Event so značkou PRIODY

Krásny večer milí moji :)
Ako som vás už i včera na instagrame informovala, zúčastnila som sa mojej prvej blogerskej konferencie, a to s prírodnou značkou Priody, od ktorej som už zopár výrobkov mala možnosť vyskúšať a písala som vám o nich v jednotlivých článkoch TUTU a TU. Určite si dokážete predstaviť, akú radosť som z eventu mala. Nielen preto, že to bolo vôbec moje prvé blogerské stretnutie, ale najmä z toho dôvodu, že sa jednalo o skutočne veľmi príjemne strávené poobedie so zaujímavými tvárami. Celý event sa niesol v pohodovej atmosfére, ktorej nechýbal ani humor a chutné makrónky. Ak chcete vedieť o tejto akcii ešte niečo viac, pokračujte ďalej v čítaní článku :)

Event sa konal v priestoroch hotela Mercure v Bratislave, ktoré sú mimochodom skutočne krásne. Na začiatku sa nám predstavil zakladateľ značky Priody - Libor, ktorý nám prezradil, že jednotlivé výrobky vyvíjala značka spolu so svojimi zákazníčkami. O svojich skúsenostiach s Priody produktami sa s nami podelila taktiež Patty, ktorá bola jedným slovom očarujúca. Ďalším vzácnym hosťom bol vizážista Pali Ciesar, ktorý nám porozprával o základných hygienických princípoch používania krémov či kozmetických štetcov a okrem toho nás aj skvele pobavil. Popri kozmetike sme sa venovali i téme propagácie na sociálnych sieťach, o ktorej nám zopár dobrých rád a tipov poskytla Sonička. 
Pred odchodom sme každá dostali taštičku s produktami na testovanie, o ktorých vám čoskoro napíšem. No mám niečo i pre vás! A tým bude súťaž o produkty Priody, na ktorú si síce budete musieť ešte chvíľku počkať, ale za to sa máte rozhodne na čo tešiť :) 
Som veľmi vďačná, že som mala možnosť sa tohto skvelého eventu zúčastniť a spoznať nových ľudí, ako napr. milú Júliu z blogu Ľúbezná a Dominiku, s ktorou sme sa síce už raz videli, no až teraz sme mali príležitosť sa viacej porozprávať :)

20 komentárov

  1. Na akci bylo velmi příjemně. Líbil se mi výklad zábavnou formou, že to nebyla jen odříkaná teorie a všichni byli moc fajn. Taky jsem nevěděla, že jsi to ty. Já tam v podstatě nikoho neznala, jen pár tváří z úvodních fotek na blogu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou Maťka, event bol skvele zorganizovaný :) Ja som bola na tom podobne, niektoré slečny som dokonca vôbec nepoznala.

      Odstrániť
  2. Kosmetika má velmi zajímavé produkty, které určitě stojí za vyzkoušení :-)

    Přírodní dekorativka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno Hevi, Priody má skutočne skvelé produkty, ktoré za vyskúšanie rozhodne stoja :) Značka si okrem obalov a celkovej filozofie dáva veľmi záležať na zložení, prioritne na koncentrácii jednotlivých účinných zložiek a to na značke nesmierne oceňujem :)

      Odstrániť
  3. Tuto značku vůbec neznám, ale vypadá opravdu zajímavě :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značka má veľmi zaujímavé prírodné produkty, ktorých účinok je na pleti skutočne vidieť :) Zopár z nich bližšie priblížim v samostatnom článku :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Súhlasím :) Mám zelený kokosový a už sa neviem dočkať ako ho vyskúšam :)

      Odstrániť
  5. jej, ja som ťa tam ani nespoznala, málo tvári som tam vedela priradiť k blogu, škoda toho :) A máš pravdu, bolo to príjemné aj humorné, super akcia!

    Terka Polak Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí, ja som taktiež všetky blogerky nepoznala :) Snáď budeme mať ešte príležitosť sa vidieť a trošku aj pokecať :)

      Odstrániť
  6. Jéé, ďakujem za zmienku :). Tiež som ťa veľmi rada spoznala a dúfam, že to nebola naša posledná spoločná akcia ;)!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež dúfam, že sa ešte na nejakej akcii stretneme, bola by som veľmi rada :)

      Odstrániť
  7. To musel byt určitě krásný event :) kosmetiku neznám, ale vypadá super :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, event bol úžasný, hneď by som si to zopakovala :) Na vybrané výrobky bude na blogu čoskoro recenzia :)

      Odstrániť
  8. Odpovede
    1. Mne taktiež a som veľmi rada, že som sa mohla práve tejto so značkou Priody i ja zúčastniť :)

      Odstrániť
  9. Myslím, že Slovensko je len distribútor a značka je inak založená v UK. Ja som mala ísť tiež, ale v ten deň som nemohla a jednak sa mi nepáčia ich podmienky. Dúfam, že ťa stretnem na nejakej inej blogerskej akcii teda :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja som si stále myslela, že sa jedná o slovenskú značku... Dúfam aj ja, že sa niekedy stretneme, bola by som veľmi rada :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.