Darčekové sady parfumov | Elnino.sk

Aj keď už má zrejme väčšina z vás vianočné darčeky nakúpené, určite sa nájde ešte stále zopár ľudí, ktorí nejaký darček stále hľadajú alebo potrebujú niečo dokúpiť. Preto som si pre vás pripravila článok s tipmi na výhodné darčekové sety parfumov z e-shopu Elnino.sk, kde je momentálne k dostaniu množstvo skvelých darčekových kaziet a navyše za veľmi priaznivé ceny. V príspevku nájdete tipy ako na dámske, tak i na pánske darčekové sady. Snažila som sa pre vás vybrať tie najzaujímavejšie a najlepšie hodnotené vône. Dúfam, že sa vám moje tipy budú páčiť a možno sa ešte nimi necháte inšpirovať :)

DÁMSKE VÔNE

Začnem tou najlepšou darčekovou kazetou, akú som na Elnino objavila a tou je set MIU MIU L'Eau Bleue obsahujúci parfumovanú vodu MIU MIU L'Eau Bleue o objeme 100 ml a parfumované telové mlieko (100 ml). Cena tejto kazety mi priam vyrazila dych, vychádza len 49,66 €. Ja sama túto vôňu mám, a len tak pre zaujímavosť, 30 ml balenie kupované v parfumérii v 25 % zľave ma stálo cca 43 €. Vôňa L'Eau Bleue je veľmi podobná klasickej Miu Miu, takže ak ju niekto vo vašom okolí zbožňuje, bude zbožňovať aj túto.



Ďalším setom, ktorý vám chcem dať do pozornosti je Guerlain Mon Guerlain, ktorý pozostáva z 30 ml parfumovanej vody a 75 ml telového mlieka. Cena tejto kazety je 55,73 €. Ak by sa vám objem parfumu zdal malý, sú v ponuke aj ďalšie dve kazety obsahujúce 100 ml parfumovanú vodu.



Novinka od Gucci Gucci Bloom v krásnom darčekovom sete s 50 ml parfumovanou vodou a 100 ml telovým mliekom za 73,55 €.



Veľmi zaujímavou darčekovou kazetou je Lancôme La Vie Est Belle, ktorá okrem parfumu La Vie Est Belle (50 ml) ukrýva aj tri produkty z dekoratívnej kozmrtiky, a to miniatúru rúžu L´Absolu Rouge v odtieni 378 Rose (1,6 g), mini maskaru Hypnôse Noir Hypnotic (2 ml) a lícenku Subtil v odtieni 021 Rose Paradis (2,5 g). Cena: 62,35 €.



Jedným z pre mňa najkrajších a najoriginálnejších flakónov spomedzi nedávno uvedených vôní je Kenzo World, ktorý zoženiete na Elnino spolu v sete so štýlovou kozmetickou taštičkou za 62,35 € (objem parfumu 50 ml).



Chloé je značka, ktorá k Vianociam jednoducho patrí. Jej najnovšia vôňa Chloé Fleur je aktuálne k dostaniu aj v darčekovej sade, ktorej obsah tvorí parfumovaná voda (75 ml), telové mlieko (100 ml) a mini parfum (5 ml). Cena: 51,17 €.



Lanvin Eclat D´Arpege je síce na trhu už dlhý čas, no stále patrí k obľúbeným dámskym vôňam a určite s ňou neurobíte krok vedľa. Vybrať si môžete z dvoch typov kaziet - prvá obsahuje 100 ml parfumovanú vodu, srprchovací gél (100 ml) a telové mlieko (100 ml) (cena: 36,47 €) a druhá pozostáva z 50 ml parfumovanej vody a 100 ml telového mlieka (cena: 27,18 €).


Ak by ste chceli potešiť mladšie slečny, odporúčam siahnuť po sete od Salvador Dalí, od ktorého nájdete na Elnino roztomilé sety s mini verziami vôní. Za povšimnutie stojí kazeta obsahujúca 5 toaletných vôd o objeme 8 ml. V sade sú zastúpené miniatúrky vôní Little Kiss Me, Lovely Kiss, Crazy Kiss, Little Kiss Cherry a Little Kiss. Cena: 7,78 €.

