Nákupy a novinky /marec 2016/

Pekný víkendík prajem :)
Konečne prichádzam s nákupným a novinkovým článkom za mesiac marec. Za tento mesiac mi aj vďaka spoluprácam pribudlo pomerne dosť produktov, najmä z telovej a vlasovej kozmetiky, no mám tu taktiež aj niečo z pleťovej a dekoratívnej kozmetiky.
Naskytla sa mi možnosť vyskúšať čisté nerafinované 100 % bambucké maslo SHEABUTTER, o ktorom sa vám už čoskoro chystám napísať recenziu. K českej značke Body Tip som sa dostala úplne náhodne, keď som babke kúpila od tejto značky výživný pleťový krém s argánovým olejom určený na stárnucu pokožku. Zo zvedavosti som ho vyskúšala a bola som veľmi milo prekvapená. Najradšej by som si ho kúpila aj pre seba, no keďže je protivráskový, tak  som sa rozhodla vyskúšať hydratačný pleťový krém s marhuľovým olejom a zatiaľ som s ním veľmi spokojná. Sviečky F&F z Tesca za fantastickú cenu 1 € vydržia horieť dlhý čas a krásne miestnosť prevonia.
Od priateľa som dostala k MDŽ kokosový peeling a roztomilú sadu mini sprchových gélov Nature's Ingredients z Marks & Spencer.
V Yves Rocher som si kúpila moju obľúbenú čistiacu micelárnu vodu 2v1 a krém na mastnú a zmiešanú pleť z rady Sebo Végétal. Krém proti drobným nedostatkom pleti má gélovo-krémovú textúru, je veľmi ľahký, používam ho na noc, pretože pod make-up mi nevyhovuje. Myslím, že pre veľmi mastnú pleť bude na denné použitie ideálny.
Na blogu u Danky som vyhrala Realash sérum na rast rias, z ktorého mám obrovskú radosť, lebo naozaj funguje. Keďže som chcela pleti dopriať aj niečo prírodné, rozhodla som sa skúsiť medovkovú pleťovú vodu od Soaphorie - jednoducho je skvelá, nemám čo iné k nej dodať :) Aktuálne moje najobľúbenejšie 100 % bavlnené odličovacie vatové tampóny z Tesca.
Prvý krát som uskutočnila nákup na stránke MISSHA, kedy prebiehala z príležitosti MDŽ akcia -15 % na celý nákup. Mamine som vzala čistiacu penu Pure Revolution, sebe čistiacu penu na problematicú pleť Super Aqua, masku na stiahnutie pórov a Missha M Signature Real Complete BB cream, priateľovi energizujúce, hydratujúce a ukľudňujúce tonikum a vlasový gél so silnou fixáciou. K objednávke som dostala aj zopár vzorečiek.
Z dekoratívnej kozmetiky tu mám vyššie spomínaný bb krém od Misshy, argánovú špirálu Gabriella Salvete, ktorú som vyhrala vo fb súťaži s Teta drogériou, Alverde color and care mix your make-up - krém na zosvetlenie make-upu, fixačný gél na obočie Make me brow 02 browny brows od Essence, ceruzku na obočie v odtieni 030 Brow-n-eyed Peas od Catrice, krásne ceruzky na oči Catrice za výpredajovú cenu som kúpila mamine a vo výpredaji som zohnala i farbiace olejčeky na pery od Essence v odtieňoch 01 If kisses were snowflakes a 02 I'd send you a blizzard.
Novinky od Rexony antiperspirant a tuhý pánsky deo stick z novej rady Active Shield som dostala na testovanie. Ďalší sprej od Nivei protect & care mám od priateľa a pre zmenu od maminy Neutrogena peeling na chodidlá.
V rámci spolupráce so spoločnosťou Unilever mi boli poskytnuté produkty Dove z vlasovej rady Intensive Repair a nový sprchový gél s vôňou smotany a pivónie. Už čoskoro sa môžte tešiť na recenziu a taktiež súťaž o tieto výrobky!
Priateľ sa tento mesiac kozmeticky veľmi činil a v Lidli mi nakúpil štyri krémiky na ruky, z toho tri sú balzamové - z kolekcie Beauty elements - onyx deluxe moringový olej a bambucké maslo, wave deluxe biele lekno a mäta vodná, sky deluxe orchidea a ryžové mlieko a Cien med sensitive na suchú a citlivú pokožku. Ďalej Cien penu na popraskanú a zhrubnutú pokožku chodidiel, Cien hydratačnú pleťovú masku s aloe vera a jojobovým olejom a čistiacu so zinkom a bielou kozmetickou hlinou a ružové holiace strojčeky.
A aby toho nebolo "málo", ďalšie sprchové gély Tetesept (opäť od priateľa) v troch variantoch - prirodzene regeneračný s olivovým olejom a bambuckým maslom, upokojujúci s ľubovníkovým olejom a extraktom z mučenky a povzbudzujúci s grapefruitovým a mätovým olejom a guaranou. Musím povedať, že tieto sprcháče sú úžasné a rada by som vám o nich napísala samostatný článok. A posledným kúskom je intímny gél od pre mňa neznámej značky Felce Azzurra.
Tento krásny mačičkový hrnček mám od postihnutých detičiek. Crunchy arašidové maslo z M&S som si veľmi obľúbila a už mám asi tretie balenie, taktiež müsli srdiečka z Lidlu mi moc chutia a už som zjedla asi 10 balení :)
Tak a sme na konci, uf, konečne :)

Máte aj vy nejaký z týchto produktov? Budem rada, ak mi napíšete s čím ste si v nedávnej dobe spravili radosť vy :)

11 komentárov

  1. A to som plánovala tento mesiac šetriť :D Samé zaujímavé produkty, teším sa na recenzie :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wav kolko zaujímavých výrobkov :) teším sa na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni moji! Toľko vecí a všetko sú to naozaj zaujímavé produkty ♥ Už dlhšie uvažujem o gély na obočie od Essence a tie krémy na ruky od Cien... Tuším sa na ne pôjdem mrknúť :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujal mě ten krém od Body Tip, ještě jsem o této značce neslyšela:) V Lidlu jsem si teď taky koupila něco z jejich kosmetiky, konkrétně šampón a krém na ruce:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne vecičky:) kokosový peeling musí byť úžasný♡ fakt sa teším na recenzie!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hodne povedene kousky sis poridila. Uz se tesim na recenze. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je nových vecí! Najviac som zvedavá na recenziu bambuckého masla, tak dúfam, že bude fakt čoskoro. Má roztomilučký obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. zbožňujem takéto články v ktorých sa dočítam toľko zaujímavostí..vnúkla si mi typ na krém od Yves..asi sa tam na túto radu pôjdem pozrieť,pretože ja mám myslím dosť mastnú pleť..a krém by sa mi možno mohol páčiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som síce písala, že pod make-up mi nevyhovuje, ale pod bb krém je vynikajúci a ako ľahký nočný krém taktiež super a navyše krásne vonia :) dúfam, že budeš aj ty spokojná :)

      Odstrániť
  9. Ďakujem vám za pekné komentáre, recenzie určite budú, som rada, že sa tešíte :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Same dobré veci! :) Yves Rosher kozmetiku milujem! :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.