I ♥ MAKEUP blusher & highlighter

Musím priznať, že značka Makeup Revolution ma nikdy nelákala a v podstate doteraz ma necháva chladnou. Dôvod, prečo mi ich dekoratívka nepríde príliš zaujímavá bude zrejme v tom, že je na ich produktoch, teda lepšie povedané obaloch hneď na prvý pohľad zreteľné, že sa pokúšajú napodobniť dizajn značky, ktorú všetci dobre poznáme. Túto tému však nechcem zbytočne rozoberať, len sa mi jednoducho nepáči, keď značka vychádza z nápadov druhých a potom ich pretvorí v niečo svoje. To samozrejme platí aj pre ich sesterskú značku I ♥ Makeup, od ktorej som sa aj napriek mojim predsudkom rozhodla vyskúšať dva produkty - lícenku a rozjasňovač, ktoré sú pomerne dosť chválené. Čo myslíte, presvedčili ma alebo naopak utvrdili v tom, že ide skôr o produkty pútajúce svojim roztomilým dizajnom?

I heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher
Jedná sa o trojitú zapečenú lícenku nachádzajúcu sa v tvrdom papierovom obale v tvare srdca (samotný produkt je ukrytý v plastovom srdiečku). Takéto krabičkové balenia sa mi skutočne veľmi páčia, len čo je u nich možno menšou nevýhodou je možnosť ich rýchleho ušpinenia a opotrebovania. Lícenku mám v odtieni "Candy Queen od Hearts", ktorý pozostáva z ružovo-fialovej, ružovo-broskyňovej a ružovo-hnedastej farby. Keďže sú jednotlivé vrstvy farieb dostatočne veľké, dajú sa naberať i samostatne. Ja ich väčšinou miešam všetky tri spolu, príp. vynechám ružovo-fialovú. Lícenka je veľmi jemne namletá a čo je úplne skvelé - vôbec, ale vôbec nepráši. Ďalšou vynikajúcou vlastnosťou je výdrž, ktorú si dovolím označiť za takmer celodennú. Počas dňa nestráca na intenzite a pekne na pleti drží. Pigmentácia je famózna, preto si treba dávať pozor, aby sa to s ňou neprehnalo. Vzhľadom k obrovskej gramáži - až 10 g a spomínanej vynikajúcej pigmentácii sa snáď nedá ani nikdy spotrebovať. Čo sa mi už na lícenke páči o niečo menej je jej výrazný lesk, ktorý síce nepôsobí prehnane, ale pre tie z vás, ktoré dávajú prednosť lícenkám s matným finišom zrejme tento kúsok nebude. V každom prípade, lícenka dodá líčkam krásnu, sviežu žiarivú farbu, vďaka čomu nahradí i úlohu rozjasňovača, čo môže byť na druhú stranu, najmä pre milovníčky highlighterov, zároveň i jej nevýhodou.
I ♥ Makeup lícenku mám z Elnina, kde je za skvelú cenu 5,60 €. Takže, ak ste niekedy nad jej kúpou uvažovali, určite odporúčam!
swatche jednotlivých odtieňov, posledný swatch (sprava) je mix všetkých troch odtieňov
I heart Makeup Goddess of Love Triple Baked Highlighter
Rozjasňovač mám v odtieni "Goddess of Faith", ktorý je svetlej, nevýraznej telovej farby s jemným, ale skutočne len veľmi jemným bledo ružovým nádychom. Rozjasňovač má výrazný lesk a obsahuje trblietky, ktoré sú viditeľné len pod umelým svetlom alebo na slnku. Ak vlastníte Mary Lou od theBalm, poviem vám narovinu, že tento highlighter potrebovať zrejme nebudete. Je síce pravda, že som chcela mať v zbierke aj menej nápadný rozjasňujúci produkt, no ak si nanesiem tento od I heart Makeup, nie je to jednoducho ono. I ♥ Makeup rozjasňovač dodá pleti totižto viac menej iba lesk a nie typický rozjasňujúci, svetlo odrážajúci efekt. A práve toto mi uňho chýba. Inak je rovnako ako lícenka jemnučko namletý, opäť žiadna prášivosť a skvelá pigmentácia. S čím som ale stále na pochybách je výdrž produktu. Mám pocit, že počas dňa sa vytráca a namiesto rozjasnenia vyzerá pleť po určitom čase skôr ako mastná. Pre pleť so sklonom k masteniu rozhodne ideálnou voľbou nebude, viem si ho však predstaviť na pleti, ktorú netrápia žiadne nedokonalosti - na takej by mohol určite oveľa lepšie fungovať a zároveň i krajšie vyniknúť.
I heart Makeup rozjasňovač mám taktiež z Elnina, kde nie je momentálne dostupný, no pamätám si, že cena bola podobná, možno taká istá ako cena lícenky.
Lícenka Blushing Hearts má u mňa veľké ÁNO, a to ako z hľadiska kvality, tak i dizajnu a výhodnej ceny. Goddess of Love rozjasňovač si vzhľadom k lepším produktom, ktoré vlastním v mojej zbierke stále miesto naopak nenašiel.
Aké sú vaše skúsenosti s dekoratívnou kozmetikou I ♥ Makeup? 

12 komentárov

  1. S touhle značkou zkušenosti nemám, ale kamarádka má od ní produkty ráda :) hlavně si chválí tu tvářenku, tak také přemýšlím o koupi.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lícenka rozhodne stojí za kúpu, pravdupovediac som ani nečakala, že bude až tak skvelá :)

      Odstrániť
  2. Klaudy, lícenku mám doma a som s ňou veľmi spokojná, určite si kúpim aj ďalšie odtiene. Rozjasňovač ma lákal, no škoda toho vytrácania. :/

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby nebola lícenka až tak moc lesklá, tiež by som rada vyskúšala aj ďalšie odtiene. Z rozjasňovačov zatiaľ u mňa na plnej čiare vedie Mary Lou a hned za ním rozjasňovač od UD z Naked Flushed paletky.

      Odstrániť
  3. Já abych se přiznala, tak od značky mám jen pár věcí a to jsem je ještě dostala jako dárek k nákupu. I klasickým srdíčkovým tvářenkám a bronzerům odolávám, ale vzhledově se mi hodně líbí :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od tejto značky doposiaľ tiež nič nevlastnila, a ak ma niečo aspoň trocha lákalo, boli to práve srdiečkové lícenky. Po vyskúšaní ich môžem viac menej každému len odporučiť :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Určite raz vyskúšaj, myslím, že budeš rovnako spokojná :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.