Jarné novinky Yves Rocher

Krásny večer milí moji :)
Ak sa aspoň sčasti zaujímate o novinky zo sveta kozmetiky, určite vašej pozornosti neunikli jarné novinky Yves Rocher, ktoré sú už nejaký čas v predaji a možno už aj máte nejakú z nich doma. Ja som sa na tieto novinky tešila od prvého okamihu, ako som ich zbadala v tlačovej správe. A keďže so značkou Yves Rocher spolupracujem, obdržala som od nich krásny ružový balíček obsahujúci dva sprchovacie gély, parfumovanú vodu Comme une Évidence v limitovanom jarnom dizajne, tekutý rúž Grand Rouge s matným efektom a nové matné rúže Grand Rouge v dvoch odtieňoch. O jeden výrobok z tohto balíčka si dokonca môžete aj zasúťažiť. Viacej informácií nájdete ďalej v článku :). 

Ak by ste sa ma spýtali, aké produkty z Yves Rocher mám úplne najradšej, moja odpoveď by bola "jednoznačne sprchové gély". Takže, asi si viete predstaviť, ako veľmi som sa potešila novinkám z radu Plaisirs Nature. Celkovo sú v ponuke štyri nové vône, a to kvet mimózy a bavlna, granátové jablko a ružové korenie, magnólia a biely čaj a zrnká kávy. Ja som dostala na vyskúšanie kombináciu magnólie a bieleho čaju a vôňu kávy. Do sprchovacieho gélu s vôňou kávy som sa totálne zamilovala. Nepreháňam, tá vôňa je božská, vonia ako ľadová káva. Vôňa kávy je natoľko identická, že ak by mi dal niekto tento sprchový gél ovoňať a ja by som mala zatvorené oči, určite by som si pomyslela, že mám pred sebou kávové frappé. Ak ste milovníci kávy, tento sprchovací gél rozhodne potrebujete. Navyše má skvelú krémovo-gélovú konzistenciu, ktorú ja zbožňujem, pretože je k mojej pokožke veľmi šetrná a nevysušuje ju. Rovnako nadšená som i z vône magnólie v kombinácii s bielym čajom, ktorá je v porovnaní so zmyselnou kávovou vôňou skôr relaxačná a upokojujúca. Za mňa majú tieto sprchovacie gély jednoducho obrovské ÁNO a určite plánujem vyskúšať aj ďalšie dve nové vône. Inak, včera mi akurát prišiel do schránky Yves Rocher leták, v ktorom som sa dočítala, že budúci mesiac bude na akékoľvek sprchovacie gély Plaisirs Nature o objeme 200 ml platiť ponuka 2+1 zdarma, čo sa rozhodne oplatí využiť :).
S blížiacim sa príchodom jari prišli obľúbené parfumované vody - Comme une ÉvidenceOui a l'Amour v novom jarnom dizajne, ktorý patrí do limitovanej zberateľskej edície. Ja som si v balíčku našla vôňu Comme une Évidence (objem 50 ml), ktorej hlavu tvorí bergamot, lístky fialky, srdce predstavuje ruža, jazmín, konvalinka a základ pozostáva z pačuli a machu. Vôňa je to síce pekná, no nie je podľa mojej chuti. Každopádne, parfumová voda si onedlho nájde svoju novú majiteľku, pretože presne viem, komu s ňou spravím radosť a kto takýto typ vôní zbožňuje :). Najväčšiu prevahu majú v parfumovanej vode podľa mojich čuchových buniek fialky, konvalinky a jazmín. Výdrž vody by som označila za priemernú, cítila som ju na sebe približne 3-4 hodiny, no na oblečení bola cítiť ešte na druhý deň. Čo sa inak týka dizajnu tejto limitovanej edície, jarný motív kvietkov sa mi páči oveľa viac na krabičke ako na samotnom flakóne, nakoľko na krabičke je podľa mňa lepšie farebne zladený, ale to je už skutočne len detail.
Poslednými jarnými novinkami sú matné rúže na pery Grand Rouge, spolu s ktorými sa v balíčku nachádzal i tekutý rúž Grand Rouge s matným efektom. Tento tekutý rúž mi však prišiel v najtmavšom vínovo-červenom odtieni č. 112, ktorý by som ja určite nevynosila a preto som ho radšej ani neskúšala (ani neswatchovala) a venovala som vám ho do súťaže, ktorá mimochodom už prebieha na mojom instagrame. Ak sa chcete do súťaže zapojiť, tak choďte na môj ig účet @klaudysenjoyment. 
Obaly rúžov sú ladené do zlatej farby, vďaka čomu pôsobia luxusným dojmom, ktorý umocňuje aj logo značky vyrazené na rúžoch a taktiež na vrchnom viečku obalu.
Matné rúže na pery Grand Rouge sa pýšia vyživujúcim zložením obohateným o kaméliový olej, vďaka ktorému sa má zabrániť vysušovaniu pier. Rúže sľubujú výraznú farbu s dlhotrvajúcim efektom až po dobu 8 hodín. Z odtieňov, ktoré som dostala som zatiaľ vyskúšala len odtieň č. 156, ktorý je studenej červenej farby s kvapkou malinovej. Druhý odtieň č. 152 zostal nedotknutý, nakoľko mám obavy, že mi táto farba nebude svedčať. Avšak, podobný názor som mala aj na červený odtieň č. 156, ktorý ma napokon veľmi milo prekvapil. Nakoľko sa jedná o červený odtieň, pred aplikáciou rúžu určite odporúčam najprv pery vykresliť kontúrovacou ceruzkou. Ja kombinujem odtieň č. 156 s ceruzkou od Essence v odtieni 08 Red Blush, ktorá sa s rúžom skvele dopĺňa a perfektne spolu ladia. Na fotografii nižšie ho môžete vidieť swatchnutý na ruke a tiež nanesený na mojich perách, kde však pôsobí farba trocha teplejšie než v skutočnosti je.
A teraz už k samotným vlastnostiam rúžu. Rúž sa na pery veľmi dobre a pohodlne nanáša a vďaka vynikajúcej pigmentácii sa dosiahne takmer dokonalé krytie už v prvej vrstve. Na perách je rúž moc príjemný, ľahký a nie je ho vôbec cítiť. Efekt rúžu mi nepríde stopercentne matný, ale skôr polomatný. Otláčanie rúžu (napr. na pohár) je takmer zanedbateľné. Aj keď ide o matný rúž s vyživujúcim zložením, jemné vysušovanie tam predsa len je. No nie je to také typické vysušovanie, kedy vám produkt pery sťahuje, ide skutočne len o minimálne pnutie alebo lepšie povedané, minimálny pocit diskomfortu, nakoľko ja som zvyknutá pery stále balzamovať. Čo sa týka výdrže, 8 hodín v mojom prípade rozhodne nedá, no aj tak som s výdržou rúžu spokojná. V reprezentatívnom stave mi rúž vydržal cca 2,5 hodiny, potom sa už začal postupne vytrácať zo stredu pier, čo sa však opätovnou aplikáciou ihneď napravilo a rúž vyzeral znovu čerstvo a sviežo. 
A ešte jedna poznámka k odtieňom. Pri vyberaní rúžu sa neriaďte farbou vyobrazenou na spodnom viečku, nakoľko farba na viečku sa úplne nezhoduje so skutočnou farbou rúžu. Napr. odtieň č. 156 vyzerá podľa farby na viečku na teplejšiu červenú a v skutočnosti pritom táto červená nemá vôbec teplý podtón. Prípadne, ak nemáte vo svojom okolí YR predajňu a chcete si rúž objednať z e-shopu, skúste si popozerať na internete jednotlivé swatche rúžov. Ak by ste si chceli o rúžoch prečítať aj názor iných blogeriek, odporúčam vám pozrieť k ilovemakeup a tiež k Make up by Veo.
Na záver sa chcem ešte veľmi pekne poďakovať zastúpeniu značky Yves Rocher, že som mala možnosť otestovať ich jarné novinky a podeliť sa tak s vami o môj názor na ne.

