EcoTools sada štetcov Glow For It!

Ahojte :)
Vegánska značka kozmetických štetcov a doplnkov EcoTools je vám všetkým určite dobre známa. Mňa táto značka vždy lákala najmä kvôli ich jednoduchému dizajnu a rôznym cestovným sadám. No vždy som si namiesto štetcov EcoTools kúpila štetce od iných značiek a časom som od nich nejako upustila. Keď som však na Elnino.sk zbadala túto sadu v roztomilom ružovom prevedení, ihneď som vedela, že ju musím mať a tak som si ju o pár dní vybrala z e-shopu na testovanie.

Ako som už v úvode spomínala, sadu štetcov Glow For It mám z Elnina, no momentálne ju žiaľ nemajú na sklade. Jej cena bola približne okolo 13 - 14 €. Na oficiálnej stránke EcoTools som sa dočítala, že sa jedná o limitovanú edíciu kolekcie štetcov, ktorá spadá do EcoTools #MyTrueBeauty kampane podporujúcej národnú neziskovú nadáciu "The Girl Project", ktorej cieľom je zabezpečiť dievčatám po celom svete prístup ku kvalitnému stredoškolskému vzdelaniu.  
V sade sa nachádza päť štetcov - štetec na púdrové produkty, štetec na očné tiene, korektor, pery a rozjasňovač a malé ružové zrkadielko. Dizajn štetcov je ladený do ružovej farby, čo celkom ladí i s koncepciou dievčenského projektu. Rukoväť štetcov je vyrobená z recyklovateľného bambusu a keďže všetky produkty značky EcoTools sú 100 % "cruelty free", štetiny sú syntetické. Na rukoväti každého štetca je uvedený presný názov, vďaka čomu tak ihneď človek vie na aplikáciu akých produktov je štetec určený.
Angled Powder brush - skosený štetec určený na nanášanie púdrových produktov, teda lícenky, bronzéru a produktov na kontúrovanie. Ja tento typ štetca používam výhradne len na aplikáciu lícenky, na kontúrovanie mám radšej štetce tulipánového tvaru. Lícenka sa s ním nanáša veľmi dobre, jednoducho a precízne. Okrem toho oceňujem aj jemnosť štetín. Z hľadiska hustoty vlasu mi štetec príde hustý presne akurát a aj napriek tomu, že na aplikáciu lícenky uprednostňujem štetce zaobleného tvaru som si tento štetec od EcoTools skutočne veľmi obľúbila.

Highlighting Fan brush - štetec na rozjasňovač vejárovitého tvaru mi v zbierke chýbal, no na druhú stranu som po ňom nikdy nejako netúžila. Doposiaľ som na rozjasňovač používala klasický zaoblený setting brush. Z vejárovitého tvaru som mala určité obavy, najmä kvôli vzniku možných viditeľných prechodov. U tohto typu štetca (a myslím, že celkovo u štetcov určených na aplikáciu rozjasňovača) je veľmi dôležité nenaberať na štetec príliš veľa produktu, stačí skutočne len málinko, pretože inak môže na pleti vzniknúť nepekná trblietavá čiara. Aj keď sa mi s vejárovitým štetcom pracuje rýchlo a precízne, neobľúbila som si ho natoľko, aby som po ňom siahala denno-denne. Štetec je inak veľmi jemný a na pleti ho nie je takmer vôbec cítiť.

Pointed Concealer brush - špicatý štetec na korektor - vynikajúci na prekrytie rôznych nedokonalostí, ktoré s pomocou kvalitného korektora dokáže krásne zamaskovať. Robí mi oveľa lepšiu službu ako plochý syntetický štetec, s ktorým sa mi občas nepodarí korektor rozmazať do stratena a sú tak po ňom vidieť jemné ťahy.

Eye Shading brush - štetec na očné tiene, ktorý využívam na aplikáciu očného tieňu na celú plochu viečka. Štetec je dostatočný veľký, hustý a taktiež jemný, vďaka čomu je nanesenie tieňu po očnom viečku rovnomerné.

Detailed Lip brush - štetec na pery, pomocou ktorého sa má dosiahnuť detailné a presné nanesenie rúžu na pery, predovšetkým v tmavších výrazných farbách. Tento štetec ako jediný som nevyskúšala, pretože štetce na pery vôbec nepoužívam a vlastne si ani aplikáciu rúžu pomocou štetca neviem v mojom prípade predstaviť, pretože nosím buď tekuté matné rúže alebo krémové v nude farbách, s ktorými sa mi manipuluje rýchlo a jednoducho a tak mi štetec k ich naneseniu je úplne zbytočný.
 Vlastníte nejaké štetce od značky EcoTools? Ak áno, ako ste s nimi spokojné?

28 komentárov

  1. Tak ty vypadají moc hezky, zkušenosti s touto značkou nemám. Zatím si vystačím s obyčejnými štětci z Ali. I tam se dají sehnat kvalitní kousky. Celá sada se mi líbí, ale štětec na rty bych taky nevyužila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež štetce z Ebayu, konkrétne od značky Jessup a som s nimi skutočne veľmi spokojná :). Za tú cenu sú vynikajúce a navyše mi prídu aj veľmi kvalitné.

