Clinique Pep-Start

Krásnu nedeľu!
Produkty z novej rady Clinique Pep-Start už nejaký čas používam, a keďže krém to bude mať už čoskoro za sebou, rozhodla som sa vám na prípravky napísať recenziu. V článku sa konkrétne dočítate o Hydroblur hydratačnom kréme, exfoliačnom čistiacom géle a očnom kréme. Akonáhle sa výrobky Pep-Start uviedli na trh, ihneď ma zaujali, predovšetkým tým, že by mali účinkovať okamžite a ich mottom "pre všetkých, ktorí žijú naplno". Ak môj blog čítate, Clinique Pep-Start set ste už mohli vidieť v nákupoch, kupovala som ho ešte v novembri na Sephora eshope, no stále je k dispozícii napr. v Marionnaud parfumérii. 

Clinique Pep-Start 2in1 exfoliating cleanser, exfoliačný čistiaci prípravok
Clinique Pep-Start 2v1 exfoliačný čistiaci prípravok má zvládnuť rýchlu, účinnú a jemnú exfoliáciu a zároveň pleť vyčistiť. Obsahuje zmes fyzických a chemických exfoliačných látok, ktoré majú zanechávať pleť jemnú a hladkú a dokonale ju pripraviť na rýchlu, bezchybnú aplikáciu make-upu. Gél je vhodný pre všetky typy pleti a nemá pleť vysušovať.
Gél je oranžovej farby a obsahuje mikrozniečka. Po kontakte s vodou pekne napení a zbaví pokožku všetkých nečistôt, mastnoty a vďaka exfoliačnému účinku odstraňuje čiastočne i odumreté bunky. Hoci sú peelingové zrniečka veľmi drobné, na pleti je ich celkom dosť cítiť a obrusovanie pokožky sa mi tak zdá pomerne intenzívne, a preto si nemyslím, že je prípravok vhodný na používanie dvakrát za deň (ráno i večer), a možno ani nie na každodennú aplikáciu. Samozrejme, závisí od typu a potrieb pleti, mne vyhovuje čistenie s týmto gélom každý druhý deň. Väčšinou ho používam v rámci večernej čistiacej rutiny, pleť je po ňom vyhladená, jemná s pocitom dokonalého vyčistenia. Páči sa mi, že gél pleť nevysušuje a nijako nedráždi. Rovnako ako aj ostatné produkty značky Clinique, i tento prípravok je bez parfumácie.
Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer, hydratačný krém 
Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer je ľahký hydratačný prípravok, ktorý pripraví pleť pre nanesenie make-upu, zahladí nedokonalosti, zvládne nadbytočnú tvorbu mazu a poskytne pokožke 24-hodinovú hydratáciu. Drobné linky, vrásky a nedokonalosti pleti sa redukujú a pleť získava pocit zamatovej hebkosti. Krém sa môže aplikovať buď samostatne, pre prirodzený, bezchybný vzhľad, alebo použiť ako podklad pod makeup, pre následné jednoduchšie nanášanie makeupu či púdru.
Krém je bledoružovej farby a má úžasnú našľahanú konzistenciu, ktorú neviem presne opísať, hádam vám fotografia povie viac. Používanie tohto krému ma jednoducho baví, na pleti je veľmi príjemný, pomerne rýchlo sa vstrebáva a okamžite zanecháva pleť hydratovanú, jemnú, vyhladenú a skutočne akoby zahalenú do zamatu. Slúži ako výborný podklad pod make-up, ktorý na ňom pekne i celkom dlho slušne drží. Navyše kontroluje nadbytočnú tvorbu mazu a dodáva pleti pocit ľahkosti. Keďže krém pleť nijako nezaťažuje, myslím, že bude vhodný aj pre mastnejší, problematický typ pleti, no ako sa krém bude správať na suchej pokožke odhadnúť neviem. Na moju zmiešanú pleť, s občasným výskytom suchých miest sedí perfektne. Krém by som si určite kúpila kľudne znovu, no rada by som vyskúšala jeho žltého parťáka Pep-Start Hydrorush Moisturizer s SPF 20.
Clinique Pep-Start Eye Cream, očný krém
Clinique Pep-Start očný krém má okamžite prebudiť, rozjasniť a osviežiť aj dlhodobo unavene vyzerajúce oči. Inovatívny guľatý aplikátor jemnou chladivou masážou redukuje opuchy, udržuje svieži pohľad, uľahčuje nanášanie make-upu a behom troch sekúnd má oči doslova prebudiť. Krém obsahuje zmes 7 peptidov, pomáhajúcu udržiavať štruktúru kolagénu, ktorú môže ohroziť stres, únava a nedostatok spánku. Ďalej je v kréme obsiahnutá kombinácia  upokojujúcich a energizujúcich zložiek, ako kofeín, fytosfingozín, extrakt z rias, melasy a z kôry magnólie, ktoré majú za úlohu zmierniť tmavé kruhy pod očami, redukovať opuchy a dodať očnému okoliu oddýchnutý a svieži vzhľad.
Očný krém je bielej farby a ľahkej krémovej konzistencie. Do pokožky sa vstrebáva takmer okamžite, nezanecháva žiadny mastný film a pokožka je tak pripravená na nanášanie make-upu či korektoru. Korektor mi s týmto krémikom krásne drží a vďaka nemu mi nezalieza do vrások, nakoľko očné okolie vypne, zjemní, ukľudní a presne ako sa v popise výrobku uvádza, dodá mu svieži a oddýchnutý vzhľad. Keďže mám krém v mini 7 ml balení, neviem posúdiť masáž očného okolia pomocou okrúhleho aplikátora, pretože ten má len štandardné 15 ml balenie.
S produktami z rady Pep-Start som veľmi spokojná a určite vám ich môžem s pokojným svedomím odporučiť. Za vyskúšanie rozhodne stojí najmä hydratačný pleťový krém a hneď za ním očný krém. Rovnako dobrý je i exfoliačný čistiaci prípravok. Je to už len na vás, na vašich preferenciách, či na chuti vyskúšať niečo nové :)
Zaujala vás rada Clinique Pep-Start? 

