Dermacol novinky | Selfie maskara, jumbo ceruzka pod obočie & parfumový difuzér

Ahojte :)
Hneď na úvod by som vám chcela všetkým zaželať krásny nový rok 2018, majte ho plný zdravia, lásky, radosti, úspechov a množstva skvelých zážitkov! Ja si síce nezvyknem dávať žiadne predsavzatia, no čo sa týka blogu a celkovo môjho blogovania, mám na zozname zopár vecí, v ktorých by som chcela byť lepšia a dôslednejšia. A keďže veľmi dobre viem, že moja precíznosť a snaha urobiť danú vec čo najlepšie ako sa len dá ma v tom budú (ako vždy) určite brzdiť, nedávam si žiaľ nejaké veľké šance, no budem sa snažiť :). Dnes, v prvý novoročný deň by som vám rada predstavila novinky od značky Dermacol, ktoré mi dorazili ešte koncom novembra a jedna tesne pred Vianocami. Ak vás zaujíma ako u mňa jednotlivé produkty obstáli, čítajte ďalej :)

SELFIE maskara
Selfie maskara by mala riasy výrazne predĺžiť, zvýrazniť, dodať im objem a efekt umelých rias. Riasenka obsahuje prírodné vosky a je bez parabénov. Objem riasenky je 6 ml, čo je v porovnaní s väčšinou ostatných maskár o polovicu menej. Toto menšie, praktické balenie je však zámerom, nakoľko maskara bola navrhnutá špeciálne na to, aby sa vmestila do každej kozmetickej taštičky či kabelky. Ja sa síce vždy líčim len doma, no určite je plno dám, ktoré sa ráno nalíčiť nestíhajú a chcú to počas dňa dobehnúť a zvýrazniť si aspoň riasy. A práve pre ne je takéto cestovné balenie ideálne. Avšak mini veľkosť balenia nie je jediným pozitívom tejto maskary. Funguje totižto presne ako sľubuje. Riasy krásne predĺži, zvýrazní a jemne zahustí. Zlepovanie rias je minimálne, avšak troška mi počas dňa opadáva a má tendenciu sa otláčať. Inak som s výsledkom maskary veľmi spokojná a môžem ju zaradiť medzi svoje obľúbené. Tiež sa mi páči jej stredne hustá konzistencia a tvar kefky, s ktorým sa mi dobre pracuje. Kefka je klasická a pomerne veľmi dlhá, takže ak dávate prednosť syntetickým a menším kefkám, táto vám vyhovovať zrejme nebude. Efekt umelých rias by som poňala skôr ako marketingový ťah, pretože si nemyslím, že nejaká maskara prepožičia riasam dojem umelých rias. Taktiež som toho názoru, že výsledok každej jednej maskary závisí predovšetkým od samotného typu, dĺžky a hustoty rias. Ak máte riasy krásne dlhé, vytočené a ešte k tomu aj husté, stačí vám ich len zvýrazniť, čo by mala zvládnuť takmer každá riasenka. Veľmi dobre to viem aj z vlastnej skúsenosti. Keď sú moje riasy vo skvelej kondícii, čím myslím stav, kedy mi nevypadávajú alebo nerastú jedna cez druhú, nemám problém dosiahnuť s riasenkou želaný efekt. Ak sú ale mimo tohto obdobia, žiadna riasenka s nimi zázrak nespraví. 
Cena maskary je 5,69 €.
Obojstranná jumbo ceruzka pod obočie 2v1
Úlohou ceruzky je precízne dotvarovanie kontúr obočia prostredníctvom korektora a dodanie jemného lesku pomocou rozjasňovača umiestneného na druhej strane ceruzky. 
Obe časti ceruzky majú veľmi jemnú a krémovú konzistenciu. Keďže korektor nezvyknem na úpravu obočia používať, snažila som sa tomuto v ceruzke nájsť iné využitie ako na tvarovanie obočia. Údajne by mal byť vhodný aj ako podklad pod očné tiene, čo sa mi ale vôbec neosvedčilo. Korektor zostane teda zrejme nevyužitý, no za to druhá, rozjasňujúca časť je vynikajúca a používam ju veľmi rada. Aj keď som si ju obľúbila viac na prejasnenie do vnútorného kútika očí, použijem ju občas aj pod obočie na dodanie jemného lesku a optického zväčšenia očí. 
Cena obojstrannnej jumbo ceruzky je 7,69 €/10 g.
V balíčku som si ešte okrem Selfie maskary a obojstrannej ceruzky pod obočie našla aj transparentný fixačný púder v bielom odtieni. Tento púder, len v inom odtieni už jeden mám a preto som tento ani neotvárala a nechala som ho pre vás do najbližšej pripravovanej súťaže. O púdri som vám inak písala v tomto článku.
Poslednou novinkou, o ktorej vám chcem napísať je parfumový difuzér s vôňou cédru a vetiveru. Zatiaľ som doma žiadny difuzér nemala a aj preto som bola prekvapená ako luxusne môže taký difuzér vyzerať. Difuzér od Dermacolu sa nachádza v elegantnej sklenenej fľaštičke, ktorá bude zaručene ideálnym doplnkom do každého interiéru. Difuzér funguje na princípe vzlínavosti, pričom vôňa je uvoľňovaná postupne. Intenzitu vonnej esencie je možné regulovať množstvom použitých tyčiniek. Pre dosiahnutie lepšieho efektu je vhodné tyčinky približne raz za sedem až štrnásť dní otočiť. V balení sa nachádza 10 ratanových tyčiniek, ktoré by mali vydržať voňať 5-6 týždňov.  
Okrem vône, ktorú som dostala sú v ponuke ešte ďalšie tri difuzéry, konkrétne s vôňou magnólie a ovocia, levandule a ruže a konvaliniek, levandule a bieleho jazmínu. Verím, že všetky voňajú veľmi pekne, no som rada, že som obdržala práve vôňu cédru a vetiveru, pretože je to presne vôňa, ktorá sa mi do bytu hodí. Vôňa je príjemná, svieža a jemne energizujúca, pričom nepôsobí vôbec vtieravo a ťažko. Z difuzéru mám veľkú radosť a som vďačná zastúpeniu značky Dermacol, že môžem vlastniť takýto luxusný voňavý interiérový doplnok.
Jedinou nevýhodou difuzéru je jeho vyššia cena 38,09 za 100 ml objem.
Zaujala vás niektorá z noviniek? A ako ste na tom vy s novoročnými predsavzatiami? Zvyknete si dávate nejaké?

