Nákupy a novinky /apríl 2017/

Ahojte :)
Aj počas mesiaca apríl som si dopriala zopár nákupov a produktov, ktoré som si chcela už dlhší čas kúpiť a konečne vyskúšať. Keďže sa v bratislavskom Auparku otvárala parfuméria Douglas, samozrejme som tam musela ihneď v otvárací deň nabehnúť :D Cestou som sa zastavila aj v Macu a Bobbi Brown, odkiaľ som si odniesla svoje prvé kúsky, z ktorých sa doteraz vytešujem. Ak chcete vedieť ktoré to sú, čítajte ďalej :)

Moje prvé produkty z LUSH, za ktoré vďačím mojej milej kolegynke. Kebyže mám vaňu, tak by som vám určite ukázala minimálne dve bomby do kúpeľa, no ako náhradu za ne som si vybrala produkty na sprchovanie, a to Happy Hippy sprchový gél so skvelou osviežujúcou grepovou vôňou, ktorú by som skutočne najradšej vypila, ďalej Needles and Pines sprchové želé a masážitko Wiccy Magic Muscles. O všetkých produktoch si budete môcť prečítať recenziu, no nebudem sľubovať kedy presne, pretože teraz moc nestíham, no článok s Lush produktami určite bude :)
V Yves Rocher som využila ponuku 1+1 zadarmo a vzala som dva rastlinné telové peelingy s marhuľovým púdrom, ďalej zmatňujúce papieriky a svieži šampón na mastné vlasy s bio žihľavou bol grátis k nákupu. Ďalší kúsok z ČR je odličovacia voda Prameň krásy určená pre problematickú pleť s aknóznymi prejavmi od Havlíkovej prírodnej apotéky, ktorá je teraz novinkou a už je inak dostupná aj na sk e-shope.
MARK scrub už vyskúšal snáď každý, len ja som sa k nemu dostala až teraz. Rozhodla som sa pre variant s peppermintovou vôňou, ktorá je celkom dosť výrazná a pri použití peelingu sa mi zrovna aj lepšie dýcha :D Aj keď síce narobí veľa neporiadku, ten efekt za to stojí. Pokožka je po ňom krásne hladká, zbavená snáď všetkých odumretých buniek a čo je úplne super, pokožku zanecháva zvláčnenú a hydratovanú.
Vďaka kupónu s 20 % zľavou na všetok sortiment v Douglas som si vzala fixačný sprej na make-up od Clarins, NYX HD Finishing transparentný púder a HD Studio Photogenic korektor, z Douglas Home Spa kolekcie harmonizujúcu sprchovaciu penu Spirit of Asia s bambusovým mliekom a ryžovým olejom, ktorá je skutočne skvelá a nádherne vonia. Sprchovaciu penu pre rovnováhu pokožky Polynesian Dream o objeme 75 ml som dostala ako darček k nákupu, čo ma veľmi milo prekvapilo. Akurát neviem, či to náhodou nebol nejaký špeciálny uvítací darček, no kiež by nie a rozdávali by takéto darčeky stále :) Inak NYX HD transparentý púder zatiaľ vyzerá dobre, no z korektoru som totálne sklamaná, pretože na mojej pleti strašne oxiduje a z najbledšieho odtieňu "CW 01", ktorý mám sa na mojej pokožke vytvorí aspoň o dva odtiene tmavší a navyše sa ešte k tomu počas dňa vytráca.
V butiku Bobbi Brown mali prvýkrát vôbec 20 % zľavu na všetko, tak som si povedala, že by to bol hriech nevyužiť. Do oka mi ihneď padla lícenka v krásnom staroružovom odtieni "Sand Pink". Lícenka má veľmi dobrú pigmentáciu, na pleti vytvára matný finiš, dá sa pekne vrstviť a výdrž je ako inak, celodenná. Premiéru mali moje nákupy aj v MAC butiku, odkiaľ som si odniesla peeling na pery s vôňou "Fruit of Passion", ktorý je dokonalý! Lepší peeling na pery som nikdy nemala a pochybujem, že sa mu niekedy niečo vyrovná. A aj keď som zo začiaktu mala výčitky, že som zaň dala toľko peňazí, po vyskúšaní som si radostne vydýchla a jeho kúpu rozhodne ani trocha neľutujem.
Guerlain Méteórites ikonický rozjasňujúci púder v odtieni "2 Clair" a Clarins Joli Rouge hydratačný rúž v odtieni "705 Soft Berry" mám z e-shopu lovebeauty.sk, ktorý odporúčam všetkým milovníčkam luxusných kozmetických značiek, ktoré tu nájdete za skvelé ceny.
U Sisy na blogu 0simplicitylife sa mi podarilo vyhrať krásny balíček kozmetiky, obsahujúci produkty od Avonu, Garnier superhydratačnú upokojujúcu textilnú masku a sprchovú penu "Nebeská čokoláda" od Soaphorie.
Kúpili ste si aj vy za posledný čas nejaký produkt, po ktorom ste už dlhšie túžili?

