Nákupy a novinky /marec 2017/

Ahojte :)
Ak mám jedným slovom zhrnúť nákupy za predošlý mesiac, môžem napísať že boli celkom výdatné. Keďže som presne typ človek, ktorý chce využiť pomaly každú jednu výhodnú akciu či zaujímavú ponuku, veľakrát nakupujem príliš do zásoby alebo len tak pre radosť alebo úplne bezdôvodne, pretože sa to jednoducho oplatí. No momentálne už musím začať uvažovať nad tým, kam za chvíľku začnem všetky tie "zásoby" dávať 😂

Na MDŽ ponúkala Manufaktura k nákupu (myslím nad 4 €) 60 ml mini hydratačný sprchovací gél & šampón 2v1 so sedmokráskou a mandľovým olejom, čo bola ponuka, ktorú som pravdaže musela využiť. K získanu tohto darčeka som si kúpila zjemňujúci sprchový peeling s výťažkami zo sliviek, kaolínom a panthenolom. Uhorkový set hydratačného sprchového gélu & šampónu 2v1 s uhorkovým a ovseným výťažkom a hydratačného krému na ruky mám z Tesca, kde sa mi ho podarilo kúpiť len za cenu sprchového gélu.
Ďalšia Yankee Candle do zbierky, olivovo-tymiánová vôňa je úžasná, vonia veľmi sviežo, ľahko a nevtieravo. Suchý šampón Batiste Original je zatiaľ mojim najobľúbenejším. Od Aussie som si pôvodne chcela kúpiť kondicionér na matné a unavené vlasy a až doma som zistila, že som si nakoniec omylom vzala vyživujúci.
Pri príležitosti MDŽ ponúkala Pupa 25 % zľavu, ktorú som samozrejme musela taktiež využiť. Neodolala som sprchovaciemu krému Milk lovers s krásnou mandľovou vôňou; ďalej som chcela vyskúšať farebný gél na obočie pre objem a fixáciu, ktorý má síce pekný studený hnedý odtieň, no s kefkou sa mi moc dobre nepracuje a už asi začínam chápať prečo je Gimme Brow tak veľmi obľúbený, i mne vyhovuje z doposiaľ vyskúšaných najviac. Na moje počudovanie som si vybrala až dva žiarivé rúže s kryštálovým efektom Miss Pupa z najnovšej kolekcie Pink Muse v odtieňoch 106 doll pink a 107 nude allure. Rúže su na perách veľmi príjemné a ako jediné mi skutočne vyhovujú a môžem povedať, že ich nosím rada :)
Od Weledy som si mohla vybrať produkty na testovanie, rozhodla som sa pre radu s granátovým jablkom, konkrétne pre sprchovací krém, novinku gulôčkový dezodorant a olejovú ceruzku na zjemnenie nechtovej kožtičky.
Objednávanie zo Sephory sa už pomaly stáva bežnou súčasťou mojich každomesačných nákupov. Už dlhší čas som uvažovala nad kúpou kvalitnejšej licenky, stále som si ale nevedela vybrať, až som sa spontánne rozhodla pre Benefit Galiforniu, po ktorej som paradoxne ani až tak netúžila. Zo začiatku som z nej mala zmiešané pocity, pretože mi klasickým lícenkovým štetcom nešla takmer vôbec nabrať a dostať na tvár. Nakoniec som na ňu vzala hustý štetec Hakuro H56, určený na púder, čím sa problém našťastie vyriešil. Galifornia sa dá pekne vrstviť, nevytvára šmuhy, počas dňa nefľakatí a vydrží až do večera v takmer dokonalom stave. Sephora Oil Infusion farebný balzam na pery v oleji som ešte stále neotvorila, nakoľko si myslím, že odtieň "Peach Tea" mi nebude farebne sedieť. Nakoľko som so Sephora exfoliačným čistiacim krémom veľmi spokojná, vzala som si aj odličovací krém s výťažkami z granátového jablka. Exfoliačný medový balzam na pery, obsahujúci peelingové zrniečka má úžasnú vôňu i chuť a najradšej by som ho zjedla. Poslednym kúskom je Sephora pilník na nechty 4 v 1. Vzorky som nejako zabudla vyfotiť, no prišli mi opäť tie isté ako minule (tie čo posielajú stále), s výnimkou rozjasňujúcej podkladovej bázy od Nars.
Prvýkrát som si objednala Marie Claire beauty box, ktorý má už dlhšiu dobu lákal. Tentokrát sa mi však jeho obsah zdal každým jedným produktom pre mňa vyžiteľným, a aj keď som nad jeho kúpou vzhľadom k vyššej cene celkom dosť váhala, ako milovníčka beauty boxov som ho už jednoducho musela vyskúšať. Navyše 7 mesiacov mi bude chodiť do schránky Marie Claire časopis, na čo sa taktiež moc teším. Najzaujímavejším produktom z celého boxu je rozhodne Kailijumei rúž, ktorý mám v odtieni "dream purple". Rúž sfarbí pery podľa pH a konkrétne tento odtieň im dodá výraznejší ružový nádych. Jeho výdrž zatiaľ neviem dostatočne posúdiť, pretože som ho ešte nestihla poriadne odskúšať.
Produkty nakúpené na Beauty Fore som vám už ukazovala v tomto príspevku. 
A čo vy? Podliehate taktiež rôznym zľavám a ponukám? - prosím napíšte mi že áno :)