      Odstrániť
  2. Tyjo, vypadají nádherně <3 Navíc mě tahle značka dlouho láká :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tiež značka EcoTools lákala už poriadne dlho a som rada, že som konečne od nej pár kúskov vyskúšala :).

      Odstrániť
  3. Ty jo, musím říct, že tyhle štětce mají moc hezký design, taky se mi líbí růžová :) ale popravdě zrovna skladba téhle sady by mi asi nevyhovovala. Nevím proč, zkosené štětce skoro vůbec nepoužívám, nějak se mi s nimi nepracuje dobře a co se týká fan brushe, mám od Zoevy a mám ho ráda, fleky nedělá, ale jak je jemný, hůř nabírá tvrdě slisované rozjasňovače, třeba Bobbi, Estée Lauder a tak, takže i by rozjasňovač používám jiný štětec. Hezký článek, díky za něj! Časem nějaké Eco tools štětce taky musím zkusit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, dizajn majú vážne vydarený :). Ja skosené štetce tiež takmer vôbec nepoužívam, no tento od EcoTools som si vážne obľúbila, najmä na Nars Orgasm lícenku, s ktorým mi ide asi najlepšie naniesť. Ja milovník fan brushov asi nikdy nebudem, setting brushe mi prídu oveľa využiteľnejšie a praktickejšie :)
      Ďakujem moc Luci ♥

      Odstrániť
  4. Štetce sú nádherné. O značke som počula, ale zatiaľ nevlastním žiadny štetec.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež doteraz od EcoTools nič nevlastnila, no po vyskúšaní tejto sady si chcem v budúcnosti zaobstarať aj nejaké ďalšie kúsky od tejto značky, pretože sa mi ich štetce zdajú moc fajn a okrem toho majú aj krásny dizajn :)

      Odstrániť
  5. Skvelý článok! Štetce sú naozaj nádherné a spravila si im dokonalé fotky! ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Štetce sú krásne! Páči sa mi myšlienka tejto limitky, fakt pekné a dizajn je vážne jemný a dievčenský :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne taktiež :). Dizajn štetcov je skutočne moc pekný a i samotné štetce sú skvelé :)

      Odstrániť
  7. Od tejto značky ma štetce nikdy nelákali, skôr ich doplnky o starostlivosť pre štetce. Ale táto kolekcia je veľmi podarená :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku EcoTools mám velmi ráda, vlastním od ní sice zatím pouze jeden štětec a to na pudr, ale jsem s ním spokojená a to ho mám už několik let. Tahle sada mě hodně zaujala a vypadá skvěle, určitě popřemýšlím o koupi :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Štetec som síce videla len na nete, no vyzerá veľmi dobre, páči sa mi jeho tvar. Možno časom porozmýšľam nad jeho kúpou :)

      Odstrániť
  9. Štetce sú veľmi pekné, určite by sa mi hodili, pretože pomôcok na líčenie nikdy nie je dosť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty štětce vypadají nádherně :) Jsou kouzelné, jak se říká, úplně "cute" :-))... Neznám od nich nic, ale děkuji za úžasnou inspiraci :-)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, vyzerajú fakt roztomilo :). Rado sa stalo :) Ďakujem za tvoju návštevu a follow :)

      Odstrániť
  11. Štětce jsou vážně nádherné! Já bych je asi nevyužila všechny, ale našla bych si mezi nimi svoje oblíbence:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V takýchto sadách sa väčšinou vždy nájde minimálne jeden štetec, ktorý je menej využiteľný, príp. vôbec. Z tejto sady používam aktuálne dennodenne skosený štetec na lícenku a štetec na korektor, s ktorými som veľmi spokojná :). Po ostatných štetcoch siaham minimálne. Preto si radšej kupujem single štetce, no tejto sade som neodolala :)

      Odstrániť
  12. jediný štetec čo mám je na vodové farby :D ale tieto sú fakt pekné :P fotogenické :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe, vážne? Ja už si bez štetcov neviem svoje bežné líčenie ani vôbec predstaviť :)

      Odstrániť
  13. Krásne su tie štetce niektoré sady obsahuju strašne veľa štetcov čo je podľa mňa zbytočné a tieto sú akurát každy na niečo iné a dokonca aj zrkadielko♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne s tebou súhlasím :). Ja sa po sadách štetcov málokedy pozerám, a presne ako aj ty píšeš, mnohé obsahujú príliš veľa štetcov, z ktorých je často veľa nevyužiteľných. EcoTools však robí šikovné menšie sady, ktoré sú skutočne praktické a viacej univerzálne.

      Odstrániť
  14. Musím říct že štětečky jsou naprosto úžasné, úplně si je umím představit v mém "licicim" koutku ❤️ A ta barva...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.