26 komentárov

  1. Tak ten gel i krém bych určitě vyzkoušela. Já mám pleť mastnější, ale i ta potřebuje hydratovat a dle tvé recenze to vypadá na dobrý krém. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, i mastná pleť potrebuje hydratáciu, no niekedy je ťažké si nájsť vhodné hydratačné prípravky, ktoré pleť nebudú zaťažovať. Myslím, že Hydroblur je jedným z takýchto krémov, no každá pleť má individuálne nároky, takže sa to nedá tak jednoznačne posudzovať. Vždy je nalepšie, ak je možnosť si krém najprv vyskúšať, aspoň na ruku :)

      Odstrániť
  2. Na ten oční krém mám zálusk, vypadá dobře :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oční krém vypadá hodně dobře. Už mi jeden dochází, tak nejspíš vím, po kterém se kouknu. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja rozmýšľam o plnom balení, pretože je fakt super, no tá cena je celkom dosť vysoká, v tomto sete bol v podstate zadarmo :)

      Odstrániť
  4. mňa zaujal ten hydratačný krémik..mám teraz pár produktov na skúšanie, ale tento krémik si píšem do wishlistu a snáď si ho aj ja niekedy kúpim :)

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa chystám na ten žltý Pep-Start Hydrorush Moisturizer, dúfam, že mi bude rovnako dobre vyhovovať :)

      Odstrániť
  5. Produkty vyzerajú naozaj perfeknte. Veľmi sa mi páči , že majú také živé farby a dokonca jeden produkt ešte aj zaujímavý štvorcový obal. :)


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerajú dobre, ale Clinique značka ma už párkrát dosť sklamala tak sa jej vyhýbam

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám taktiež k niektorým značkám negatívny vzťah, niekedy stačí, keď mi dva produkty od danej značky nesadnú a už sa jej ako ty píšeš, začnem vyhýbať. No občas sa snažím dať značke opäť šancu :)

      Odstrániť
  7. Rozmýšľam, že začnem používať nejaký očný krém aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa je očný krém veľmi dôležitý, no v mojom veku už aj musí byť :D

      Odstrániť
  8. Clinique mám veľmi rada, zatiaľ ma nesklamal ani jeden produkt :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, aj keď síce toho nemám od Clinique až tak moc vyskúšaného, zatiaľ ma nič nesklamalo :)

      Odstrániť
  9. Ja som ešte od Clinique nič neskúšala, aj keď ma ich produkty už dlho lákajú :) Táto rada však vyzerá veľmi zaujímavo a na základe tvojej recenzie ma asi najviac láka ten krém na tvár :)

    http://ardnaxelaslife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som od Clinique veľmi rada vyskúšala nejakú masku na tvár a taktiež make-up, no určite by sa toho našlo ešte oveľa viac :)

      Odstrániť
  10. Odpovede
    1. O obaloch som sa úplne zabudla zmieniť, moc sa mi páči ich farebnosť :)

      Odstrániť
  11. Odpovede
    1. Očný krém podľa mňa za vyskúšanie určite stojí :), aj keď najlepšie sa oplatí kúpiť nejaký set s mini balením, tak človek aspoň zistí, či mu produkt vyhovuje a či sa oplatí ísť do plného balenia :)

      Odstrániť
  12. Mne sa páčia tie roztomilé balenia!:) Rada by som vyskúšala ten hydratačný krém:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balenie produktov, rovnako ako i samotný obsah sú skutočne vydarené :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.