20 komentárov

  1. Značku Dermacol mám taky moc ráda, hlavně proto, že je původem od nás :) ten difuzér vypadá moc hezky. Tyhle vůně vidím dost často a to od různých značek, ale zatím jsem si nikdy žádný nepořídila, asi to napravím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež :) Síce mám na prevoňanie miestnosti a spríjemnenie nálady stále radšej sviečky, no difuzéry sú zase na druhú stranu oveľa bezpečnejšie a možno ich nechať účinkovať aj celý deň :)

      Odstrániť
  2. zaujala ma tá ceruzka pod obočie a púder :) mala som ešte dávnejšie tento sypký Invisible, a spomínam si, že bol skvelý :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si túto ceruzku obľúbila na prejasnenie vnútorného kútika, a to predovšetkým vďaka jej skvelej krémovej konzistencii a rýchlej manipulácii :)

      Odstrániť
  3. Nejvíce mě zaujala vůně. Měla jsem také takovou podobnou a její výdrž byla opravdu dlouhá a příjemná! :-) Tahle vypadá také moc dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, vôňa je veľmi príjemná a uvoľňujúca. Ak budem mať cestu do ich obchodíku, určite ovoniam aj ostatné :)

      Odstrániť
  4. Krásne fotky! Púder od Dermacolu som si raz chcela kúpiť, ale nakoniec som siahla po inom, ten difuzér vyzerá nádherne :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Peťka :) Aj mne sa difuzér po dizajnovej stránke veľmi páči :)

      Odstrániť
  5. Novinky mě teda moc nezaujaly. Docela se mi líbí ten vonný difuzér, ale cena už moc ne. Jinak novoroční předsevzetí si žádné nedávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cena difuzéru je žiaľ dosť vysoká :( Ani ja si žiadne nedávam a všeobecne si myslím, že novoročné predsavzatia sú nezmysel :D

      Odstrániť
  6. Řasenka mi přijde hrozná, hlavně tím jak slepuje. Líbí se mi pudr, ten bych brala hned. Předsevzetí si nedávám ale jedu stále podle svých dlouhodobých plánů a věřím že letos bude dost nových věcí.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na riasenku som už čítala zopár negatívnych hodnotení, no ja som s ňou skutočne spokojná, ale ako som už písala v článku, veľmi závisí od samotných rias. Máš môj obdiv :), u mňa funguje len krátkodobé plánovanie :D Tak nech máš tento rok plný skvelých noviniek a krásnych zážitkov!

      Odstrániť
  7. Ten difuzér je vážně krásný a musí vonět úžasně:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Najviac ma zaujal ten difuzer. Stále ich doma používam takže určite ho vyskúšam. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Najviac sa mi páči ten difuzér, krásny doplnok do bytu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.