Spring wishlist

S prichádzajúcou jarou určite každá z nás okrem oblečenia mení aj veľa výrobkov z dekoratívnej kozmetiky, najmä rúže, lícenky, očné tiene za pestrejšie a veselšie odtiene. Ja som typický príklad preferujúci určité farby len v daných ročných obdobiach, čo som vám načrtla už aj v tomto článku. V letných mesiach zbožňujem najmä rôzne odtiene ružovej, ktoré pekne ladia k jednoduchým kúskom oblečenia.

Telový sprej od Victoria's Secret by som chcela hlavne preto, že mi v horúčavách parfémy a toaletné vody nevyhovujú, zbytočne mi pokožku dráždia a zaťažujú. Rozhodla som sa pre vôňu Aqua Kiss s hlavou sedmokrásky, srdcom frézie a harmančeku a základom aloe vera.

Od značky Bourjois tu mám tri výrobky - špirálu Volume Glamour som mala už viackrát, vždy som s ňou bola spokojná a preto si ju chcem kúpiť znovu; novinku City Radiance rozjasňujúci make-up chrániaci pleť pred negatívnymi vplyvmi životného prostredia a dobre známy Color Boost rúž v ceruzke v odtieni 07 Proudly Naked, ktorý obsahuje aj SPF 15.

Od Pupy mám na zozname taktiež tri produkty, z ktorých ma najviac láka Jelly Glow Lip Balm - farebný hydratačný balzam na pery s SPF 10, ktorý by mal zanechávať pery hebké, hydratované a prirodzené lesklé, rozhodujem sa medzi odtieňmi 004 Sunny Coral a 100 Soft Pink. Ďalej ma zaujali očné tiene v tyčinke Made To Last Waterproof Eyeshadow sľubujúce extrémnu trvácnosť, dokonalú odolnosť voči vode, vysokým teplotám a vlhkosti v odtieni 005 Desert Taupe. Riasenka Wamp! pre mimoriadne veľké riasy a nadmerný objem v ponuke až v šiestich odtieňoch, pre zmenu by som možno vyskúšala odtieň 200 Chocolate Brown, škoda že nie je aj vo vodeodolnej verzii. 

Opäť som raz zatúžila po kúskoch z high-end značiek, tentokrát od Too Faced a Benefit. No v našich podmienkach je ich dostupnosť veľkým problémom, nakoľko v SR sa vôbec nepredávajú - zabudla som na parfums.sk a zopár sk stránok, kde majú v ponuke len obmedzenú ponuku produktov, anglické eshopy ich väčšinou zasielajú len do UK krajín a americké domovské stránky síce posielajú na Slovensko, no zatiaľ som sa neodvážila objednať, nakoľko mám obavy ohľadom doby dodania, stavu objednaného tovaru a DPH poplatkov (do 22 eur sa DPH ani clo neplatí - no po prirátaní dopravy si za túto sumu takmer nič nekúpite). Jedinou dostupnejšou možnosťou - a to tiež nie pre každého, je možnosť kúpy v českých Sephora predajniach, kam sa napríklad ja dostanem možno raz do roka... Budem rada, ak mi napíšete, či máte skúsenosti s týmito značkami, resp. kde ich nakupujete :)

Ako sa vám páčia produkty z môjho wishlistu? Zaradili by ste si aj vy nejaké z nich do vášho? 

15 komentárov

  1. Uz sa neaku dobu radujem z podkladovej baze pod tiene - Too Faced a urcite doporucujem vyskusat.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Benefit nakupujem na feelunique.com a niečo málo majú aj na parfums.sk. Too Faced produkty nevlastním, ale viem, že nejaké produkty majú na kvalitnakozmetika.sk alebo na znackovevyrobky.sk a na rosemont.sk majú s tvojho wishlistu aspoň riasenku Better Than Sex a riasenku tak isto majú na kosmetika-usa.cz a tuším, že posielajú aj na Slovensko, ale cez tieto eshopy som neobjednávala, takže nemôžem potvrdiť či je na nich spoľah. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za tipy :) myslela som si, že z feelunique a lookfantastic neposielajú do SR, nakoľko majú pri značke Benefit poznámku, že posielajú len do UK krajín... No tento týždeň som zistila, že Benefit má aj zvlášť anglickú stránku, kde ponúkajú aj roztomilé sety s mini výrobkami.

      Odstrániť
  3. Krásny wishlist :) Telový sprej by sa aj mne hodil a aj dáka tá kozmetika od Too Faced alebo aj od Pupy by nebola zlá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. VS by som tiež chcela, krásne vecičky juj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherná kosmetika! VS Spray maximálně doporučuji :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. mňa paletky zatiaľ až tak nelákajú, viacej sa mi páčia mono tiene, ktoré sú veľmi dobre pigmentované :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.