Nákupy a novinky /september 2017/

Peknú pohodovú sobotu prajem :)
S nákupným článkom prichádzam tentokrát extrémne neskoro a už pekne dlho sa vlastne žiadny nákupný príspevok neobjavil tesne na začiatku mesiaca, takže si k môjmu zoznamu how to do it better pridávam ďalšiu položku, ktorú musím zmeniť. Nechcem sa stále vyhovárať na čas, no posledné dni sú pre mňa ako z rýchlika. Našťastie je už konečne víkend, na ktorý sa vždy teším skoro celý týždeň a nakoniec mi ubehne rovnako rýchlo ako ostatné pracovné dni. Momentálne si však užívam krásne jesenné doobedie zastreté hmlou, dýchajúce chladným čerstvým vzduchom, z ktorého je cítiť blížiacu sa zimu. Takéto počasie zbožňujem, podobne ako aj zababušenie sa do deky s hrnčekom teplej kávy, kedy môžem nerušene sedieť pri notebooku a venovať sa blogu a písaniu nových článkov :)

Na začiatku septembra som si spravila radosť objednávkou z českého e-shopu Nuspring, odkiaľ som si objednala dve novinky od Havlíkovej prírodnej apotéky, a to sérum na akné a nočný krém Krásna slečna. Sérum na akné som ešte neotvorila, pretože som teraz testovala iné prípravky. Nočný krém už nejaký čas používam a zatiaľ mu nemám čo vytknúť. Produkty od HPA si zamilovávam stále čoraz viac a viac a akonáhle budem mať všetky produkty poriadne otestované, stopercentne vám o nich napíšem. Okrem kozmetiky som si z Nuspringu vzala i levanduľovú sviečku "Pokoj v duši" a vosky "V lese" od slovenskej prírodnej značky Jemnô, ktorú vyrába Baška vlastniaca e-shop BioBeauty s prírodnou a bio kozmetikou, ktorý určite všetci veľmi dobre poznáte. Jemnô výrobky pôsobia na mňa úžasným čistým prírodným dojmom a možno aj preto som ich ešte stále nezapálila. K nákupu som dostala vzorku výživného očného krému značky Minus 417 a Ponio prírodného levanduľového mydla. S e-shopom som celkovo veľmi spokojná, produkty mi prišli zabalené v peknej krabičke, dokonca som mala aj poštovné zadarmo (poštovné zadarmo je približne od sumy 900 Kč) a ešte som si uplatnila zľavu 100 Kč na nákup (kód mi prišiel po zaregistrovaní sa na e-mail). Ak by ste si chceli z Nuspringu aj vy niečo objednať a ste zo Slovenska, uveďte do poznámky "Slovenská republika", pretože možnosť dopravy do SR ešte nie je v systéme uvedená. Alebo im kľudne napíšte na facebooku ako ja :)
U Simonky z blogu Live in fox world sa mi podarilo vyhrať balíček od Bioruže obsahujúci pleťové čistiace mlieko z ružovej vody, prírodnú ružovú vodu a nápoj s prírodnou ružovou vodou. Krátko pred tým ako som sa dozvedela, že som balíček vyhrala, som s e-shopom Bioruža nadviazala spoluprácu, odkiaľ som si vybrala na testovanie očný krém z ružovej vody Biofresh a prírodnú ružovú vodu, ktorú mám teraz v dvoch baleniach, čo mi ale vôbec neprekáža, nakoľko ružovú vodu zbožňujem a nedám na ňu dopustiť :) V balíčku som si našla aj nejaké vzorky, konkrétne anti age krému s ružovým olejom, očného krému a intenzívneho nočného krému s olivovým olejom.
Od priateľovej maminy som dostala krém na ruky neznámej značky Leocrema a sprchovací gél Dermomed, ktorého vôňa mi pripomína Camay mydlá, pamätáte si ešte na ne? Sprcháč, aj keď na to nevyzerá, je veľmi príjemný a hlavne mi pokožku takmer vôbec nevysušje, čo je priam zázrak, nakoľko posledný čas ma vysušovanie pokožky celkom dosť trápi.
Od Dermacolu mi dorazili peny do kúpeľa Aroma Ritual s vôňou írskej kávy a hrozna s limetkou. Okrem týchto dvoch je ešte v ponuke vodný melón. Keďže na ďalší víkend cestujem k rodičom, budem si môcť konečne dopriať vaňu (nakoľko my vaňu v byte nemáme) a vyskúšať tieto voňavé novinky.
Nákupy v Yves Rocher sú už taká klasika. Svieži šampón na mastné vlasy s výťažkom zo žihľavy som vzala priateľovi a druhý šampón pre žiarivé vlasy som kúpila do zásoby. K nákupu som dostala ako darček parfumované telové mlieko Quelques Notes d’Amour a sprchovací gél s marhuľou a rozmarínom o objeme 400 ml, ktorý bol darčekom k mojim narodeninám. Orientálny sprchový olej Tradition de Hammam som dostala od kamarátky, opäť k narodeninám.
K októbrovému číslu Marie Claire bol pribalený darček - dvojfázový odličovač očí a make-upu od Nivei, ktorý ma vôbec nezaujal. Tešila som sa, že mám po dlhej dobe klasický dvojfázový odličovač, no keď som si s ním odličovala oči, išlo to veľmi ťažko a v podstate som to hneď vzdala a siahla po micelárke.
Určite ste postrehli, že na Elnino prebiehal počas septembra veľký výpredaj, kde som nakúpila už zopár vianočných darčekov a zobrala som, ako inak, aj niečo pre seba. Keďže na vybrané produkty od theBalm bola 50 % zľava, neododala som a kúpila si Cindy-Lou rozjasňovač v naružovelom odtieni a tekutý rúž Meet Matt(e) Hughes v červenom odtieni "Loyal", ktorý síce toľko nevynosím, no veľmi som chcela od theBalm ich tekuté rúže vyskúšať a za tú cenu sa to skutočne vyplatilo. Zatiaľ som ho však nejako ešte nestihla otestovať, no Cindy-Lou som už použila a na moje počudovanie ma nechal úplne chladnou, Mary-Lou mi príde kvalitou dosť odlišný. 
V Pupe som si uplatnila 50 % narodeninovú zľavu na krémový korektor, ktorý mám už po tretíkrát a spevňujúci lak na nechty s keratínom, s ktorým som zatiaľ spokojná.
Z výpredajov dekoratívnej kozmetiky Trend it up a Essence som ulovila lak na nechty s porcelánovým efektom v odtieni 040, metalické tblietavé očné tiene v nádhernej hnedo-ružovej farbe a dlhotrvajúci rúž na pery v odtieni 06 Barely there, ktorý ma svojou kvalitou a výdržou poriadne prekvapil.
Ako už viete, v septembri som sa zúčastnila eventu so značkou Priody (článok TU), odkiaľ som si odniesla krásny balíček zameraný na hydratáciu pokožky. V balíčku sa nachádzal hydratačný pleťový krém, micelárna voda, sérum s fytoceramidmi, hydratačné sérum s kyselinou hyalurónovou a kokosový peeling na telo. O všetkých produktoch si budete môcť na blogu už čoskoro prečítať.
Využili ste aj vy septembrové výpredaje na Elnino, príp. niekde inde?

