Beyond Organic chladiaci očný gél

Tmavé kruhy pod očami sú môj večný problém, ktorého sa asi nikdy nezbavím. Každé ráno sa ich snažím čo najlepšie maskovať (občas i s prípadnými opuchmi), no keďže toho cez týždeň veľa nenaspím, nie vždy sa mi ich podarí skryť. Preto musí mať v mojej kozmetickej výbave stále miesto aspoň jeden produkt, ktorý si s týmito nepríjemnosťami dokáže poradiť. A práve o jednom z nich, konkrétne od značky Beyond Organic bude dnešná recenzia :)

Beyond Organic chladiaci očný gél je určený špeciálne na veľmi jemnú pleť v okolí očí. Gél má pomáhať odstrániť tmavé kruhy a vačky pod očami a odstraňovať pocit pnutia v tejto oblasti, ktorý sa často dostavuje pri únave. Gél má 100%-tné prírodné zloženie, neobsahuje žiadne parfémy ani éterické oleje. Medzi aktívne látky patrí výťažok z očianky, ktorá sa tradične používa pri liečbe očných chorôb a taktiež je účinná pri znižovaní opuchov očného okolia, ďalej uhorku, ktorá očné okolie chladí a vyživuje a aloe vera, starajúca sa o zmiernenie opuchu očí.
Prípravok je tekutej gélovej konzistencie, hnedej farby a zvláštnej vône, ktorá nie je zo začiatku zrovna najpríjemnejšia, ale časom som si zvykla a už ju takmer vôbec nevnímam. Keďže sa jedná o gél, do pleti sa veľmi rýchlo vstrebe, pričom nezanecháva lepivý pocit. Čo ma na produkte rozhodne veľmi prekvapilo sú jeho hydratačné schopnosti, ktoré sú fakt skvelé. Síce neviem, či by boli dostačujúce pre suchšie očné okolie, no pre normálnu pleť v okolí očí môžem gél určite odporučiť. Chladiaci účinok gélu som nejako nepostrehla, no na pleti je veľmi príjemný. Opuchnuté a unavené očné okolie gél osvieži a poskytne mu úľavu, a taktiež si poradí aj s tmavými kruhami, ktoré síce úplne neschová, no po pravidelnom používaní som si všimla ich určitú redukciu. Chválim i samotné zloženie produktu, ktoré je k očnému okoliu skutočne mimoriadne citlivé a nespôsobuje žiadne podráždenie. Jediné s čím mám troška problém je pumpičkový aplikátor, ktorý treba stláčať opatrne, pretože ak ho stlačím úplne, tak vyjde zbytočne veľa produktu. 
Beyond Organic očný gél kúpite na e-shope Bionatural za 11,25 (objem balenia 30 ml).
Trpíte aj vy tmavými kruhami pod očami? Ak áno, ktorý prípravok vám na ne účinne zaberá?

17 komentárov

  1. Ja mám tiež kruhy pod očami ale len za to že mám dosť veľké oči, takže mne by ani to nepomohlo ;) ale vyzerá veľmi dobre

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne takéto gély na tmavé kruhy celkom zaberajú, no samozrejme musím použiť i korektor :)

      Odstrániť
  2. Ja nemám kruhy pod očami, len sem tam keď sa zle vyspím, našťastie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tohle vypadá zajímavě a složení není nejhorší, určitě se mrknu na eshop.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zloženie je práveže veľmi dobré a celkove značka Beyond patrí medzi tie kvalitnejšie, dokonca získala aj veľa ocenení, takže mám k jej výrobkom dôveru :)

      Odstrániť
  4. Takýto očný gél nutne potrebujem! :D Super recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzerá to zaujímavo, celkovo mám rada eshop bionatural.sk :) ja momentálne používam na kruhy takú chladivú mastičku od Mary kay, keď sa minie, možno vyskúšam tento :)
    Drew's beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si Bionatural tiež obľúbila :) Ten chladivý gél od MK som mala i ja, no keď sa mi dostal do očí, tak celkom dosť štípal, aj keď inak bol fajn a príjemne očnému okoliu uľavil od únavy.

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Pamätám si tvoju recenziu, viem, že si ho veľmi chválila :)

      Odstrániť
  7. Ja nastastie tmave kruhy nemam, skor sa mi zacinaju robit prve vrasky :(
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to ti závidím :) Mne sa už prvé vrásky taktiež začínajú objavovať :(

      Odstrániť
  8. Ahoj rada čítam tvoje príspevky :) Aj preto by som rada spravila Swap s tebou. Ak by si mala záujem, napíš mi na sladeckova219@gmail.com budem rada. P.S. Som zo Slovenska, a ak leto neplánuješ tráviť na SK, môžeme poslať. Balíček aj cez zásielkovňu - ČR poštovné je napríklad cca 4€ teda 100Kč, taktiež sa tam dajú posielať balíky do Maďarska.... A SK sa dá aj cez zásielkovňu aj čes poštu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Katka, to ma veľmi teší, ďakujem :), no zatiaľ žiadny swap neplánujem, určite sa ti podarí nájsť nejakú inú blogerku, s ktorou by si spravila výmenný balíček :)

      Odstrániť
  9. Tenhle neznám, ale velice jsem si oblíbila oční krém od Manufaktura. Také lehce chladí, takže pro unavené oči ideální pomocník a krásně voní :)

    INKA – focení, líčení, bydlení, lifestyle a další!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.