Astor Skin Match Protect Foundation

Ahojte!
Hurá! Konečne vám prinášam sľubovanú recenziu na jeden z najnovších make-upov od Astoru - Skin Match Protect Foundation. Sama som naň bola veľmi zvedavá a od doby, čo bol uvedený na trh som ho chcela vyskúšať. Ani si nepamätám, kedy som si naposledy kúpila make-up v drogérii, no po prečítaní mnohých pozitívnych ohlasov na tento som bola rozhodnutá vyskúšať ho a dať tak opäť šancu make-upu z drogérie :)
Astor Skin Match Protect Foundation má vytvoriť dokonalý, prirodzene vyzerajúci vzhľad s 24-hodinovou hydratáciou. Hodvábne jemné zloženie s Triple Protection komplexom fosfolipidov, hydratačných zložiek a vitamínu E má chrániť pleť pred škodlivinami životného prostredia a viditeľne zlepšiť jej jas, tón a celkový vzhľad. Make-up taktiež sľubuje zjednotenie sfarbenia pleti a redukciu tmavých kruhov pod očami. Make-up navyše obsahuje ochranný faktor SPF 18.
Keďže patrím medzi bledulky, make-up som si kúpila v najbledšom odtieni 100 Ivory. Žiaľ, mne je tento odtieň predsa troška tmavý. Nie je to nič strašné, no počas zimného obdobia mi nevyhovuje. Podtón nie je do ružova, ani do žlta, je teda skôr taký neutrálny, čo mne úplne vyhovuje. Make-up po nanesení oxiduje, čo môžete vidieť aj na fotografii nižšie. Takže odtieň ešte o niečo stmavne, čo mi na krycích produktoch celkom dosť prekáža a myslím, že tento efekt je nežiaduci, aj keď som sa s ním stretla už u viacerých make-upov/bb krémov.
Na dosiahnutie bledšieho odtieňu používam Color & Care Mix Your Make-up krém od Alverde, vďaka ktorému si namiešam presne taký odtieň aký chcem. Alverde krém nemení konzistenciu daného produktu, len ho farebne doladí. Za jeho objavenie som vďačná Zuzke z blogu Pinkshaaark. Nemať tento zázračný krémik, make-up by som mohla začať používať až niekedy v lete. 
Make-up je dosť tekutý a treba s ním /podľa môjho názoru/ rýchlejšie pracovať, pretože sa mi zdá, že má menšiu tendenciu robiť fľaky. Najlepšie sa mi nanáša s pomocou plochého štetca na tekutý make-up alebo hubkou, prstami určite nie. Krytie je ľahké až stredné. Make-up po nanesení pekne a hlavne prirodzene splynie s pokožkou a tiež pomerne rýchlo na pleti zaschne a "scelí" sa s ňou. Čo sa týka výdrže, tak tá je cca 6-7 hodín, potom sa mi už pleť začína lesknúť (i po prepúdrovaní) a make-up jemne vytrácať. Nemyslím si, že bude vhodný pre suchšiu a veľmi suchú pleť, pretože ja mám pleť zmiešanú so sklom k masteniu a nepociťujem výrazné hydratačné účinky; skôr naopak, na určitých miestach sa mi vytvárajú maličké šupinky. No berte to prosím s rezervou, moja pleť je skutočne veľmi náročná a hocičo do seba neprijme, a to je aj dôvod prečo mám s make-upmi také problémy.
Aj napriek pár negatívam, hodnotím Astor Skin Match Protect kladne. Páči sa mi jeho fosfolipidové zloženie obohatené o antioxidanty a prirodzený vzhľad, ktorý make-up vytvorí. Na pleti nie je cítiť žiadny nepríjemný nános, ani pocit "ťažoby".
make-up tesne po nanesení a pár minút po rozotretí a zaschnutí 
Astor Skin Match Protect Make-up a Alverde Color & Care Mix Your Make-up, vpravo: výsledný efekt po zmiešaní
A čo vy? Máte skúsenosti s Astor make-upmi? 

11 komentárov

  1. Škoda ho, že tak oxiduje. Ešte v tom nezoxidovanom stave by som si naň aj trúfla ale po zoxidovaní :D, pripomína mi to makeup od Essence Nude Pure, ktorý tiež strašne zoxiduje na pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, veľká škoda :( Dúfam, že sa mi ho podarí aspoň do polovice minúť...

      Odstrániť
  2. Vyzerá super:) a ja by som mala taktiež problém s odtieňom!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Astor som ešte nemala, no vyzerá super. Ten prívesok je inak fakt nádherný :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Me spis zaujal ten Alverde, asi pujdu pohledat do Dm-ky💋💋💋
    Andreablog Tu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Makeup od Astoru jsem ještě neměla, ale docela mě zaujal má pěkný odstín.
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som taktiež doposiaľ žiadny make-up od Astoru nemala, no čakala som od neho viac...

      Odstrániť
  6. Make-up od Astoru som ešte nemala, ale bojím sa toho, že by mi tiež nesadol, keďže aj ja som veľmi bledá :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  7. úplne som sa pousmiala ako si písala, že nevieš kedy si si naposledy kúpila v drogérke makeup, ja tiež :D skúšala som síce True Match, ale vôbec mi nesadol..
    hmm a toto teda tiež nebude pre mňa, keď píšeš, že nie moc na suchšiu pleť a teda keď porovnám tie dva odtiene s tým Alverde, tak na mňa by bol tento Astor tiež tmavý, škoda.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na vynovený True Match som počula, že je horší ako ten predtým; ja som od Lorealu zatiaľ žiadny make-up nemala, vždy sa mi zdajú tmavé... Inak nechápem, prečo je v našich drogériach tak málo svetlých make-upov, resp. prečo sa k nám nedovážajú najsvetlejšie odtiene, ktoré sú v zahraničí bežne dostupné...

      Odstrániť
  8. s tím teď mívám problém často, že mi make-upem oxiduje :/ od Astor teď budu zkoušet Mattitude make-up, tak jsem zvědavá!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.