Lavera SOS gél na akné

Myslím, že asi každého z času na čas trápi nejaká tá nedokonalosť, či už v podobe akútnej bolestivej vyrážky alebo pretrvávajúceho akné. Títo nepriatelia pokožky sa väčšinou vedia ako naschvál vyskytnúť zrovna vo chvíli, kedy to najmenej potrebujeme. Ja som už v podstate na výskyt všelijakých neprajníkov zvyknutá, nakoľko sa mi pravidelne vracajú a zatiaľ ma ani jeden mesiac neminuli. Preto musím mať v kozmetickej výbave neustále produkt, ktorý si s neželanými vyrážkami poradí a pomôže ich pleť čo najskôr zbaviť. Zopár takýchto sos prípravkov som už vyskúšala, no nie každý aj fungoval ako mal. Ak by vás zaujímal ako je na tom s účinnosťou gél na akné od Lavery, čítajte ďalej :)

Lavera SOS gél s bio mätou, zinkom a kyselinou salicylovou
Tento chladivý gél má ukľudňovať podráždenú pleť a efektívne zbavovať pleť bolestivých vyrážok a nepríjemných začervenaných miest. Má účinkovať do 24 hodín a pedchádzať tvorbe ďalších vyrážok.
Gél je priehľadný a je z neho cítiť mätovo-alkoholovú vôňu, ktorá mi však nepríde nepríjemná. Po aplikovaní na problematické miesta do chvíľky zaschne a snaží sa vyrážku čo najrýchlejšie zaceliť. Na otvorených vyrážkach občas trošku zaštípe, na čo som viac-menej pri takýchto prípravkoch zvyknutá. Gél nanášam na postihnuté miesta vždy večer a následne, počas spánku sa produkt stará o redukciu, zmiernenie a vyliečenie vyrážok. Ráno je vidno, že gél nedostatky zminimalizoval, príp. sa postaral o urýchlenie procesu v zapálených pupienkoch. Efektívne je ho aplikovať i na partie, kde už citíte tvoriacu sa vyrážku, ktorá následkom použitia gélu tak nakoniec ani nemusí prepuknúť a pekne sa stiahne. Na géliku veľmi oceňujem, že ošetrené miesta nevysušuje ako to zvyknú robiť podobné prípravky, takže za toto má u mňa veľké plus. SOS gél od Lavery vám môžem rozhodne len odporučiť, je to skvelý pomocník v boji s rôznymi nedostatkami pokožky a zatiaľ som sa na neho vždy mohla spoľahnúť. Navyše je prírodného zloženia, takže z jeho častého používania nemusím mať žiadne obavy. 
SOS gél (objem 15 ml) zoženiete na rôznych sk a cz e-shopoch (napr. TU) ponúkajúcich sortiment Lavera výrobkov alebo v dm drogérii, kde vychádza okolo 7 €.
*Ďakujem zastúpeniu značky Lavera za poskytnutie produktu k recenzii.

Používate podobné prípravky? Ak áno, ktorý je vašim zaručeným pomocníkom?

11 komentárov

  1. Ja mám v poslednej dobe problémy s vyrážkami, takže sa po ňom musím pozriet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto značku som ešte vôbec nemala a našťastie netrpím akné, no myslím, že je to naozaj SOS pomomc

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kedysi som používala podobnú vecičku od Vichy, bolo to dobre, ale že by to urobilo nejaké zázraky, tak to nie. Našťastie už nemám toľko akné ako kedysi, takže podobné produkty už neriešim.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti závidím :) Tiež by som už rada podobné prípravky neriešila, no žiaľ stále musím.

      Odstrániť
  4. Vyzerá super, možno ho skúsim. Nikdy totiž človek nevie, kedy sa objaví nečakaný "hosť" :) ✿

    * Spring Rosegal Haul *
    * Giveaway *

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lvera mě hodně láká má přírodní kosmetiku a to se mi líbí. Akné mám a tohle by se mi mohlo líbit. Určitě se mrknu až budu v Dmku.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tento zazracny gel sm si vcera kupila, naniesla na akne vecer pred spanim a som az ohromena ako to pekne stiahlo uz za 8 hodin. urcite odporucam, viditelne zmeny uz po 1. pouziti. kupila som ho v DM drogerii

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.