Indulona novinky | krémy na ruky, telové krémy

Novinky od Indulony som vám už ukazovala v nákupnom článku a teraz je čas si o nich niečo napísať. Priznám sa, že vynovené obaly a všeobecne, nový rad produktov od Indulony ma síce celkom zaujali, no na druhú stranu ma spočiatku nechávali pomerne chladnou. Avšak, keď sa na produkty postupne začali objavovať pozitívne recenzie so slovami chvály, povedala som si, že by som novinky od Indulony i ja rada vyskúšala. Predsa len, jediný produkt s ktorým som mala doposiaľ skúsenosť je nechtíkový krém na ruky, nakoľko v čase, kedy boli na trhu dostupné len krémy na ruky - klasický modrý a oranžový nechtíkový, som si rada kupovala práve nechtíkovú Indulonu - bola totižto lacná a účinná. Odvtedy už ale ubehlo veľa rokov a produktové portfólio Indulony sa rozrástlo nielen o ďalšie varianty krémov na ruky (olivovú, ochrannú s antibakteriálnym účinkom a novinky kamilkovú Indulonu s upokojujúcim účinkom a rakytníkovú s intenzívnym regeneračným účinkom), ale taktiež o telové mlieká a najnovšie prírastky - telové krémy v rodinnom a taktiež praktickom cestovnom balení.

Indulona nechtíková - regeneračný telový krém
Indulona nechtíková má najnovšie aj podobu telového krému, v dvoch veľkostiach - v rodinnom 250 ml balení a cestovnom 75 ml balení. Krém má v sebe výťažok z nechtíka lekárskeho a obsahuje dôležitý vitamín E. Obe látky majú výrazné protizápalové účinky, urýchľujú hojenie a hĺbkovo pokožku regenerujú. Preto si má nechtíková Indulova hravo poradiť so začervenaním a povrchovými poraneniami. Je vhodná ako pre normálnu, tak aj pre citlivú pokožku. 
Ako som vám už v úvode písala, nechtíkovú Indulonu som si zvykla kedysi kupovať a vždy som k nej mala oveľa bližšie ako ku klasickej modrej. Konzistencia nechtíkovej Idulony je hutnejšia, krémová, príjemne sa rozotierajúca. Do pokožky sa takmer okamžite vstrebá a nezanecháva na nej mastný ani lepivý film. Vďaka výťažku z nechtíka lekárskeho pôsobí na pokožku regeneračne a pomáha hojiť drobné ranky. Neviem, či sa u nechtíkovej Indulony inovovala vôňa, no teraz mi príde oveľa lepšia a krajšia, za čo dávam samozrejme veľké plus :)
Indulona Original - vyživujúci telový krém
Krém je určený pre veľmi suchú a citlivú pokožku, ktorej má zabezpečiť intenzívnu výživu a hydratáciu. Indulona Original obsahuje vysoký podiel prírodnej vazelíny, ktorá pokožku hydratuje a premasťuje. Krém v pokožke uzamkne jej vlhkosť a nepustí ju von, čím teda vytvorí na pokožke ochranný film a zároveň ju chráni pred vonkajšími vplyvmi. Krém má intenzívny vyživujúci účinok a neobsahuje žiadne konzervačné látky ani parabény.
Klasická modrá Original Indulona nepatrila nikdy ku krémom, ktoré by som vyhľadávala. S jej vôňou som sa žiaľ nikdy nestotožnila, no viem, že moja babina ju určite využije a poteší sa jej. Inak pamätám si, že moja kamarátka zvykla túto modrú používať i na tvár a nevedela si ju vynachváliť :)
Indulona kamilková - krém na ruky s upokojujúcim účinkom 
Krém obsahuje zložku bisabolol, ktorá pokožku zvláčňuje a regeneruje. Zlepšuje vzhľad dehydrovanej pokožky, pôsobí protizápalovo a má dezinfekčné účinky. Taktiež eliminuje riziko vzniku podráždenia kože. Objem balenia: 85 ml.
Kamilkovú Indulonu som si ihneď obľúbila a to z niekoľkých dôvodov. Po prvé, má moc príjemnú kamilkovú vôňu, po druhé sa do pokožky rúk rýchlo vstrebáva a po tretie, rukám ihneď uľaví od nepríjemého, sťahujúceho pocitu. Navyše, ruky sú po nej okamžite zregenerované a pokožka vyživená a hebká na dotyk. Konzistencia je hutnejšia, no pritom ľahká a jednoducho rozotierateľná.
Indulona rakytníková - krém na ruky s intenzívnym regeneračným účinkom 
Zatiaľ najmenšia (50 ml), no o to výdatnejšia novinka od Indulony. Unikátna receptúra Indulony rakytníkovej obsahuje výnimočne vysoký obsah rakytníkového oleja, v ktorom sú zachované dôležité vitamíny, karotény a minerálne soli. Tento blahodarný olej sa pýši silnými regeneračnými, hojivými a antibakteriálnymi účinkami, súčasne podporuje rast tkaniva pri poškodení pokožky. Pri kréme sa uvádza, že preniká do hlbších vrstiev pokožky, bojuje proti poškodeniu voľnými radikálmi a ochraňuje pleť proti starnutiu. Navyše má omladzovať a zabraňovať tvorbe vrások. Krém má baktericídne účinky.
S rakytníkovou Indulonou už také veľké kamarátky nie sme. Pri tomto variante mi trocha prekáža vôňa (aj keď napr. priateľovi sa veľmi páči) a ťažšie sa rozotierateľná konzistencia bledo-žltej farby, ktorá sa do pokožky vstrebáva pomaly a postupne, čo sa ale dá od tohto krému očakávať, keďže je určený predovšetkým na suchú a podráždenú pokožku. Keďže teraz netrpím až tak suchou pokožkou rúk ako v zimnom období, preferujem ľahšie krémy s rýchlou vstrebateľnosťou. No v zime si rakytníková Indulona svoje využitie u mňa rozhodne nájde :)
zľava Indulona rakytníková, vpravo Indulona kamilková
Vyskúšanie produktov od Indulony po dlhšom čase ma veľmi milo prekvapilo a myslím, že jej výrobky rozhodne stoja za povšimnutie. Okrem iného, je to naša slovenská značka, ktorá si zaslúži našu pozornosť. Indulona produkty sú navyše dostupné za skvelé ceny a pritom sú kvalitné a spĺňajú čo majú. 
*Ďakujem spoločnosti Dynamic Relations za poskytnutie Indulona produktov k recenzii.

Máte radi Indulonu? Používate nejaké ich výrobky?

10 komentárov

  1. Kamilkový krém vyzerá fakt skvelo, určite ho vyskúšam :) Indulonu mám veľmi rada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kamilkový krém ti môžem rozhodne odporučiť, je skutočne moc príjemný :)

      Odstrániť
  2. Krém na ruce bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie telove kremy ma lakaju maju take klasicke obyčajne obaly čo sa mi veľmi páčia a pozeram že su aj dosť huste, a indulona modra na ruky je už od pradavna laskou môjho otca :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, telové krémy sú hustejšej konzistencie, za mňa je z nich naj nechtíkový :)

      Odstrániť
  4. Indulona je teraz oveľa viac zaujímavá, odkedy má tie nové obaly. Skúšala som krémy na ruky, boli celkom fajn. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, nové obaly značke rozhodne veľmi pomohli a posunuli ju na vyššiu úroveň :)

      Odstrániť
  5. Indulona je proste najlepšia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.