Akamuti ružová voda

Ahojte ♥
Myslím, že väčšina z vás už skúsenosť s nejakou ružovou vodou určite má a ja som zrejme medzi poslednými, ktorí ju vyskúšali až teraz. Priznám sa, že donedávna som nechápala, čo na ružovej vode každý vidí. Veď by to mala byť len "obyčajná" osviežujúca voda bez výrazného účinku. No ale prečo je potom toľko chválená... Tak som si povedala, že už je najvyšší čas tento ružový elixír vyskúšať. Akonáhle som mala možnosť vybrať si e-shopu Bionatural produkty na testovanie, ružová voda od Akamuti bola ihneď jasnou voľbou. A konečne môžem napísať, že boomu okolo ružovej vody už úplne rozumiem. 

Akamuti Organic Rosewater
Akamuti bio ružová voda obsahuje čisto len destilované lupene bio ruží (Rosa damascena). Destilovaná ružová voda má za úlohu pleť osviežiť, upokojiť a skrášľovať. Je vhodná na všetky typy pokožky, od suchej, cez mastnú až po citlivú, rovnako ako na mladú či zrelú pokožku. Akamuti ružová voda má pre pleť množstvo ďalších účinkov, ako napr. pomoc v boji s akné, rozšírenými pórami, hyperpigmentáciou, začervenaním a podráždením pokožky, ekzémom, lupienkou, stratou pevnosti a v neposlednom rade sa stará i o ochranu proti vráskam.
Prvé, čo ma na ružovej vode najviac upútalo bola jej vôňa. Vzhľadom k tomu, že vôňu ruží zrovna nevyhľadávam, táto mi skutočne vonia veľmi pekne, prirodzene, ako keby som si práve privoňala k ružiam. Hneď za vôňou nasledovali účinky. Po pravidelnom používaní ružovej vody sa mi viditeľne zlepšila pleť, je oveľa jemnejšia a pôsobí zdravším dojmom. Ružovú vodu používam ráno, kedy pleť príjemne osvieži a povzbudí, čím ju zároveň prebudí a pripraví na nanesenie make-upu, a taktiež večer na dočistenie zvyškov nečistôt. Samozrejme vodu je možné použiť aj na osvieženie a hydratáciu kedykoľvek v priebehu dňa, čo pleť zaiste najviac ocení počas horúcich letných dní, a ja sa už teraz teším, ako budem môcť vďaka tejto zázračnej vode pleť hýčkať aj v neznesiteľných horúčavách. Ružová voda má ďalej úžasný upokojujúci účinok na podráždenú pokožku a problematické miesta, ktoré navyše aj pomáha rýchlejšie liečiť a hojiť. Myslím, že by mohla rovnako pomôcť i ľuďom trpiacim začervenanými miestami a nejednotným tónom pleti. Dovolím si súhlasiť s tým, že bude vhodná pre všetky typy pokožky, nakoľko pleť nezaťažuje, je veľmi ľahká a nezanecháva na pokožke žiadny lepivý ani mastný pocit. Čo sa týka samotnej aplikácie, rozprašovač zabezpečí jemný a rovnomerný rozptyl, po nastriekaní v podstate ucítite ako keby len hmlu, na pleti teda nezanecháva kvapky, a preto sa môže použiť aj na nalíčenú tvár. Ja inak ružovú vodu používam tak, že si ju najprv nastriekam na tvár, zopár vstrekov aplikujem i na vatový tampón, ktorým si následne pretriem celú tvár. 
Ružovú vodu zoženiete na e-shope Bionatural buď v 100 ml balení s rozprašovačom za cenu 8,66 € alebo vo väčšom 250 ml balení za 13,56 €, ktoré je už však bez rozprašovača.
A aké sú vaše skúsenosti s pleťovými vodami tohto typu?

16 komentárov

  1. O ružovej vode všade čítam len samú chválu. A určite nie si posledná, kto ju skúšal :). Už si ju musím konečne obstarať.

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ružová voda je skutočne poklad :) Určite vyskúšaj, ružová voda snáď ešte nikoho nesklamala :)

      Odstrániť
  2. Ružovú vodu mám doma aj ja a som s ňou celkom spokojná :) Skvele pôsobí na pleť a je to produkt, ktorý by mal byť u každej ženy/dievčaťa doma. Mám fľaštičku s normálnym aplikátorom, takže ma táto sprejová forma celkom zaujala :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš, ružová voda by mala byť súčasťou kozmetickej výbavy každej jednej slečny/ženy :) Verzia v spreji mi príde oveľa praktickejšia, najmä na použitie počas teplých letných dní.

      Odstrániť
  3. Ja už dlhšie chcem vyskúšať ružovú vodu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já už si chci dlouho nějakou růžovou vodu koupit a tato mě velmi zaujala. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ružová voda od Akamuti je síce prvou čo som vyskúšala, no je vynikajúca a určite ju môžem len odporučiť :)

      Odstrániť
  5. Růžovou vodu jsem ještě nijak nezkoušela, ale vypadá dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejsi posledni co ji vyzkousela. A jak ctu komentare nade mnou tak ani ja nebudu nejsem posledni :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa mi celkom uľavilo, myslela som si, že ružovú vodu skúšal už snáď každý okrem mňa :D

      Odstrániť
  7. Růžová voda je jednou snad z nejchválenějších.. ale také jsem ji zatím nezkoušela.. :( :) a plánuji to už dlouho :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som prešťastná, že som sa k ružovej vode konečne dostala, je to úžasný produkt :)

      Odstrániť
  8. Růžová voda mě hodně baví. A díky recenzi mám silné nutkání dát šanci i téhle od Akamuti :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že táto od Akamuti nesklame nikoho, ja som sa na nej už stala závislou a používam ju aj namiesto tonika :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.