20 komentárov

  1. Laky od Trend It Up jsou skvělé. Jiné produkty jsem od této značky ještě nezkoušela, ale s laky jsem doopravdy spokojená. Schnou rychle a vydrží dlouho. A Aroma Rituals od Dermacolu taky znožňuju!

    AESTHETICxKAT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za informáciu :) Tak to sa na lak už moc teším, ešte som ho totižto stále nemala čas vyskúšať :(

      Odstrániť
  2. Ten odličovač na oči od Nivei mám doma a ještě jsem ho neotevřela, tak koukám, že se asi ani není na co těšit :D pěny od Dermacolu bych ráda vyzkoušela, určitě voní skvěle :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno, že s ním budeš spokojná :) Ja som už asi príliš zvyknutá na odličovanie s micelárkami, s nimi mi ide make-up odlíčiť vždy rýchlejšie a jednoduchšie. Peny voňajú skutočne veľmi dobre :)

      Odstrániť
  3. Na ty výprodeje u elnina jsem se dívala, ale od The balm tam měli ve slevě výrobky, které mě až tak moc neoslovily. Jinak to byly skvělé slevy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tým zľavám neodolala, no s tekutým rúžom nie som napokon moc spokojná, pretože má tendenciu otláčať sa na zuby a ani Cindy-Lou ma nejako nezaujal :(

      Odstrániť
  4. Na Havlíkovú prírodnú apotéku sa čoskoro chystám tiež, jeden produkt som od nich už mala, neoslovil ma, ale chcem vyskúšať dalšie, než zatratím celú značku :)

    Lenivá Panda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite daj značke ešte šancu, verím, že si nájdeš u HPA produkt, ktorý ťa zaujme :)

      Odstrániť
  5. To je věcí.. Svíču od Jemna si chci taky pořídit, líbí se mi vůně Les a chtěla bych vyzkoušet i tu orientální. Orientální sprchový olej od Yves Rocheru mám a nejsem s ním vůbec spokojená, hrozně mi smrdí. Pěnu do koupele od Dermacolu mám teď nově a už se na ní těším.

    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "V lese" je nádherná vôňa, no myslím, že všetky Jemnô sviečky voňajú nádherne. Mňa teraz veľmi zaujala ich novinka "Vianočnô", no minulý rok som si spravila veľkú zásobu YC sviečok, tak musím najprv tie vypáliť. Mne zase naopak sprchový olej od YR vonia, dokonca i priateľovi sa páči :)

      Odstrániť
  6. To jsou krásné fotky! Jinak rtěnka od Essence mě velmi zaujala a ty Aroma Rituals od Dermacol jsou úžasné! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Z Essence rúžu som veľmi prekvapená, má krásnu farbu, je dobre pigmentovaný a celkom slušne i drží :) Vidím, že peny od Dermacolu majú veľký úspech, dúfam, že budú stáť za to :)

      Odstrániť
  7. Havlíkova apotéka je super a YR mám taky moc ráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Havlíkovu Apotéku bych ráda vyzkoušela. :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, za mňa je ich top produkt 3-minútová ranná čistiaca maska :)

      Odstrániť
  9. Krásné novinky, není snad ani jedna věc, která by mě nezaujala :) Havlíkovu Apotéku také chci vyzkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Nelka :) HPA je súčasne jedna z mojich najobľúbenejších značiek, v ktorej mám aj veľkú dôveru :)

      Odstrániť
  10. Krém Krásna slečna je perfektný. Používala som ho v noci, cez deň ako podkad pod make-up a nikdy ma nesklamal. Brávala som si ho všade aj na cesty lebo bol veľmi univerzálny. Mala som od Havlíka ešte Andelskú tvár a tiež to bol super krém, hlavne v zime.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.