aplikácia rýchlejšia, no na druhú stranu sa mi zdá, že sa s ňou minie viacej produktu a make-up s ňou nevydrží taký čas ako s nanesením pomocou štetca. A čo sa týka štetca na očné tiene, je to univerzálnejši štetec - dá sa použiť ako na celé viečko, tak i do záhybu oka i na rozblednenie. Spokojná som s ním len tak z polovice, na celé viečko používam radšej ebay-ácky štetec Jessup, ktorý je mäkší a príjemnejší.
Keďže som teraz trocha chorá, kúpila som si B-komplex forte od Genericy a Müllerove cmúľacie pastilky so šalviou a vitamínom C, ktoré majú upokojujúci účinok na hrdlo, hltan a hlasivky. Himalaya Herbals viacúčelový krém s výťažkom s aloe vera s protibakteriálnymi, protiplesňovými, protiinfekčnými a antiseptickými účinkami som kúpila do lekárničky pre prípad potreby.
Trendu antistresových omaľovánok som podľahla i ja a kúpila som si k nim aj farbičky, nakoľko som žiadne nemala. V omaľovánkach sa nachádza množstvo krásnych obrázkov, už si len nájsť čas na vyfarbovanie :)
Čím ste si spravili radosť vy?

21 komentárov

  1. Já jsem si koupila make up od Vichy pro citlivou pleť a musím říct, že jsem spokojená i krytí má dobré, sice ne vysoké ale tak střední :) jinak jsem si ještě koupila paletku od Freedom a pigmentace super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ od Vichy make-up nemala, no moja mamina používa už roky Dermablend a je s ním veľmi spokojná. Keby bola aj u nás kozmetika Freedom dostupná, tak by som zrejme ani ja nejakej paletke neodolala :)

      Odstrániť
  2. Tie omaľovávanky sú super :) Aj tie balzamy vyzerajú fajne :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Omaľovánky sú vážne skvelé :) Balzamy skôr len skvele vyzerajú, inak také super nie sú.

      Odstrániť
  3. Krásne nákupy:) a potom daj vedieť ako u teba dopadol ten make-up!
    Chcela by som ťa pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky :) Určite bude o ňom čoskoro samostatná recenzia :)

      Odstrániť
  4. balzamy burts beets som si raz kupila v rakusku lebo u nas su dosť drahe aj na eshopoch, ešte som ich síce neskúšala ale medová vôňa je taka naozajstna by som povedala, a granatove jablko taktiež, lebo v ostatných výrobkoch s vôňami tie vôňe trochu ,,prikrášľujú" mam taky pocit a možno preto sa ti zdajú tak trochu nie podľa predstáv ako sme zvyknuté, ale ja im zato dávam plus:) a ostatné su zaujímave vecičky tiež

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, súhlasím s tebou :) No niekedy mám pocit že klasické labello je aj tak najlepšie :)

      Odstrániť
  5. Ten make-up pouzivam celu zimu a som s nim spokojna, dufam, ze i ty budes ;-) a mullerove pastilky su najlepsie :-D vzdy ich chcem vycmulat voac ako je letaciku povolene :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ som s ním aj ja spokojná a celkom milo prekvapená :) Hehe, no ja by som ich tiež za deň vycmúľala viac ako tri :D

      Odstrániť
  6. Krásné nákupy. Real Techniques zbožňuji, já tedy na make up používám štětec ale o houbičce uvažuji. Rexona Max. Protection je má oblíbená zejména v létě. Burst bees neznám ale vypadají lákavě, náhodou koňský pach mi nevadí, koně voní :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Real Techniques by som určite chcela vyskúšať hlavne štetec na make-up, ktorý každý chváli :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.