Indulona | tlačová konferencia, novinky

V poslednom nákupnom článku som vám spomínala, že som sa na začiatku novembra zúčastnila tlačovej konferencie značky Indulona, kde som sa dozvedela množstvo nových a zaujímavých informácií o Indulone Original. Vôbec som netušila, že klasická modrá Indulona je u veľkej väčšiny ľudí a dokonca aj u mnohých známych osobností tak obľúbeným krémom, na ktorý nedajú dopustiť. Okrem toho je odporúčaná aj dermatológmi. Vzhľadom k tomu, že Indulona Original neobsahuje žiadne pokožkou netolerované konzervačné látky, je ideálna aj pre tú najciltivejšiu pokožku. Vďaka týmto a tiež ďalším dôležitým benefitom obstáli krémy z radu Original v prísnom teste bezpečnosti, na základe čoho získali certifikát na použitie pre detskú pokožku. Čo na to hovoríte? Ja som bola z toho veľmi príjemne prekvapená :). Viacej zaujímavostí z portfólia Indulony ďalej v článku.

Cieľom tlačovej konferencie bolo oboznámenie sa s najaktuálnejšími informáciami týkajúcimi sa modrej rady Indulona Original, prvého uvedenia darčekových kaziet a pripravovaných noviniek na nasledujúci rok 2018.
V súčasnosti má značka v ponuke 7 radov (Original, nechtíková, olivová, marhuľová, kamilková, rakytníková a ochranná), medzi ktorými sa celkovo nachádza až 16 produktov. Základ všetkých krémov sa trvale opiera o Indulonu Original, ktorej receptúra má už takmer 70 rokov a stále je s obľubou a najmä dôverou používaná nielen bežnými spotrebiteľmi, ale aj mamičkami a ľuďmi s problematickou pokožkou. Ako som už v úvode písala, modrá Indulona Original neobsahuje žiadne konzervačné látky, vďaka čomu je vhodná pre citlivé typy pokožky a po najnovšom dokonca získala aj certifikát na použitie na detskú pokožku. Týmto značka vstupuje na trh detskej kozmetiky a rozširuje tak svoje pôsobisko. Certifikácia spočívala v testovaní množstva parametrov, ktoré zahŕňali okrem iného aj napr. mikrobiologickú kvalitu, toxikologický profil látok a test očnej dráždivosti. Inštitúcia, ktorá certifikáciu vykonala navyše zaradila krém Indulona Original medzi 2 % najkvalitnejších krémov na trhu, ktoré boli v laboratóriách testované. 
Aj napriek tomu, že modrá Indulona získala certifikát vhodnosti pre detskú pokožku len nedávno, v mnohých nemocniciach v SR a ČR sa už desaťročia aplikuje na kožu novorodencov už tesne po narodení, aby sa predišlo strate vlhkosti v pokožke. Indulona Original dokonca pomáha liečiť atopický ekzém, ktorý už množstvu pacientov vďaka nej úplne zmizol.
Keďže sa blížia Vianoce, mnohé kozmetické značky ponúkajú svoje výrobky v darčekových setoch, ktoré sú stále obľúbené a žiadané. Tento rok prichádza s darčekovými kazetami aj značka Indulona, ktoré sú dostupné v dvoch variantoch - Indulona Original a Indulona nechtíková. V oboch kazetách sa nachádza telové mlieko (250 ml), univerzálny krém v praktickom menšom balení (75 ml) a krém na ruky (85 ml). Cena týchto kaziet sa pohybuje okolo 9 €. K dostaniu by mala byť ešte kazeta obsahujúca 2 výrobky - krém na ruky a telové mlieko z rady Original. A ešte taká zaujímavosť - všetky kazety sú ručne balené :) Ak máte vo svojom okolí blízkeho, ktorý je Indulona produktom verný, určite ho týmto darčekovým setom veľmi potešíte :)
Na nasledujúcej fotografii môžete vidieť triatlonistu Radoslava Bujdoša spolu s jeho tímom, ktorý spomínal, že jeho otec používa Indulonu Original dlhé roky a jeho ruky sú aj vo vyššom veku stále jemné a hladké. Radoslav sa od neho naučil Indulonu používať taktiež, ktorú nanáša nielen na ruky, ale aj na pokožku celého tela.
Spoločná fotografia Radoslava a Soničky Húšťovej, Senior Account Manager PR agentúry Dynamic Relations s MUDr. Richardom Králom, Director of Cosmetics Sales & Marketing, Saneca Trade s.r.o. a PharmDr. Ľubomírou Gömöryovou, riaditeľkou farmaceutickej výroby Saneca Pharmaceuticals.
A tu už môžete vidieť mňa a blogerku Zuzku :)
A na záver ešte jedna skvelá informácia. V budúcom roku sa chystá Indulona rozšíriť svoju ponuku až o 9 noviniek, medzi ktorými budú napr. produkty s obsahom argánového oleja, bambuckého masla a taktiež výrobky určené výhradne pre mužské pohlavie. Novinky by mali byť dostupné v období pred letom 2018. Ja osobne sa ich už neviem dočkať :)

9 komentárov

  1. V mojom poslednom článku o obľúbených produktoch som spomenula, že Indulonu nemusím kvôli jej pachu, ktorý mi pripomína krém na boty, kedže celé moje detstvo sme ju na to používali. Avšak kedže mám dlhodobo problém s ekzémom, ktorý mi nechce zmiznúť, rozhodla som sa na odporučenie doktorky vytiahnuť ju zo šuflíka a mastiť si ňou dané oblasti. A fakt neverím očiam, ale ekzém ustupuje závratnou rýchlosťou. A to som chcela na základe odporučenia inej blogerky atopičky skúsiť Biodermu, ale asi nebude ani teba zatiaľ. :D No na ruky budem asi používať mne viac voňavejšie krémy aj tak.

    Terka Polak Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pekný komentár Terka :) Som rada, že ti modrá Indulona na ekzém pomáha :) Ja síce atopickým ekzémom netrpím, no mám problém s nepríjemným svrbením pokožky, najmä pokožky rúk, čo bude zrejme spôsobené nejakou alergiou, no vôbec neviem akou :( Preto chcem aj ja vyskúšať Indulonu Original, možno mi to svrbenie pomôže aspoň troška zmierniť :)

      Odstrániť
  2. Tak to mě tedy překvapilo, že až takto pomáhá a používá se i na děti.Já si pamatuji, že jako malá jsem Indulonou mazala uzdečky u koní a kožené boty. Potom se krásně leskly a nepromokaly tak. No, i přes to tatínek Indulonu používá doteď na ruky a nedá na ni dopustit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa to taktiež veľmi prekvapilo, vôbec som o tom nevedela. Hehe ja som si tiež občas Indulonou natierala topánky :D

      Odstrániť
  3. Indulona je klasika, niekedy sme ju doma používali, zaujali ma hlavne telové mlieka, musia krásne voňať. :) Veľmi pekný článok Klaudy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Soni :) Mne z telových mliek najviac vonia marhuľová Indulona - tú by som raz rada vyskúšala :)

      Odstrániť
  4. Indulona je klasika. :) Já sama ještě tyto novinky nezkoušela, ale staré obaly Indulony, měla mamka nedávno ještě doma. :) Těším se na další novinky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa na novinky taktiež veľmi teším, som na ne moc zvedavá :)

      Odstrániť
  5. Indulonu Originál mám veľmi rada. Zbožňujem tú jemne sladkú vôňu a ten pocit hydratácie. Celkovo sa Indulona v posledných rokoch výrazne posunula dopredu. Myslím, že aj vďaka novým obalom.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.