Ja sama som si od Salvador Dalí vybrala jednu darčekovú kazetu s 5 miniatúrkami toaletných vôd o objeme 5 ml. V kazete sa nachádzajú tri dámske a 2 pánske mini toaletky bez rozprašovača. Prvou v poradí (zľava doprava) je Dali, ktorú by som zaradila medzi sladšie vône s výrazným oldschool nádychom. Druhou je pánska korenistá vôňa Salvador. Najkrajšou vôňou z celého setu je Dalilight, ktorá je krásna svieža, veľmi príjemná a nevtieravá. Druhou pánskou vôňou je výrazná drevitá Le Roy Soleil Extreme. Poslednou je toaletná voda It Is Dream, ktorá patrí do kategórie sladkých kvetinových, ovocných vôní s jemnými tónmi dreva. Keďže sa jedná o toaletné vody, ich výdrž je slabšia, približne 2-3 hodiny. Cena setu: 10,11 €.

Ďalším setom, ktorý som si vybrala z Elnino na testovanie je darčeková kazeta od Grace Cole s vôňou horúcej vanilky a figy. Sada pozostáva zo sprchovacieho gélu a telového mlieka (obe po 50 ml), ktoré majú pokožku vyživovať a hydratovať. Prvé čo ma na produktoch sklamalo je ich vôňa, ktorá je veľmi slabá, nevýrazná, skôr iba taká klasická krémová s jemným nádychom vanilky, pričom figy nie je absolútne cítiť. Rovnako ma sklamali aj účinkom, pretože pokožke poskytujú iba minimálnu hydratáciu, o výžive sa už pochopiteľne ani nedá hovoriť. Set je momentálne na e-shope nedostupný, no jeho cena bola myslím okolo 2,70 €, čo je síce rozumná suma, pretože sada vyzerá veľmi pekne, no na druhú stranu ide podľa mňa len o lákavý obal s nekvalitným obsahom.

PÁNSKE VÔNE

Čím iným začať u pánskeho výberu, ak nie pri Paco Rabanne Invictus, čo je podľa mňa krásna pánska vôňa, ktorá sa bude páčiť väčšine mužom. Set toaletnej vody (100 ml) a deospreju (150 ml) tvorí dokonalú dvojku. Cena: 60,91 €.



Vôna Bvlgari Aqua Pour Homme je dlhoročnou stálicou, ktorá je u pánov stále vyhľadávaná. Ak chcete svojho priateľa, manžela či ocka potešiť, doprajte mu túto toaletnú vodu (100 ml) spolu so sprchovacím gélom (75 ml), balzamom po holení (75 ml) a šikovnou kozmetickou taštičkou. Cena: 44,33 €.



Pre milovníkov značky Hugo Boss - darčeková kazeta Hugo Boss The Scent obsahujúca toaletnú vodu (100 ml), sprchovací gél (50 ml) a deostick (75 ml). Cena: 50,34 €.



A na záver niečo luxusnejšie - darčeková kazeta Hermès Terre D' Hermès, v ktorej sa nachádza parfum (75 ml), voda po holení (40 ml) a mini parfum (12,5 ml). Cena: 69,16 €.


..............................................................................................................................................................................................................
Zaujala vás niektorá darčeková kazeta, príp. máte pre niekoho kúpenú darčekovú sadu s parfumom? Alebo mi napíšte, či ste už skúšali nejaký produkt od značky Grace Cole a ak áno, ako ste s ním boli spokojné :)

4 komentáre

  1. Taky mě na Elninu zaujaly sady od Grace cole. Jen já mám doma jinou vůni, která je krásná, jemná, ale svým účinkem mě kosmetika taky moc nenadchla. Navíc mi přijde, že musím na jedno použití minout hodně produktu.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne s tebou súhlasím Maťka, vzhľadovo sú produkty Grace Cole veľmi zaujímavé a lákavé, no účinkom sú pomerne dosť slabé. V prípade tejto značky podľa mňa predáva iba dobre vyzerajúci obal.

      Odstrániť
  2. Takovýhle dárek žádnou ženu nezklame, já bych třeba byla v sedmém nebi dostat něco takového. Poslední dobou se mi hrozně líbí vůně od Jean Paul Gaultier.

    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak :). Mňa zase veľmi oslovila vôňa La Vie Est Belle od Lancôme.
      Verím, že si pod stromčekom nájdeš darček po ktorom túžiš :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.