Príprava pokožky na leto s Dove DermaSpa a dokonalé sebavedomie s kampaňou #smekrasne

Ahojte! 
Letné dni sa už nezadržateľne blížia a my sa tešíme na slnečný čas strávený v prírode, pri vode a ja úplne najviac na pohodu v našej záhradke. Počas leta je naša pokožka viac ako inokedy vystavená vonkajším vplyvom a tiež pohľadom ostatných. Mnohé z nás cvičia, diétujú a absolvujú neľahké prípravy na sezónu plaviek a krátkych kúskov oblečenia. Na to, aby sme sa počas horúcich dní cítili sebavedome nepotrebujeme ideálne krivky, ale krásnu a zdravo vyzerajúcu pokožku. Vďaka luxusnému radu Dove DermaSpa môžeme rutinné prípravy "do plaviek" povýšiť na rozmaznávajúcu starostlivosť a pôžitok pre všetky zmysly.

Kolekcia Dove DermaSpa Uplifted+ má poskytovať pokožke hĺbkovú hydratáciu a výživu, čím má vytvárať perfektné podmienky na obnovenie jej pružnosti a pevnosti. Zahŕňa ľahké telové mlieko, saténovo hebký telový olej a chladivý gél na telo s masážnou hlavicou pre intenzívnu povzbudzujúcu masáž. Produkty z tejto línie sú sprevádzané ľahkou vôňou lekien a uhoriek v kombinácii so sviežimi lístkami zelenej fialky, tónmi santalového dreva a indonézskej pačuli so sladkým pižmom. Intenzívny hydratačný účinok zaisťuje prelomová technológia Cell-Moisturisers™, ktorá pôsobí priamo vo vnútri kožných buniek a napomáha tak zlepšovať vzhľad a celkovú kvalitu pokožky.
Telové mlieko Uplifted+ je ľahkej krémovej konzistencie, nádherne vonia a do pokožky sa rýchlo vstrebáva bez zanechania mastného filmu. Najviac ma prekvapil telový olej, pretože sa do pokožky okamžite vsiakne a nezanecháva ju takmer vôbec mastnú (samozrejme ho treba do pokožky dôkladnejšie vmasírovať a mať troška trpezlivosti predtým než sa oblečiete /predsa to je olej/). Olej je veľmi jemný a ľahký a určite bude skvelý na rýchle premastenie pokožky po pobyte na slniečku a kúpaní v bazéne. Gél s masážnou hlavicou pokožku príjemne ochladí, prekrví a pomasíruje. Aplikácia je veľmi rýchla, gél sa rýchlo vstrebáva a intenzitu masáže si volíte podľa seba. Ja osobne mám veľmi rada produkty s masážnymi hlavicami, pretože mi prídu ako dva v jednom - aj masáž, aj hydratácia, a v prípade tohto gélu i spevnenie. Všetky produkty z radu Uplifted+ majú prispieť k pružnejšej a pevnejšej pokožke, s čím súhlasím, no určite k tomu treba i fyzickú aktivitu. 
Bozk leta v podobe zdravo opáleného vzhľadu pokožke prepožičia rad Dove DermaSpa Summer Revived. Jeho tónovacie telové mlieká obsahujú jemné samoopaľovacie látky a zložky získané z prírodných rastlinných olejov. Sú dostupné v dvoch verziách - na svetlú až stredne tmavú a stredne tmavú až tmavú pokožku. 
Mliečka opäť krásne voňajú, majú ľahkú krémovo-gélovú konzistenciu, rýchlo sa vstrebávajú a zanechávajú pokožku jemnú, vláčnu (vďaka Cell-Moisturisers™) bez lepivého pocitu. Farba mliek nie je čisto biela, ide trocha do krémovo-béžovej. Pre bledulky a málo opálenú pokožku odporúčam mlieko na svetlú až stredne svetlú pokožku, no nemusíte sa báť ani tmavšej verzie. Mlieká pokožku skutočne len jemne tónujú a po rovnomernej aplikácií sa žiadnych fľakov ani sfarbenia odevu obávať nemusíte. Výraznejší efekt som zbadala pri tmavšej verzii, ktorá pokožke dodá zlatisté opálenie, resp. viacej zvýrazní opálené časti tela. 
Prémiový rad Dove DermaSpa Youthful Vitality pre zrelú pokožku bol vytvorený s myšlienkou povzniesť každodennú rutinu zrelých žien na chvíle uvedomenia si seba samej, nájdenie harmónie, duševnej pohody a lásky k vlastnému telu. Pružnosť, hebkosť, žiarivosť a mladistvejší vzhľad, vekom unavenej pokožky pomáha obnovovať vďaka obsahu revitalizačného séra a technológií Cell-Moisturisers™. Okrem bohatého telového krému zahŕňa tiež intenzívne ošetrujúce telové mlieko a hydratačný krém na ruky. Parfumácia kolekcie je dielom uznávanej odborníčky na vône Anny Gottliebovej. Spája šťavnaté tóny malín a mandarínok so zmyselným kvetinovým mixom ruží, pelargónií a karafiátov, s jemným nádychom makadamového orieška, smotanovej vanilky a exotických tónov santalového dreva. 
Telový krém som dala na testovanie mamine a ja som skúšala telové mlieko a krém na ruky. Mne telové mlieko veľmi nevyhovuje, pokožka mi ho ako keby nechce úplne prijať a z určitých partií sa mi žmolkuje a drolí, čo bude spôsobené vekovou nevhodnosťou. Zato, krémik na ruky je úžasný, vôňa je nádherná, veľmi vydarená. Tento krém mi nespôsobuje žiadne problémy, a myslím, že pokožke rúk i napriek vhodnosti pre zrelú pokožku, občasná aplikácia neuškodí, maximálne ju rozmazná :) No a čo sa týka testovania telového krému, mamina je spokojná, len poznamenala, že ho je lepšie nanášať v tenšej vrstve, lebo aj u nej má miernu tendenciu k žmolkovaniu (s maminou máme podobný typ pokožky a problémy s drolením krému sú u nás dosť časté).
U všetkých výrobkov by som chcela veľmi pochváliť dizajn a pekné farebné prevedenie. Spomedzi vyskúšaných produktov som si najviac obľúbila gél s masážnou hlavicou, tónovacie telové mlieká a jemný saténový olej.

*Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu značky Dove.

Na záver by som vás ešte rada informovala o ďalšej vlne Dove kampane #smekrasne, ktorá chce motivovať kamarátky, aby si vzájomne pomohli uvedomiť si vlastnú krásu. 
Z prieskumu značky Dove okrem iného vyplynulo, že keď už sa Slovenky odhodlajú samy seba pochváliť, za najkrajšiu časť svojho tela považujú oči (53,8 %), hneď potom vlasy (33,6 %), úsmev (23,4 %) a prsia (19,4 %). Naopak najmenej spokojné sú so svojim bruchom (47,6 %), pozadím (21,4 %) a bokmi (15 %). Väčšina respondentiek sa ale zhoduje, že pred samotným fyzickým vzhľadom je pre ich pocit krásy dôležitejšia stabilita a naplnenosť každodenného života. Za jeden z najviac rozhodujúcich faktorov, určujúcich mieru spokojnosti, pritom označili priateľov. Kamarátky sú veľakrát hlavným zdrojom sebadôvery ženy, čo potvrdzuje nielen štatistika, ale aj psychológovia.
Dove sa odhodlal posilniť aktivitu kamarátok v budovaní vzájomného sebavedomia a v rámci kampane #smekrasne spustil videoprojekt Priatelia, pri ktorom sa robil výskum medzi priateľkami priamo v uliciach. Oslovené ženy dokázali pred kamerou v podstate okamžite vyzdvihnúť hneď niekoľko vecí, ktoré sa im páčia na tele ich kamarátky, ale na otázku čo majú rady samy na sebe, už boli s odpoveďou rozpačitejšie. Na bezprostredné reakcie sa môžete pozrieť v tomto videu:

70 % z nás si myslí, že väčšina žien sama nevie, ako krásna v skutočnosti je.
Keď môžeme vidieť krásu v ostatných, prečo nie samy v sebe?
Myslíte si, že sú vaše kamarátky krásne? A myslíte si, že ste krásna vy? Vyjadrite podporu boja za sebavedomie slovenských žien a pridajte sa na smekrasne.sk k už viac ako 2000 Slovenkám, ktoré našli odvahu povedať o sebe, že sú krásne. 

18 komentárov

  1. Tieto rady od Dove sú skvelé, milujem ich všetky, tie vône sú báječné. Aj u mňa bude čoskoro recenzia so súťažou. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno, vône sú vynikajúce! Potom si prečítam :)

      Odstrániť
  2. Produkty Dove jsou dokonalé, mají krásné obaly krásně voní a jsou moc příjemné na pokožce!
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teraz sú všade na blogoch kopy recenzií na Dove, no tento tvoj článok sa mi páči najviac! Už len designovo sú tieto produkty úplne ňuňu :D. Už sa len rozhodnúť, čo chcem vyskúšať :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj ďakujem, to ma potešilo :) Design produktov je skutočne veľmi pekný.

      Odstrániť
  4. Veľmi pekný článok! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prišli ti naozaj úžasné produkt :)

    csak mindegi idegesitenek a munka helyel

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, z takej nádielky som bola veľmi milo prekvapená :)

      Odstrániť
  6. Dove mám ráda už od svých brzkých let. :) Ještě nikdy mi nepodráždil pokožku, což se o ostatních produktech říct nedá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To isté môžem i ja povedať, zatiaľ som mala len pozitívne skúsenosti :)

      Odstrániť
  7. Milujem Dove, skutočne z nich ide čistota. Už strašne dlho používam ich deodoranty a sprchové gély a neplánujem to zmeniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa v kúpeľni sa takisto stále niečo od Dove nájde, najčastejšie sú to sprchové gély a telové mlieká :)

      Odstrániť
  8. Já používám od Dove šampon, kondicionér a masku a jsem s nimi moc spokojená. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som so šampónami a kondicionérmi Dove taktiež veľmi spokojná, najviac na nich zbožňujem tú ich nádhernú vôňu :)

      Odstrániť
  9. These products look really interesting, actually I love Dove! You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten telový olej som už viac krát pozerala v obchode pozdáva sa mi a tie kremy na ruky tiež určite niektoré z nich vyskúšam ked miniem aktuálne čo používam:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.