Lookfantastic Black Friday Bumper Beauty Box 2016

Eshop Lookfantastic som už na mojom blogu veľakrát spomínala, a ako viete, objednávam odtiaľ dosť často. Veľkou výhodou je poštovné zadarmo bez ohľadu na výšku hodnoty nákupu. Aj keď na jedno vás musím upozorniť a to na to, že ak si raz niečo objednáte, je veľmi problematické, resp. skôr nemôžné objednávku zrušiť. Stalo sa to aj mne, a taktiež som sa o podobných nepríjemných skúsenostiach ostatných zákazníkov dočítala na rôznych fórach. Takže na toto si dajte rozhodne pozor, žiadnych iných nepríjemností sa báť nemusíte. 
Lookfantastic každý mesiac ponúka beauty box s utajeným obsahom, ktorý si môžete aj predplatiť buď na 3 alebo 6 mesiacov, no tiež si ho viete kúpiť len jednorazovo. Na Black Friday ponúkali výnimočný Black Friday Bumper Beauty Box, obsahujúci najobľúbenejšie produkty zo všetkých LF beauty boxov za rok 2016, pričom garantovali obsah výrobkov v hodnote 100 £ za cenu 24,45 €. U boxu bola vyobrazená fotografia s produktami, ktorá však slúžila len pre predstavivosť, bol to teda len príklad výrobkov a jednotlivých značiek, ktoré by v ňom mohli byť. Čo ale sľúbili, bol výskyt aspoň jednej z uvedených značiek (Nuxe, Benefit, Rituals, Caudalie, Decléor, Vichy, Christophe Robin, bareMinerals, Oskia, Laura Geller) a obsah každého boxu o počte najmenej 12 produktov s upozornením, že ak si kúpite dva boxy, môže sa stať, že oba budú mať rovnaký obsah. Toto bol aj môj prípad, keďže som si omylom objednala ihneď dva. 

