Nivea adventný kalendár

Ahojte ♥
Každý rok si na predvianočné obdobie chystám v hlave obrovský zoznam vecí, ktoré chcem počas adventu stihnúť, pretože si chcem vychutnať to čaro blížiacich sa Vianoc. A viete čo? Asi nikdy sa mi to ešte nepodarilo. Ach, keď ten čas tak neskutočne rýchlo beží... Veď, za dva týždne a tri dni sú už Vianoce! A ja by som si to všetko chystanie a pripravovanie sa na ne chcela tak moc užiť. No zatiaľ sa mi to takmer vôbec nedarí a môjmu blogu taktiež, nakoľko sa tu ešte neobjavil ani jeden sľubovaný článok s adventnými beauty kalendármi. Preto som veľmi rada, že dnes mám troška viac času a môžem vám predstaviť adventný kalendár od Nivei, ktorý mi prišiel v rámci spolupráce. Asi vám ani nemusím písať, akú obrovskú radosť som z kalendára mala! Ak vás zaujíma, čo všetko sa v ňom nachádza, príp. by ste si ho ešte chceli kúpiť (ak ho niekde uvidíte) a radi by ste si prečítali môj názor na jeho obsah a celkové prevedenie, čítajte ďalej :)

V prvom rade musím zmieniť, že sa jedná o skutočne mega veľký kalendár v ružovo-modrom dizajne zdobenom snehovými vločkami a vianočnými guľami. 24 okienok ukrýva prevažne cestovné alebo menšie balenia produktov, ktorých presný zoznam a popis nájdete na zadnej strane kalendára. Zoznam s obsiahnutými produktmi je zvlášť na samostatnom papieri, čo je skvelé pre prípad, ak chcete kalendár niekomu darovať a nechcete mu prekaziť prekvapenie. A ak aj náhodou necháte zoznam pribalený, isté prekvapenie tam predsa len bude, pretože v zozname nie sú uvedené produkty podľa poradia okienok, čiže dopredu neviete čo v ktorom okienku je. Kalendár je k dostaniu (aj keď neviem, či sa dá ešte v nejakej predajni zohnať) v sieti Teta a dm drogérií a jeho cena je 29,90 €.
Čo sa mi na kalendári nesmierne páči a čo zároveň veľmi oceňujem sú popisky v okienkach u každého jedného produktu. Napr. pri kréme nájdete odkaz: "Predvianočný zhon vám už kreslí vrásky na čelo? Nedajte sa!", alebo "S božsky nadýchaným objemom vlasov budete hviezdou vianočného večierka!" či "Tiež vás najlepšie tipy na darčeky napadajú v sprche?" 
Najprv sa pozrieme na produkty telovej a vlasovej starostlivosti. Potom prejdeme k prípravkom určeným na pleť a ostatným doplnkom nachádzajúcim sa v kalendári.
Prvá trojica produktov: výživné telové mlieko s mandľovým olejom (30 ml), ošetrujúci sprchový gél s krémovým zložením (50 ml) a šampón pre jemné vlasy obsahujúci mliečne proteíny (50 ml).
Ďalším vlasovým produktom je lak na vlasy dodávajúci objem a 24-hodinovú fixáciu účesu (75 ml).
V kalendári sa nachádzajú aj dva výrobky určené pre pánov, a to sprchový gél s prírodným aktívnym uhlím (50 ml) a univerzálny krém vyvinutý špeciálne pre mužov (30 ml).
Produkty, ktoré ma v kalendári potešili asi úplne najviac, nakoľko som ich ešte neskúšala - emulzia na intímnu hygienu (50 ml) a antiperspirant Invisible for black and white zabraňujúci vzniku bielych stôp na čiernom oblečení a žltých škvŕn na bielom oblečení v šikovnom cestovnom 35 ml balení ideálnom do kabelky.
Nivea Care univerzálny krém na pokožku celého tela (50 ml) a klasický tmavomodrý Nivea krém (30 ml).
Ďalšie dva výrobky, ktoré mi spravili veľkú radosť - denný krém proti vráskam Q10 plus v roztomilom 20 ml balení a moje milované Labello Original (plná veľkosť).
Pleťové masky - výživná medová a vyhladzujúca proti vráskam Q10 plus (obe 2 x po 7,5 ml).
Poslednými kozmetickými výrobkami sú osviežujúce čistiace pleťové obrúsky určené na odstránenie mejkapu a ďalších nečistôt (balenie obsahuje 7 ks) a pleťová čistiaca kefka, ktorá vyzerá celkom fajn.
Kozmetické zrkadielko s logom Nivea je úplne dokonalé, z kvalitného materiálu, praktické a skladné. Vedľa zrkadielka sú menovky na darčeky, ktorých bolo v kalendári po 5 kusov.
V štyroch okienkach sa nachádzali papierové vianočné ozdoby v tvare anjela, snehuliaka, stromčeka, hviezdy a zvončeka.
24. okienko ukrývalo mini relaxačné omaľovánky do vrecka. Poslednou nekozmetickou vecou je magnetická záložka do knihy.
Celkovo hodnotím Nivea kalendár veľmi pozitívne, aj keď mi troška prekáža to množstvo papierových ozdôb, ktoré by postačilo umiestniť len do jedného okienka, čím by sa ďalšie tri uvoľnili pre obsah iných, najlepšie kozmetických produktov. Inak nemám kalendáru vôbec čo vytknúť. Je skutočne vydarený a veľmi dobre vyskladaný (ak neberiem do úvahy papierové vecičky). Zastúpenie kozmetických produktov moc chválim, myslím, že ich výber je pre každého využiteľný. Ako som už pri jednotlivých výrobkoch spomínala, sú v kalendari aj také, čo som doposiaľ nevyskúšala a práve cestovné balenia sú na skúšanie najideálnejšie.
Čo hovoríte na kalendár vy? Zaujal vás?