Ktorá z týchto jarných noviniek vás najviac zaujala a máte ju v pláne vyskúšať?

14 komentárov

  1. Tyhle novinky mám taky doma a ten kávový sprchový gel je nejlepší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne s Tebou súhlasím Maťka, ten sprchový gél je jednoducho dokonalý :)

      Odstrániť
  2. Najviac ma zaujal ten rúž a taktiež aj sprchový gél .
    https://lifeforjul.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. YR má sprchové gély perfektné a rúž ma inak veľmi milo prekvapil :). Rada by som si zbierku rozšírila ešte o nejaký nude odtieň :).

      Odstrániť
  3. Sprchove gely od nich mám hodně rada. Líbí se mi i rtenky, maji nádherné odstíny.

    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež, zatiaľ ma žiadny ich sprchový gél nesklamal :). A tieto matné rúže sa im teda veľmi vydarili :).

      Odstrániť
  4. tak ten rúž je nádherný a krásne ti sedí :) ja som bola taktiež spokojná s jarnými novinkami Yves Rocher, prekvapili ma najmä naozaj nádherné balenia :) inak musím pochváliť krásne fotky ako vždy :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Veronika :). Áno, balenia sú skutočne moc pekné, YR výrobky tak zaujmú ihneď na prvý pohľad :).

      Odstrániť
  5. Tiež ich mám a sú neskutočné. Jarné novinky sa im vydarili. :) Najviac ma potešili rúže

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru áno, vydarili a veľmi :). Mňa najviac potešili nové vône sprchovacích gélov, pretože tie si v Yves Rocher kupujem pravidelne :)

      Odstrániť
  6. Ty rtěnky jsou nádherné! A sprchové gely ty už jsou pro mě nutností, takže jsem moc ráda že jsou nějaké nové vůně! Obecně YR je skvělá kosmetika a moc ráda ji používám :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja kozmetiku YR tiež moc rada používam, najmä ich sprchové gély, takže som sa rovnako ako ty novým vôniam veľmi potešila a už som si bola nakúpiť aj do zásoby :).

      Odstrániť
  7. Musím se přestat dívat na články s YR :D mám potom hroznou touhu to tam vykoupit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ťa úplne rozumiem :). Ja to mám tak pri viacerých značkách :D.

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.