26 komentárov

  1. Krásne nákupy, perfektné fotky, ja tvoj blog proste milujem :) U mňa je to ako u teba, zľavy ma často zlákajú na kúpu niečoho, čo vôbec nevyužijem. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) Tak to som rada, utrácanie za niečo čo niekedy vôbec nevyužijeme je asi sem-tam normálne :D

      Odstrániť
  2. skvelé nákupy, ja sa musím tiež priznať, že nakupujem do zásoby keď sa to oplatí, prečo to nevyužiť. Najviac ma zaujal ten mandľový sprchovací gél, musí voňať úžasne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Alex :) Súhlasím, prečo nevyužiť ponuku, ktorá sa oplatí, veď treba mať aj do zásoby :D Mandľový sprchovací krém od Pupy vonia krásne, keby som nemala toľko krémov, tak si určite vezmem aj telový krém s rovnakou vôňou :)

      Odstrániť
  3. Pěkné nákupy. Nejvíce se mi líbí ta tvářenka od Benefitu, ta je top, akorát ta její cena :-(
    Manufaktura má krásné produkty ale minulý měsíc mi hruškový sprcháč tak rozdráždil pokožku, že si myslím jestli nemám alergii na něco ze složení. Vždycky jsem po něm byla jak sušenka a měla červené fleky na těle, tak mám obavy. Jinak mám v zásobě pivní šampon od Manufaktury, tak jsem zvědavá, po pivu teda vůbec nesmrdí. Beauty box se vyvedl, opravdu jsou v něm samé zajímavé kousky. Já jsem dříve hodně nakupovala ale teď to tolik neřeším a snažím se nenakupovat věci, které nutně nepotřebuji.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Lícenka od Benefitu je úžasná, používam ju teraz denno-denne a neviem si ju vynachváliť. Jej cena je síce dosť vysoká, no myslím, že do kvalitnej lícenky sa investovať oplatí :) Tak snáď ti pivný šampón nespôsobí opäť túto alergickú reakciu, možno, že len v hruškovej rade sa nachádza nejaká zložka, ktorá ti dráždi pokožku. A čo sa týka toho nakupovania, mala by som si z teba zobrať príklad :)

      Odstrániť
  4. Teeda to je ale noviniek, zaobstarala si si samé super veci! :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádhera! Na Galifornii jsem koukala, ale ještě mám jinou od Benefitu a Too Faced, takže až je tak za 15 let spotřebuji, možná si ji konečně koupím :D
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka Sim :) Spotreba líceniek je skutočne nadlho. Inokedy, keď som mala len jednu, tak sa mi ju dokonca aj podarilo spotrebovať, no teraz sa mi to zdá úplne nemožné :D

      Odstrániť
  6. Povedený nákup! :) Weleda sprchový krém je boží, měla jsem ho a je opravdu super.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten kondicioner, ktorý si si chcela kúpiť mám ja :D a je fajn, krásne vonia :)
    A buď bez obáv, ja tak isto podlieham akciám a zľavám... teraz si normálne zakazujem chodiť do obchodu :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak aj tento čo mám ja veľmi pekne vonia, no určite potom vyskúšam aj na lesk. Mne by pomohlo jedine zrušiť účet, pretože najviac nakupujem na internete :D

      Odstrániť
  8. Aussie mám rada, kedysi som používala ich radu na objem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pěkně jsi pořídila. Manufaktura je celkově super, mám od nic ráda kosmetiku, jelikož je nejenže dobrá, ale vůni dost intenzivní :) Yankee candle jsou vždycky super. Zrovna v sobotu jsem byla v jednom obchodě u nás a měli tam vosk s touhle vůní a mě strašně zajímalo, jak to voní. Čekala jsem, že to bude smrděl, ale opravdu mě to překvapilo, jak hezky a svěže to voní :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka Linda :) Ja mám Manufakturu tiež moc rada, najmä ich krémy na ruky :) A čo sa týka vôní, majú skvelý výber a nie je snáď rada, ktorá by mi nevoňala. Olive & Thyme vonia skutočne moc pekne a príjemne :)

      Odstrániť
  10. Ach ty fotky.. A nová Galifornia je jedna z nejlepších kousků Benefitu :-) paráda.. A Pupa obaly vedou.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Galifornia je skvost, do budúcnosti by som chcela vyskúšať aj ďalšie lícenky od Benefitu, najviac ma láka Dallas a Rockateur :) Pupa má obaly vždy moc pekné :)

      Odstrániť
  11. Krásne fotky! Všetko vyzerá tak skvelo, že neviem, kam sa mám pozerať skôr :) Zaujala ma si väčšina vecí!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Čo hovoríš na kondicionér ? Práve premýšľam nad nejakým od Aussie a tento mi padol do oka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kondicionér je fajn, no vzhľadom k tomu, že sa mi vlasy pomerne rýchlo mastia mi až tak veľmi nevyhovuje. No na vlasy suchšie bude podľa mňa ideálny :)

      Odstrániť
    2. Ja na vlasy používam vždy niečo čistiace, momentálne od Biodermy proti lupinám pre suché a poškodené vlasy a kondicionér vždy nejaký vyživujúci, takže rada ho vyskúšam :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.