10 komentárov

  1. Kalendář se jim povedl, ale místo těch kravinek, mohli dát nějaké produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem o něm uvažovala. Místo papírových ozdob mohli dát třeba nějakou dobrotu nebo nějaké jiné kosmetické produkty. Ozdůbka by bohatě stačilo pouze jedna a to třeba na štědrý den. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak Dendy :) Možno, že na budúci rok bude kalendár troška lepšie vyskladaný :)

      Odstrániť
  3. Z těch ozdob bych byla zklamaná. Stejně tak i s kosmetickými výrobky určené pro muže, protože ten můj preferuje jen jednu značku. Kalendář jsem viděla v DM a vypadal moc hezky, jen já už měla doma od YR, tak jsem odolala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tie ozdoby tiež troška sklamali, no inak sa mi kalendár veľmi páči a moc som sa mu potešila :)

      Odstrániť
  4. Opäť nádherné fotky! Nad týmto kalendárom som rozmýšľala aj ja, ale neviem či by som produkty využila, Niveu veľmi nepoužívam :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som veľmi rada, že sa ti fotky páčia :) Rozumiem ti, rozhodnúť sa pre kúpu adventného beauty kalendára nie je ľahké. Tiež vždy zvažujem, či sú pre mňa produkty využiteľné a či sa jeho kúpa skutočne oplatí.

      Odstrániť
  5. Tento a Alverde boli jediné dva druhy kalendárov, ktoré mali v DMke keď som si bola zháňať ten svoj. Dala som prednosť Alverde kalendáru nakoľko mi je prírodná kozmetika bližšia. Niveu mám však tiež veľmi rada. A že sú v okienkach popisky je paráda, aspoň vieme hneď o čo ide.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na adventný kalendár od Alverde nenatrafila, čo je vlastne na jednu stranu len dobre, pretože by ma určite lákal, nakoľko Alverde kozmetiku, či už dekoratívnu alebo telovú mám i ja pomerne dosť rada :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.