Black Friday na Notine / M.A.C., Bobbi Brown, Smashbox s 25 %-nou zľavou + darčeky k nákupu

Ahojte dievčatá, srdečne vás zdravím po menšej blogovej pauze. Dnes by som sa s vami rada podelila o tipy na výhodné akcie v rámci "nákupného sviatku" Black Friday. Nákupné šialenstvo zvané Black Friday pripadá vždy na posledný novembrový piatok. Na mnohých e-shopoch sú však zľavy k dispozícii už od začiatku tohto týždňa. Inak tomu nie je ani na Notine, kde bežia Black Friday zľavy v plnom prúde už štvrtý deň až do nedele 29.11.2020. Okrem 25 %-nej zľavy na vybrané značky je i možnosť získania skvelých darčekov k nákupu, ktoré sú tentokrát mimoriadne vydarené. Veď posúďte sami :).
black friday, notino, 25%-ná zľava, darčeky k nákupu

Black Friday 25%-ná zľava platí na vybrané značky po uplatnení kódu black25. Zoznam značiek na ktoré sa vzťahuje 25%-ná zľava nájdete TU, po kliknutí na položku "ZNAČKY" sústredenú v ľavom stĺpci, v prípade mobilnej verzie si vyfiltrujete položku "značky" alebo si môžete dať vyhľadať hocijakú kategóriu výrobkov a vyfiltrovať "Black Friday". Okrem najvyhľadávanejších značiek platí zľava i na množstvo rôznych iných značiek, ako napr. Revolution, Real Techniqes, Gosh, Artdeco, Payot, TheBalm, Holika Holika, Korres, Nivea a množstvo ďalších. 
zdroj: www.notino.sk

Ako prvá ma zaujala 25%-ná zľava na značku Bobbi Brown a M.A.C. Možnosť nakúpiť produkty značky M.A.C. s 25%-nou zľavou nebýva tak často, takže ak chcete od MAC-u niečo vyskúšať, prípadne si potrebujete doplniť zásoby svojich obľúbených produktov, teraz je ideálny čas. Dnes dokonca naskladnili na Notine aj vianočné sety s rúžmi a rozjasňovačmi, ktoré sa na e-shope zrejme dlho neohrejú. Ja si plánujem objednať môj najobľúbenejší korektor pod oči Mac Cosmetics Studio Fix 24-Hour SmoothWear Concealer. Korektor používam už dva roky, je skutočne perfektný na zakrytie tmavých kruhov či iných nedokonalostí v oblasti očí. Nezalieza do vrások, má ľahkú krémovú konzistenciu a vydrží celý deň.
Ak vás láka luxusný sortiment značky Bobbi Brown, takisto odporúčam nakúpiť teraz. V ponuke sú i novinky a miniatúry ikonických shimmer brick rozjasňujúcich púdrov, riaseniek a rúžov. Navyše, k nákupu nad 49 € získate plné balenie rúžu Lux Shine Intense v nádhernom červenom odtieni zadarmo (darček sa vzťahuje na nákup presahujúci sumu 49 € i po odrátaní zľavy, takže reálne stačí nakúpiť za cca 37 €). Ja som od BB doposiaľ vyskúšala iba lícenku a Extra Lip Tint tónujúci balzam na pery, ktorý je vynikajúci a čoskoro vám o ňom plánujem napísať samostatnú recenziu. 
Bobbi Brown, MAC Black Friday, 25%-ná zľava, rúž darček k nákupu


Ďalšia, priam neodolateľná ponuka je na sortiment značky Smashbox, na ktorú taktiež platí 25%-ná zľava a k nákupu nad 49 € je darček v podobe plnohodnotnej paletky očných tieňov Smasbox L.A. Cover Shot. Ak máte značku Smashbox radi alebo sa ju naopak ešte len chystáte vyskúšať, určite mi dáte za pravdu, že takejto ponuke sa nie nehovorí. Za pozornosť určite stojí i 25%-ná zľava na značku Lancôme, od ktorej sa oplatia teraz kúpiť predovšetkým vianočné sety s riasenkami, miniatúrami pleťovej kozmetiky a parfumov.
Smashbox Black Friday, 25%-ná zľava, darček k nákupu paleta očných tieňov L.A. Cover Shot


Z vlasovej kozmetiky má jedno veľké áno 25%-ná zľava na značku Kérastase, od ktorej sú aktuálne v ponuke i výhodné vianočné sety. Čo sa inak vo všeobecnosti týka darčekových sád, zaujalo ma hneď niekoľko druhov, ako napr. set pleťových masiek od značky Korika, darčeková sada na omladenie pleti od značky Dermedic, sada Holika Holika Good Cera pre výživu a hydratáciu pokožky, Korres Active Radiance sada produktov pre rozjasnenie pleti, set telovej starostlivosti od Nivei a množstvo ďalších.

darčekové sady, Kérastase, Korres, Korika, Holika Holika, Dermedic, Nivea, black friday, notino


Milovníkov Yankee Candle poteší 25%-ná zľava na celý sortiment YC voskov a sviečok. V ponuke sú i veľmi pekné vianočné darčekové sady, svietniky, ozdobný prstenec, štýlové aromalampy či špeciálne nožnice na knôt.
Yankee Candle Black Friday, vianočná sada, notino
Ak by vás zaujímalo ako plánujem Black Friday na Notine využiť ja, prikladám vám screenshot môjho košíka:


Chystáte sa aj vy využiť 25%-nú zľavu na Notine, resp. už ste si niečo objednali? 

3 komentáre

  1. Já tam nakoupila pár vánočních dárků. Plus jsem si vzala i několik drobností pro sebe.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I have long felt a special connection with herbal medicine. First, it's natural, Charlie attended the same small college in Southern California - Claremont Men's College - although he dropped out of school to enroll in the Julliard School of Performing Arts in New York. York. Had he been to Claremont, he would have been senior the year I started there; I often thought that was the reason he was gone when he discovered that I had herpes. So, my life was lonely all day, I could not stand the pain of the outbreak, and then Tasha introduced me to Dr. Itua who uses herbal medicines to cure her two weeks of consumption. I place an order for him and he hands it to my post office, then I pick it up and use it for two weeks. All my wounds are completely healed, no more epidemic. I tell you honestly that this man is a great man, I trust him Herbal medicine so much that I share this to show my gratitude and also to let sick people know that there is hope with Dr. Itua. Herbal Center.Dr Itua Contact Email.drituaherbalcenter@gmail.com/Whatsapp ... +2348149277967
    He cures.
    Herpes,
    Prostate
    Breast Cancer
    Brain Cancer
    CEREBRAL VASCULAR ACCIDENT.
    ,Endometrial Cancer, cerebrovascular diseases
    Hepatitis,Glaucoma., Cataracts,Macular degeneration,Cardiovascular disease,Lung disease.Enlarged prostate,Osteoporosis.Alzheimer's disease,
    Dementia.Tach Disease,Shingles,
    Lung Cancer, Leukemia Lymphoma Cancer,
    Lung Mesothelioma Asbestos,
    Ovarian Cervical Uterine Cancer,
    Skin Cancer, Brain Tumor,
    H.P.V TYPE 1 TYPE 2 TYPE 3 AND TYPE 4. TYPE 5.
    HIV,Arthritis,Amyotrophic Lateral Scoliosis,Fibromyalgia,Fluoroquinolone Toxicity
    Cervical Cancer
    Colo-rectal Cancer
    Blood Cancer
    SYPHILIS.
    Diabetes
    Liver / Inflammatory kidney
    Epilepsy

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.