lookfantastic.com
Na obrázku vyššie môžte vidieť názornú ukážku produktov a značiek, ktoré by sa v boxe mohli nachádzať, a na fotke nižšie je už reálny obsah môjho LF Black Friday Bumper boxu. Celkovo sa v ňom nachádzalo 13 produktov, minimálny počet výrobkov bol teda splnený. Z uvedených značiek boli v mojom boxe zastúpené dve, a to Laura Geller a Oskia. Medzi ostatnými značkami boli Bloom and Blossom, Mio Skincare, Monu, Alterna, Polaar, Oskia, Murad, L'Oréal, ModelCo, Sebastian Professional a Look Good Feel Better.
A teraz už k obsahu boxu. U každého produktu uvádzam aj cenu za plné balenie (uvedené ceny sú pred zľavou), takmer všetky produkty sú dostupné na stránke Lookfantastic, s výnimkou balzamu značky Polaar a ModelCo lícenky.
Bloom and Blossom Revitalising Leg and Foot Spray, nemastný sprej pomahájúci redukovať opuchy členkov a chodidiel, pri výrobku je uvedená aj možnosť aplikácie cez pančuchy na upokojenie unavených nôh, v boxe 50 ml (cena za 100 ml 17,45 €)
Mio Skincare Liquid Yoga Restorative Bath Soak, hydratačná, relaxačná zmes do kúpeľa, v boxe 53 ml (cena za 200 ml 31 €)
Oskia Renaissance Mask, exfoliačná maska s prírodnými ovocnými kyselinami, dodávajúca unavenej pokožke jemnosť, bez toho, aby jej odoberala prirodzenú vlhkosť, v boxe 12 ml (cena za 50 ml 60,45 €)
Polaar Lip Balm, intenzívne hydratačný balzam na pery s obsahom bambuckého masla, včelieho vosku, kokosového oleja a bohatou vitamínovou zmesou z arktických malín, ostružín a brusníc, v boxe 10 ml (cena za 15 g 11,90 €)
MONU Recovery Balm, obnovujúci balzam na okamžité upokojenie podráždenej pokožky, redukujúci zápalové procesy, určený pre obzvlášť citlivú a namáhanú pokožku, v boxe 25 ml (cena za 50 ml 30,95 €),
Alterna Caviar Moisture Intense Oil Crème Pre-Shampoo Treatment, prípravok na hydratáciu a obnovenie zdravo vyzerajúcich vlasov, zvyšujúci ich lesk a jemnosť, v boxe 25 ml (cena za 125 ml 32,95 €)
Murad Intensive-C Radiance Peel, jemne exfoliačná maska zbavujúca pokožku škodlivých buniek, zanechávajúca ju hydratovanú so žiarivým leskom, v boxe 10 ml (cena za 50 ml 60,45 €)
L'Oréal Professional's Mythic Oil Original Oil, výživný olej na vlasy poskytujúci výživu bez pocitu zaťaženia a maximálnu ochranu proti krepovateniu, v boxe 30 ml (cena za 100 ml 20,45 €)
ModelCo Blush Cheek Powder, púdrová lícenka, odtieň "peach bellini" 3,5 g (cena za plné balenie 18 €)
Sebastian Professional Volupt Spray, objemový sprej na vlasy, v boxe 50 ml (cena za 150 ml 27,95 €)
Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner, vodeodolná kontúrovacia ceruzka na pery, odtieň "claret", plné balenie (17,45 €)
Look Good Feel Better Angled Blending Brush, blendovací štetec na očné tiene (cena 8,95 €)
⇢ Lookfantastic papierový pilník na nechty
Najprv som bola z boxu trocha sklamaná, túžila som si v ňom nájsť Wet Brush kefu, či ceruzku na obočie od Benefitu, alebo jednoducho povedané nejaký z ostatných vyobrazených produktov. Avšak, po lepšom prezretí v mojom boxe nájdených výrobkov som sa utvrdila v tom, že ten výber predsa nebol až tak zlý. Navyše, keď som si pozrela hodnotenie týchto produktov, u každého bolo veľmi vysoké s množstvom pozitívnych, spokojných komentárov. Aj napriek tomu, že sa v boxe nachádzalo veľa vzorkových, menších balení, myslím, že cena boxu bola skutočne viac než prijateľná a jeho kúpa sa oplatila, a v konečnom dôsledku ju vôbec neľutujem, aj keď mám všetko duplicitne.
Zvyknete si podobné boxy kupovať? Máte radšej skôr utajený alebo vopred avízovaný obsah boxu? Majte krásny a hlavne pohodový víkend! A nabudúce si už dáme po dlhom čase opäť recenziu :)

31 komentárov

  1. Obsah boxu vypadá opravdu zajímavě, většinu značek vůbec neznám :) Někdy si ho budu muset taky objednat :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež všetky značky nepoznám, niekedy je to o to zaujímavejšie, no na druhú stranu sa zase obávam, či to mojej pokožke sadne :)

      Odstrániť
  2. Já lokkfantastic si kupovala kdyz jsem byla v UK a plánuju si kupovat dále v červenci tam letím zpět :) takže každý měsíc boxík budu mít :) Tento vypadá dost dobře, produkty v něm byli super! :) A když jsi chtěla ten hřeben, já ho měla v jednom s boxu sice malý, ale teda ten je boží! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, tak to je super :) Ja mám Wet Brush kefu v najväčšej veľkosti a musím povedať, že lepšiu kefu som v živote nemala a inú už ani nechcem. Zišla by sa mi však aj v tej mini veľkosti, nech mám aj do kabelky :)

      Odstrániť
  3. Fuha, tak o tomto boxíku som ešte nepočula, ale obsahuje samé zaujímavé produkty:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
  4. o tomto boxe som doteraz nepocula, no jeho obsah ma naozaj zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujímavý box :) myslím, že vôbec nemusíš ľutovať, že si si ho kúpila.
    Ja si podobné boxy nekupujem, maximálne ten od DM :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa ešte DM box nikdy nepodarilo vyhrať, a tak veľmi by som ho už raz aj ja chcela mať :)

      Odstrániť
  6. Klaudy, ten box je super, za tu cenu ma skvele výrobky. Mythic Oil mám, vlasy krásne uhladí a prevonia. Myslím, že by ti mohol sadnúť. 🤗

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka Soni, oleje na vlasy používam pravidelne, takže tento si u mňa určite nájde miesto, už sa naň teším :)