28 komentárov

  1. Škoda toho korektoru. Nad pudrem přemýšlím jestli zůstat u dermacolu nebo zkusit něco jiného.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho korektoru je fakt škoda a pritom vyzeral tak dobre :( Púder je podľa mňa moc fajn a ak budeš mať chuť ho vyskúšať, tak určite to nebude krok vedľa, aj keď každá pleť má iné nároky..

      Odstrániť
  2. To jsou krásné produkty, o tom si můžu nechat jen zdát :D já jsem si teď udělala velké nákupy v drogerce věcí co jsem chtěla, tak alespoň něco :D
    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si aj ty raz budeš môcť podobnými kúskami spraviť radosť ;) A samozrejme aj v drogérii sa dajú nájsť skvelé kúsky, aj keď s dekoratívkou je to tam občas bieda, hlavne čo sa týka make-upov, s tými mám v drogérii stále problém a takmer žiadny mi zatiaľ​ moc nevyhovoval.

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Noo, trošku som sa s tými nákupmi zase raz rozšupla :D

      Odstrániť
  4. Značka Mark ma láka už nejakú tú dobu. Osobne by som po nej veľmi rada siahla, a teraz naozaj rozmýšľam že si ju zakúpim aj ja.

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa lákala tiež veľmi dlho a konečne som Mark scrub vyskúšala a je to bomba :) Inak teraz budú mať novinku s vôňou melónu a ten by som veľmi chcelaa :)

      Odstrániť
  5. Pudr od NYX chci vyzkoušet, každý ho chválí :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chválim ho i ja, teraz mi vyhovuje dokonca viac ako sypký púder od MUFE.

      Odstrániť
  6. Já bych chtěla zkusit ten kopřivový šampon od Yves Rochera. Meruňkový peeling jsem dostala zdarma jako dárek k narozeninám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. YR žihľavový šampón je fajn a ten marhuľový peeling zbožňujem, je hodne dobrý, vzala som ho teraz aj mamine :)

      Odstrániť
  7. Aj ja si plánujem niečo kúpiť od YR, páčia sa mi ich nové vône sprchových gélov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo sa týka YR sprcháčov tak za mňa je úplne naj malinový s mätou :)

      Odstrániť
  8. Parádní výběr, ale s šampony od Yves Rocher bohužel nemám moc dobré zkušenosti :-( mám políčeno na transparentní HD pudr od Nyxu. Teď mám nějaký levnější od Essence a pak od Inglotu, tak až je spotřebuji, sáhnu po tomto. Tyto průhledné pudry mám ze všech nejraději, hodí se na všechny odstíny pleti :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja mám transparentné púdry taktiež najradšej, iné si ani nekupujem. HD púder od Nyxu ti môžem rozhodne odporučiť, zatiaľ som s ním veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  9. Nedávno jsem si konečně koupila setting spray, konkrétně od NYXu, s matovým finišem, a jsem velmi spokojená. Taky bych si v budoucnu chtěla pořídit něco od Lushe, ale vůbec nevím, co! Kdyby kdokoliv měl nějaká doporučení, prosím, kontaktujte mě. :D

    AESTHETICxKAT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten setting sprej od Nyxu znie dobre, možno sa po ňom i ja pozriem. S výberom Lush produktov je to celkom ťažké, no všeobecne sú veľmi chválené ich masky, ktoré by som v budúcnosti rada vyskúšala :)

      Odstrániť
  10. Řadu Home Spa od Douglas mám strašně ráda ♥ Ty vůně jsou neskutečné! Nejlepší z nich mi přijde právě modrá - Polynesian Dream :) Jinak vůbec jsem nevěděla, že MAC dělá i scruby na rty :) A pořád jsi se scrubem od Marka rychlejší než já :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zase zamilovaná do tej zelenej s bambusovým mliekom, no krásne voňajú takmer všetky :) MAC prišiel so scrubmi len nedávno a sú perfektné, i výber vôní je skvelý :)

      Odstrániť
  11. wau super produkty najma ten ruz je krasny :) sper novinky

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Všetko vyzerá úžasne! MAC kozmetiku chcem už dlhšie vyskúšať a masky od Garnier sú skvelé, krásne fotky :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Ja mám od MACu zatiaľ len tento scrub, no rada by som vyskúšala ich make-up a korektor :)

      Odstrániť
  13. Klaudy, ty si vieš vždy tak skvelo nakúpiť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ten korektor NYX ma mrzí, niekde som počula,že je veľmi dobrý a prirovnávaný k top korektorom. Ale keď tebe oxiduje, tak to by asi najskôr aj mne :(
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno, že na tvojej pokožke by oxidovať vôbec nemusel. Samozrejme viem, že každá pokožka má iné vlastnosti, no čudujem sa, že oxiduje až takto silno :(

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.