BEAUTY FORUM Trenčín 2017

Pekný večer :)
Ak sa zaujímate o kozmetické veľtrhy/výstavy, určite vám neuniklo, že minulý týždeň sa konal v Trenčíne 25. medzinárodný kozmetický veľtrh Beauty Forum. Na výstavu som sa veľmi dlho tešila a mala som od nej i celkom veľké očakávania. Dúfala som totižto že bude o čosi lepšia ako jesenné Interbeauty (januárového Interbeauty som sa nezúčastnila). Usudzovala som len na základe toho, že na Beauty Fore budú zastúpené aj známejšie značky, ako napr. Missha, Revlon a Gosh, čo samozrejme nie vždy musí byť výhodou, nakoľko človek má tak potom tendenciu sústrediť sa len na známe značky a tých nových, častokrát oveľa zaujímavejších si naopak vôbec nevšimne. Ak chcete o veľtrhu vedieť niečo viac, čítajte ďalej :)

Ako prvé musím poznamenať, že i táto výstava bola opäť plná, na môj vkus ba priam až preplnená nechtovou kozmetikou. Samozrejme, že aj nechtová kozmetika má v beauty svete svoje miesto a na kozmetické veľtrhy rozhodne patrí, no nepáči sa mi, že posledný čas tvorí minim. 30 % celej výstavy a v porovnaní s ostatnými kozmetickými produktami je teda v značnej prevahe. No musím uznať, že Orly laky mali pekný, prehľadný stánok so skvelým výberom. Avšak, laky, ktoré ma zaujali najviac boli od značky Acquarella. Jedná sa o bezpečné laky vytvorené na báze vody, ktoré sú bez nepríjemného zápachu chemikálií, formaldehydu, ftalátov, toluénu a iných petrochemických rozpúšťadiel. 
Prítomnosť značky Missha na veľtrhu mi spravila veľkú radosť, a aj keď mala síce pomerne maličký stánok s užším sortimentom, vybrať sa predsa len dalo (aj keď v piatok už bolo toho pochopiteľne oveľa menej). Z Missha stánku som si odniesla dve bavlnené masky, jednu s výťažkom z aloe vera určenú na intenzívnu hydratáciu, zjemnenie a ukľudnenie suchej pokožky a druhú bylinnú s rozjasňujúcim účinkom. K nákupu som ešte dostala vzorky hydratačného toneru a emulzie z rady Super Aqua.
V Gosh stánku ponúkali 20 % zľavu na všetok tovar, plus bolo možné si dokúpiť produkt z výpredajového košíka za 1 €. Vzala som si čistič na štetce a k tomu Lip Lacquer v odtieni 006 Funky Lips. Revlon stánok ma naopak nezaujal vôbec ničím, možno keby ponúkali aj oni nejakú zaujímavú akciu, tak by to mohlo byť o niečom inom, no keď mám byť úprimná, ich dekoratívka ma nejako neberie.
Značka Golden Rose mala celkom slušný výber produktov, rovnako ako aj značky Milani a Jordana. V Krasotika stánku bolo stále veľa ľudí a spraviť viac ako päť fotiek bolo takmer nemožné, čo platilo taktiež aj pre samotný prístup k pultu. Chcela som sa bližšie pozrieť na Sleek a Morphe kozmetiku, no keďže bol už jednak aj pokročilý čas, nemala som na to vyčkávanie energiu.
Stánkov s pleťovou kozmetikou nebolo síce málo, no väčšina z nich boli pre mňa nové, neznáme značky ponúkajúce exkluzívnejšie prípravky, ako napr. Phyris HL Always Active. Z cenovo dostupnejších značiek boli na výstave Ryor a Calendula špecializovaná na výrobu produktov s obsahom nechtíka lekárskeho. Z telovej kozmetiky som na výstave okrem značiek Styx a Alassala nič iné poriadne nezaznamenala, príp. som si nevšimla alebo ma stánok neoslovil. Čoho bolo ale na veľtrhu skutočne biedne bola vlasová kozmetika, ktorej dominoval stánok so značkou Kallos
Ak by som mala vybrať jeden stánok, ktorého návšteva rozhodne stála za to, tak to bola Havlíkova prírodná apotéka, ktorá mala jednak krásne naaranžovaný stánok a tiež skvelý a ochotný personál. Na skúšku som si kúpila rannú 3-minútovú ošetrujúcu a čistiacu masku v najmenšom 30 ml balení a bylinnú osviežujúcu, hydratačnú vodu v mini 50 ml balení v spreji. Dostala som aj vzorky krému Krásna slečna, Havlíkov prírodný zázrak a umývací elixír na intímne partie. Veľmi sa mi zapáčil aj krém Krásne ruky, ktorý má dokonalú očarujúcu medovkovú vôňu a to proste musím mať! 
Aspoň niečo z mojich veľtrhových nákupov :)
A čo vy? Chodíte radi na podobné veľtrhy či výstavy, príp. boli ste na tohtoročnom Beauty Fore?

13 komentárov

  1. Navštívila si tie najlepšie stánky a kúpila si si super veci. Ja som na takejto výstave ešte nebola, no rada by som na ňu niekedy zašla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola zatiaľ len na druhej takejto výstave. Rada by som sa však raz dostala na nejakú zahraničnú, kde to je už isto o niečom inom :)

      Odstrániť
  2. Juu zavidim. U nas bylo nedavno interbeauty ale nevyslo mi to casove :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zase závidím vám, vaše výstavy mi prídu oveľa zaujímavejšie :)

      Odstrániť
  3. Tak to ti závidím, muselo tam byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo fajn, no myslím, že kto sa nezúčastnil, nemusí až tak veľmi ľutovať :)

      Odstrániť
  4. Závisť, muselo to tam byť skvelé! A odniesla si si samé super veci :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :), najviac sa teším z produktov od Havlíkovej apotéky :)

      Odstrániť
  5. O tejto akcii som ani nepočula, ale článok je super! :) Tiež som bola v jeseni na interbeauty, mala som veľké očakávania a klamala by som, ak by som povedala, že boli úplne naplnené....
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne s tebou súhlasím! Ja som mala tiež veľké očakávania a nakoniec som bola celkom sklamaná, no dúfajme, že tohtoročné jesenné Interbeauty bude lepšie :) A ďakujem za pochvalu Nikuš :)

      Odstrániť
  6. noo super, konečne viem aké to tam bolo :) a veru, minimálne zastúpenie značiek lepšie ako na februárovom interbeauty. tam stál jedine za to NYX.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.