Januárový U-BOX

Dnešný článok bude opäť venovaný kozmetickému boxu, konkrétne januárovému vydaniu slovenského U-boxu, ktorý som si objednala už druhýkrát. S decembrovým obsahom som bola veľmi spokojná (článok TU), a tak som sa rozhodla aj pre ďalší. U-box som si objednávala hneď na začiatku mesiaca, takže som nemala vôbec tušenie, čo sa v ňom bude nachádzať. Jedinou nápovedou bola jeho téma, ktorou je plesová sezóna. Produkt, ktorý ma pri pojme "plesová sezóna" ihneď napadol bol make-up, ktorý som si nakoniec aj tipla správne. Ak ste zvedaví, čo všetko ďalšie sa v boxe ukrývalo, čítajte ďalej :)

Ako v každom boxe, tak i v tomto nájdete informačný zoznam o produktoch spolu s krátkym popisom. Celkovo sa v boxe nachádzalo 10 produktov, na ktoré sa teraz troška detailnejšie pozrieme.
Prvým produktom, ktorý na mňa pri rozbaľovaní boxu ihneď vykukol bola trblietavá, zlatá plesová maska plná farieb a lesku. Maska ma celkom pobavila, vôbec som takéto niečo v boxe nečakala :D, no k téme sa rozhodne hodí a pre niekoho možno bude mať aj využitie :) 
Peelingový zábal na nohy s prírodnými extraktmi od Priody ma jednoznačne potešil úplne najviac. Zábal je vo forme návlekov a je určený na odstránenie stvrdnutej a zrohovatenej kože na chodidlách. Uvažujem, že by som na tento zábal, spolu s revitalizačnou očnou maskou Priody, ktorá sa nachádzala v predchádzajúcom boxe spravila krátku recenziu (keď tak dajte v komentári vedieť, či by vás to zaujímalo). Ďalej tu máme omladzujúcu, výživnú, revitalizačnú masku na tvár od poľskej značky Biodermic s obsahom kaviáru stimulujúceho produkciu kolagénu a syntézu elastínu. Maska je práškového charakteru, je ju teda potrebné zmiešať s vodou. Na Biodermic masku som taktiež veľmi zvedavá, zatiaľ som takýto typ masky nemala možnosť vyskúšať.
Produkty, z ktorých som však už nadšená oveľa menej sú Meis tekutý make-up, púder, lak na nechty a klieštiky na riasy. Make-up som síce dostala v najbledšom odtieni, no pravdupovediac, experimentovať s neznámou kozmetikou sa celkom bojím, a hlavne ak sa jedná o make-up. Jednoducho, pred neoverenými výrobkami, alebo  skôr značkami mám určitý rešpekt, čo vyplýva hlavne z toho, že mám problematický a citlivejší typ pleti. Púder je v dosť tmavom odtieni, no určite by sa dal využit či už na kontúrovanie tváre alebo ako bronzér. Púder má v spodnej časti ukryté ešte aj zrkadielko s aplikátorom. Keďže kontúrovacie púdry mám, tento nechám pre vás do giveaway. Lak na nechty zrejme tiež niekomu podarujem, tmavšie farby nenosím moc často a preferujem skôr nude odtiene lakov. Klieštiky na mihálnice poputujú taktiež do súťaže pre vás, pretože ja klieštiky vôbec nepoužívam.
Poslednými výrobkami nájdenými v boxe sú toaletná voda Esultanza s výraznejšou vôňou a omladzujúci krém na ruky s extraktom z divokej ruže od poľskej značky Vollaré Cosmetics. Vôňa toaletnej vody nie je nič pre mňa, na môj vkus je pomerne sladká, no nevadí, nájde si miesto u niekoho iného. Krém Vollaré je určený pre starostlivosť o zrelú pokožku, ktorej má dodať hĺbkovú hydratáciu a výživu. Krém má moc peknú a príjemnú vôňu, pokožku rúk hydratuje dostatočne a využitie si u mňa určite nájde, nakoľko najmä teraz, v zimnom období mám spotrebu krémov na ruky poriadne vysokú a zopár kúskov ich musím mať neustále v zásobe.
Ak mám na záver zhrnúť obsah januárového vydania U-boxu, musím priznať, že decembrový sa mi páčil oveľa viac - asi aj vďaka "univerzálnejšiemu" obsahu produktov. Samozrejme, každému sa vyhovieť nedá a i o tom boxy sú. Sú o prekvapeniach a častokrát i o sklamaniach. Vždy budeme s niečím spokojnejší viac a s niečím naopak zasa menej. No ak vezmem do úvahy cenu boxu (11,99 €) a relatívne bohatý obsah, suma sumárum sa box vyplatí, aj keď pri zohľadnení kvality by to u niektorých produktov mohlo byť o čosi lepšie. Ale zlepšovať sa dá stále a vo všetkom :) Každopádne tímu U-boxu držím moc palce a verím, že ich ďalšie boxy budú čoraz viac zaujímavejšie a lákavejšie :)
Ako vás zaujal tentokrát slovenský U-box?

17 komentárov

  1. Moc pěkné produkty. :) Masku bych tam asi taky nečekala, ale k focení je super. :) dá se využít. A líbí se mi krém na ruce. :) Určitě bude super.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No mě tohle vydání tentokrát nějak nenadchlo.
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To prosincové bylo lepší, ale ta maska je opravdu legrační a třeba i někoho potěší :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Decembrový box sa páčil asi každému oveľa viac, uvidíme, čo bude vo februárovom, možno budeme prekvapení :)

      Odstrániť
  4. Z tohto boxíku ma nič nezaujalo, možno ten make-up. Decembrový sa mi zdal obsahovo lepší

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne taktiež, ale ani tento nie je špatný, teším sa z Priody zábalu na nohy, instantnej masky na tvár a krému na ruky :)

      Odstrániť
  5. Tá maska je pecková :) a aj make up by som z toho celkom rada vyskušala :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný boxík, poslední dobou ujíždím na různých maskách na pleť, krémové, látkové,... takže mne určitě zaujala ta maska :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež, najradšej by som si masku dávala každý deň :)

      Odstrániť
  7. Tak tento box ma práve nejak nezaujal. Teda, samozrejme, prípravky sú super, no ja by som zrovna tieto nevyužila a ani škrabošku, aj keď je naozaj krásna. A možno ... na haloween :)


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako čítam aj na ostatných blogoch, viaceré sme boli oveľa spokojnejšie s predchádzajúcim obsahom, no uvidíme, čím nás U-box prekvapí vo februári :)

      Odstrániť
    2. Verím, že ťa u box poteší aj nasledujúci mesiac a možno o niečo viac

      Pozývam ťa na valentinsku súťaž.

      Odstrániť
  8. krásne to vyzerá :) značku Mels vôbec nepoznám, ale zaujal ma ten lak na nechty :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Meis značku taktiež vôbec nepoznám, a pravdupovediac, nie je mi vôbec sympatická :(

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.