Jessup štetce

Ahojte :) Mám pre vás tip na skvelé štetce čínskej značky Jessup, ktoré určite mnohé poznáte alebo ste si o nich už niečo to prečítali. Štetce som objednávala z ebayu, prikladám aj konkrétny link na predajcu. Najprv som si chcela objednať len 2-3 štetce jednotlivo, no keďže sa to vôbec neoplatilo, tak som sa rozhodla pre celý tento set, ktorý obsahuje 15 štetcov. Kupovala som ich za 11,36 libier, čo bolo v prepočte cca 14,60 € a do troch týždňov som ich mala doma, čo si myslím, že je celkom slušná rýchlosť. Tiež musím pochváliť samotné balenie štetcov, ktoré ma príjemne prekvapilo, nakoľko žiadny štetec nebol stlačený a ani poškodený. Potešila ma aj samotná vizitka ku štetcom, čo svedčí o dôkladnejšom prístupe a záujme o zákazníkov. V článku sa ďalej dočítate, ako som so štetcami spokojná a taktiež sa môžete na ne detailnejšie pozrieť.
V sete sa nachádza 7 štetcov na tvár, 7 štetcov na oči a 1 štetec na pery. Ak prepočítam celkovú sumu štetcov na kusy, tak jeden štetec vyjde necelé 1 euro, čo je za takúto kvalitu viac ako výhodná a pomaly až smiešna cena. Samozrejme to nie sú nejaké extra kvalitné štetce, nájde sa sem tam aj nejaký vypadnutý alebo pretŕčajúci vlas, no s vypadnutými štetinami som sa stretla aj pri kvalitnejších značkách... Štetce sú inak veľmi príjemné, jemnučké, rukoväť je drevená a veľmi sa mi páči, že na každom štetci je vyrazený nápis, na čo je daný štetec určený.
Začnem štetcami na tvár. 
Na obrázku už môžete vidieť "tapered face" - zaoblený štetec určený na nanášanie púdru, lícenky alebo na kontúrovanie tváre. Tento štetec som zatiaľ nepoužila, možno ho využijem v lete na bronzér, no skôr si myslím, že si u mňa svoje miesto nenájde. Druhý "large powder" - veľký štetec na púder som si veľmi obľúbila a to som si myslela, že ho nepotrebujem, no práve takýto mi chýbal. Aj keď na fotke nevyzerá možno moc lákavo, ja som s ním mimoriadne spokojná a používam ho teraz denno-denne.

dĺžka štetcov: tapered face - 20 cm, largre powder - 18 cm, typ vlasu: syntetický
"Duo fibre powder/blush" - štetec z dvojitých štetín vhodný najmä na nanášanie a rozmazávanie krémových produktov, ja ho používam na krémovo-púdrovú lícenku, nemám ho s čím porovnať, pretože nemám iný štetec tohto typu, no spracovaný je podľa mňa celkom pekne. "Powder/blush" - ďalší štetec na lícenku a púdrové produkty, ktorý sa mi zo všetkých páči najmenej a zdá sa mi takmer nevyužiteľný, no možno mu predsa len dám šancu :)