      Odstrániť
  7. Hodně dlouho jsem si nějaký ten tajemný beauty box nepořídila, ale vždycky mě to moc bavilo :) Tenhle box mi přijde docela nadupaný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa podobné boxy vždy lákajú a mám nutkanie si raz za čas nejaký kúpiť, aj keď mi viac vyhovujú boxy u ktorých viem, čo sa v nich bude nachádzať :) No niekedy sa rada nechám aj prekvapiť :)

      Odstrániť
  8. Box vypadá fakt dobře, někdy ho asi zkusím taky objednat :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Box vyzerá super aj keď sú pre mňa asi všetky značky cudzie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Většinu značek vůbec neznám, ale box vypadá zajímavě

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Box vyzerá naozaj super. Páči sa mi, že je v ňom naozaj veľa produktov za pomerne prijateľnú cenu :) najviac by ma potešila ale asi ta dekoratívna kozmetika :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa zase viacej poteší niečo nové z pleťovej alebo telovej kozmetiky, no dekoratívka má u mňa taktiež svoje miesto :)

      Odstrániť
  12. Ahoj :), to je vtipné ... ja som sa nálakala na LF boxy ku konci minulého roku - október a november a toto sú presne tie produkty, ktoré boli v tých dvoch.. určite ľutovať nebudeš ja som bola spokojná, i keď nevýhoda je, keď človek naozaj čaká ešte niečo viac.. tak ale aspoň tá zvedavosť je utíšená ... na čas :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :), síce som zatiaľ nestihla všetko vyskúšať, no veľmi sa mi páči Monu obnovujúci balzam, teraz na zimu je ako stvorený :) Presne tak, zvedavosť sa na chvíľu utíši, ale skutočne len na chvíľu, pretože radosť si potrebujeme robiť stále :D

      Odstrániť
  13. Ja som si este ziadny nekupila, avsak dost ma to laka. Len kedze je to taka macka vo vreci stale vaham :) A inak tu kefu by som chcela aj ja :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež vždy váham, no čo sa týka Lookfantastic boxov, tak obsah si vieš pozrieť pár dní po vyjdení u ostatných blogeriek alebo na ig, a niekedy ku koncu mesiaca (zvyčajne sa ešte vtedy dá objednať) ho zverejňujú aj na LF stránke.

      Odstrániť
  14. Parádní obsah, skoro žádnou značku neznám, ale to mne na tom právě baví. Vyzkoušíš zase něco nového a nepoznaného :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Parádní obsah, skoro žádnou značku neznám, ale to mne na tom právě baví. Vyzkoušíš zase něco nového a nepoznaného :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa taktiež baví skúšať stále niečo nové, najmä ak sa jedná o najobľúbenejšie produkty :)

      Odstrániť
  16. Obsah boxu vypadá opravdu skvěle! Většinu značek neznám, ale tolik produktů, za super cenu? Proč ne :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Z toho by som využila tak 5-6 produktov. Tiež sa mi stalo, že som objednala nechtiac 2 ks Lookfantastic boxu. Ešte stále mám ten jeden a neviem, čo s ním. Kedysi som bola za prekvapenia, ktoré som vopred nevidela, ale už som si to skúsila a teraz som skôr za vopred poznateľný obsah boxov. Taký je napríklad na naturisimo.com a ten bol skvelý, čo som si vybrala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja z tohto boxu nevyužijem všetky produkty, niečo som už dala mamine a niečo ešte porozdávam :) Ja som podobne ako ty za vopred poznateľný obsah, no málokedy si box objednám, keď viem čo v ňom je, pretože hneď začnem rozmýšľať, či to potrebujem alebo či budú produkty pre mňa užitočné. Naopak, keď neviem čo ma v boxe čaká, tak to buď risknem alebo nie a nemusím zbytočne premýšľať, aj keď potom mám pochopiteľne obavy, čo sa v ňom bude skrývať :D

      Odstrániť
  18. Zaujimavé produkty,vyzeraju super :) Milujem tajomné balicky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo som zatiaľ vyskúšala, tak som bola veľmi spokojná :) Už rozmýšľam nad kúpou ďalšieho boxu :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.