Victoria's Secret Aqua Kiss

Krásny večer kočky :)
Dnes mám pre vás recenziu na telový sprej a telové mlieko od Victoria's Secret s vôňou Aqua Kiss. Keďže značka ponúka široký výber rôznych vôní, nebolo ľahké si vybrať, no uľahčila mi to predstava akvatickej vône, ktorá sa na leto skvele hodí. Na to, že som vôňu vyberala z internetu (naslepo), som s ňou maximálne spokojná a z oboch produktov totálne nadšená :)

"rain kissed freesia and daisy" 
Hlavu vône tvorí sedmokráska, srdcom sú frézia s harmančekom a základ pozostáva z aloe vera. Aqua Kiss by som prirovnala k Salvatore Ferragamo Incanto Shine, ak ju poznáte, tak táto vonia veľmi podobne. Myslím, že by mohla vyhovovať takmer každej, nakoľko sa jedná o veľmi príjemnú, sviežu, nevtieravú vôňu.

Victoria's Secret Aqua Kiss telový sprej
Sprej som si po prvom použití okamžite zamilovala! Momentálne nepoužívam nič iné, každé ráno si ho pred oblečením sa nastriekam na pokožku, ktorú bleskom krásne prevonia. Sprej nezanecháva na pokožke mastný film, ihneď na nej zasychá, a tak sa môžem okamžite obliecť bez obáv, že by som si oblečenie ušpinila. No čo ma jednoznačne dostalo - výdrž! Pýtate sa koľko? Na pokožke ho niekedy cítim dokonca ešte aj večer a to je len sprej! Pokožka je po ňom navyše i hydratovaná a príjemne osviežená. Takže za mňa veľké ÁNO a určite chcem vyskúšať aj iné vône (nedávno som bola v predajni Victoria's Secret v outletovom centre vo Voderadoch a poviem vám, že si vyberie každá!). Taktiež nemôžem nespomenúť pekné, oku lahodiace balenie, ktoré spestrí každú poličku/miesto v kúpeľni či izbe.
Victoria's Secret Aqua Kiss telové mlieko 
Musím priznať, že mlieko som použila zatiaľ len párkrát, pretože ráno sa vždy ponáhľam, a práve ráno mi príde natretie sa ním najideálnejšie pred nastriekaním sa sprejom, kvôli zvýrazneniu a predĺženiu intenzity vône. Keď sa už teda nestíham natrieť celá, tak si ponatieram aspoň ruky :) Mlieko je ľahšej krémovej konzistencie, do pokožky sa rýchlo vstrebáva, ja som ho skúšala použiť i na čerstvo oholenú pokožku a žiadne pálenie, či iné podráždenie sa nekonalo. Mliečko samozrejme taktiež krásne vonia, páči sa mi, že pokožka je po ňom zamatovo jemná, vláčna a ako keby omladená a oživená. 
Podľahli ste aj vy týmto pokladom od Victoria's Secret? Vlastníte nejaký?

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej SÚŤAŽE o Rexona Maximum Protection krémové antiperspiranty, či micelárnu vodu od Biodermy/ tonizačnú vodu od Yves Rocher, laky od Essence a množstvo vzorečiek.

22 komentárov

  1. som nevedela že majú aj telové mlieka vyzera dobre aj ten obal je veľmi pekný:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte majú v ponuke aj telové krémy a sprchové gély :)

      Odstrániť
  2. Vypadají úžasně, ráda bych vyzkoušela ten sprej! :) Není moc sladký? :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je vôbec sladký, teda aspoň na môj vkus (a to ja sladké vône nemám absolútne rada), ale tak každému vonia niečo iné, no myslím, že práve táto Aqua Kiss je taká univerzálna a nedá sa s ňou nič pokaziť :)

      Odstrániť
    2. Super! :) Já právě měla pár body sprejů od Avonu a byly až odporně sladký.. :D Tak asi do něj někdy půjdu, díky! :)

      Odstrániť
    3. Videla som tvoje video so spotrebovanými produktami, a väčšina telových sprejov od Avonu je skutočnče sladkej, ťažkej a vtieravej vône. VS je úplne o niečom inom, verím, že budeš spokojná :) A nemáš za čo, rado sa stalo :)

      Odstrániť
  3. Ja ich chcem vyskúšať nejaké ich mlieko aj sprej už veľmi dlho, no po tomto už musím, čo najskôr! Skvelý článok a super fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj ďakujem, potešila si ma :) Určite vyskúšaj, myslím, že nebudeš ľutovať :)

      Odstrániť
  4. Ten sprej je velmi oblíbenej :) ještě jsem ho ale neměla šanci vyzkoušet -.-"
    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, VS spreje sú veľmi obľúbené, najprv som si myslela, že to je "taký boom", ale obdiv si skutočne zaslúžia!

      Odstrániť
  5. Tak to musím souhlasit, to nepřeberné množství je teda něco. Sama mám vždy velký problém si vybrat, ale aqua kiss je super, musím uznat, že voní opravdu parádně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď ja keď som to všetko videla naživo v predajni, tak som ledva dýchala a všetko voňala a vybrať si jednu vôňu bolo nemožné :D

      Odstrániť
  6. Vypadá to skvěle :) Ráda vyzkouším :) Máš to tu super :) Přidala jsem si tě do sledovaných, byla bych ráda kdybys mrkla ke mě a pokud by se ti to u mě líbilo, můžeš mi to oplatit :) Měj hezký den :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už som sa po tomto due obzerala a vyzerá to fakt dobre, si skúsim :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, po znacke pokukujem uz dlhsie. Zaujimal by ma hlavne body sprej, zatial nemam od VS nic :(

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Body spreje majú fakt premakané, myslím, že nájsť niečo podobné by bolo ťažké :)

      Odstrániť
  9. O tých mliekach počujem prvý krát, ale vyzerajú fajn :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mlieko je výborné, no hodí sa mi skôr na leto, pretože je také ľahšie :)

      Odstrániť
  10. Tie products vyzeraju uz len na pohlad velmi pekne :) sice som od Victoria Secret este nic nemala, ale verim, ze sa k nim raz dopracujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, dizajnové prevedenie je moc pekné, určite raz vyskúšaj :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.