dĺžka štetcov: duo fibre powder/blush - 18 cm, powder/blush - 18,5 cm, typ vlasu: syntetický
Ďalej tu máme 2 štetce na korektor, jeden na rozjasňovač a veľký štetec na očné tiene alebo tiež na púdrové produkty. Z korektorových štetcov používam len menší oranžový a môžem len chváliť. Štetec na rozjasňovač je za mňa takmer luxusný, krásne strihaný, používam ho aj na zapúdrovanie korektoru pod očami, na čo je perfektný, pretože s ním korektor detailne zapudrujem a zafixujem. "Large fluff" využívam najmä na nanášanie očného tieňu na celé viečko, na iný účel sa mi praktický nezdá.
dĺžka štetcov: tapered highlighter - 17,5 cm, large fluff - 16,3 cm, typ vlasu: syntetický
dĺžka štetcov: concealer - 17,3 cm, large concealer - 16,8 cm, typ vlasu: syntetický
Blending štetce na očné tiene - zo všetkých využívam najviac "tapered blending" - štetec na nanášanie a rozmazávanie očného tieňu do vonkajšíeho kútika a záhybu oka. S "blending" štetcom sa dajú očné tiene pekne rozmazať do stratena.
dĺžka štetcov: blending, tapered blending - 17,8 cm, typ vlasu: vlna, small tapered blending - 17,6 cm, synt. vlas
Poslednými sú štetec na pery, ktorý vyzerá úplne úžasne, ten mám pre maminu, ďalej štetec na očné linky - odložený, nakoľko gélové očné linky nepoužívam, plochý rovný štetec - skvelý na linku z púdrových očných tieňov a "short shader" - ja ho používam na aplikáciu očného tieňa do vnútorného kútika oka, pracuje sa s sním veľmi dobre.
Tieto štetce vám teda môžem len a len odporučiť, aj keď veľmi závisí od vašich požiadaviek a miery využitia :) Každopádne ja som spokojná, no nehovorím, že netúžim napr. po štetcoch od Zoevy alebo Real Techniques :)

Vlastníte aj vy nejaké štetce značky Jessup alebo nejaké iné neznačkové z ebayu alebo aliexpressu? Ak áno, ako ste s nimi spokojné? Alebo mi napíšte, aké štetce používate najradšej, rada si prečítam vaše tipy :)

19 komentárov

  1. Jéééééj vyzerajú super, ja mám jednu sadu, ale objednala by som si ešte nejakú. Síce som si jednu už kukala ,ale stála okolo 22€ a to mi prišlo dosť za štetce z Číny :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si pred rokom objednala tú základnú radu, kde boli tuším 4 štetce na oči a 3 na tvár, pričom štetec na lícenku a očné tiene používam doteraz, sú skvelé, no teraz som potrebovala najmä štetec na rozjasňovač a blending štetce a som rada, že som sa rozhodla pre túto sadu :) 22 € je už celkom dosť, no niekedy sa tá investícia oplatí :)

      Odstrániť
  2. to je skvělé. Štětce vypadají skvěle a ta cena je úžasná. Zatím nemám zkušenost s nákupem na ebay, ale vím, že tam lidi hodně nakupují

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som hlavne rada, že som natrafila na dobrého predajcu, som veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  3. O Jessup som počula, že je to dobrá investícia ak kúpiť štetce z Ebay, ešte som ich nemala, mala som však rôzne fake real techniques, ktoré boli tiež dobré, ale vydržali nejak 2 roky, potom začali dosť pĺznuť :D inak tvoja sada vyzerá veľmi dobre a krásne si to nafotila :)
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tieto štetce sa určite oplatia kúpiť :) Iné, neznačkové, aj keď dosť lacné som kupovať nechcela, lebo by zrejme nestáli za nič, Jessup je viac menej taká istota, aj keď treba si dobre popozerať feedbacky predajcov. Jéj ďakujem pekne :)

      Odstrániť
  4. štetce vyzerajú super, myslím, že na začiatok líčenia a pre normálnu babu, ktorá nie je makeup artist skvelá voľba. A tá cena..nie je o čom :P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem kupovala také sadu štětců na Ali a jsem s nimi spokojená, mám je od podzimu.
    Zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž - Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Videla som ich u teba na blogu a tiež vyzerajú veľmi dobre :)

      Odstrániť
  6. nepoznám značku, ale super cena teda ako píšeš že sú dobré, raz snád vyskúšam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som asi posledna, ktora o nich nepocula:) ale vyzeraju super, urcite sa po nich mrknem :)


    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine. Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já mám od Barbary Hofmann jsem taky moc spokojená :) Jsou moc jemňoučké a zatím jsou jako nové a doufám, že tak ještě dlouho zůstanou :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak túto značku vôbec nepoznám, aspoň si mám čo nové pozrieť :)

      Odstrániť
  9. Už jsem na ně jednou koukala a pořád nevím jestli koupit nebo ne.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. túto istú sadu mám aj ja, len v ružovom prevedení a nemôžem si ich vynachváliť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. túto istú sadu mám aj ja, len v ružovom prevedení a nemôžem si ich vynachváliť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.