Gabriella Salvete Argan Oil Volume Caring Mascara

Krásnu sobotu!
O výživnej riasenke s argánovým olejom od Gabriella Salvete ste už určite počuli, čítali a niektoré z vás ju možno aj vyskúšali. Mne sa ju podarilo vyhrať vo facebookovej súťaži s Teta drogériou. Z maskary mám vcelku zmiešané pocity, podrobnosti už ďalej v článku.
Riasenka Argan Oil Volume Caring má za úlohu riasy vyživiť, posilniť, hydratovať, dodať im objem, bez toho, aby boli riasy zlepené, tuhé alebo krehké. Vďaka svojmu zloženiu s argánovým olejom, beta-karoténom, vitamínom E, omega 6 mastným kyselinám a ricínovým olejom by mala vyhovovať aj citlivým očiam. 
Kartáčik nie je rovný, ale špeciálne tvarovaný na to, aby zachytil všetky riasy a ľahko ich rozčesal. Riasenka má vďaka vysokému obsahu voskov krémovú textúru, ktorá ale po určitom čase (3-4 týždne) začne hustnúť a pri otvorení sa troška drobí a obsah sa stáva lepivým. Maskaru používam vyše mesiaca a mám pocit, že mi vydrží ešte tak maximálne jeden mesiac a potom ju budem musieť vyhodiť.

A aký je výsledok na mojich riasach?
Riasy sú predĺžené, no nie zahustené. Výživu a hydratáciu neviem posúdiť, pretože teraz používam Realash sérum na rast rias. Tým, že má GS maskara (po určitom čase) hustejšiu konzistenciu, riasy sa s ňou ťažšie oddeľujú a kartáčik si pred aplikáciou musím poobtierať. Veľkou výhodou riasenky je, že sa mi spodné mihálnice neotláčajú - konečne to nejaká maskara dokázala! Riasy mi inak v takmer neporušenom stave vydržia celý deň, aj keď mi sem-tam nejaká čiastočka špirály opadne. Len škoda tých ostatných nevýhod v podobe lepivejšej, hutnejšej konzistencie a kratšej životnosti maskary. Tiež som si všimla, že mi posledný čas skoro každý deň vypadne aspoň jedna mihálnica a zatiaľ neviem, čoho je to výsledok. Môže to byť spôsobené aj tým, že sa mi riasenka ťažko odličuje - dvojfázovým odličovačom od Yves Rocher mi vôbec nejde dať dole, začne sa strašne droliť a rozmázvať, takže používam modrú micelárku od Biodermy.
Máte skúsenosti s touto riasenkou? Ak áno, ako ste s ňou spokojné vy?

24 komentárov

  1. Veľmi sa mi páči, že táto mascara obsahuje argánový olej. Určite musí byť super a čo sa týka tvojich rias, vyzerajú veľmi dobre. Ja mám však radšej riasenky zväčšujúce objem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja mám taktiež radšej riasenky dodávajúce objem so zhusťujúcim efektom.

      Odstrániť
  2. Tebe robí teda naozaj pekný efekt. Mne by tá kefka nesadla, to už teraz viem. Škoda tých problémov s odličovaním a rýchlym vysychaním. Kúpila by si si ju znova?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj keď sa mi páči jej väčší kartáčik a to, že sa mi riasy neotláčajú, do kúpy by som zrejme už nešla. Teraz som si kúpila moju obľúbenú Volume Glamour od Bourjois :)

      Odstrániť
  3. Vypadá zajímavě, akorát by mi asi moc nevyhovoval kartáček. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle řasenku jsem nikdy nezkoušela, ale pár od GS jsem už měla a byly super. Mě osobně nejvíce vyhovují řasenky od Avonu :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Táto riasenka ma zaujala, ale viem, že mne by tá kefka nesadla.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od GS som skúšala zatiaľ len laky a s tými som bola spokojná :)
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nemám rada takéto kartáčiky, ale táto mi sadla a krásne mi riasy predĺži. Tiež však používam realash a tak mám teraz riasy husté a silnejšie, takže ostatok neviem posúdiť. Predĺži však veľmi dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rasenka se mi libi, udela pekne rasy.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento typ som zatiaľ neskúšala, mne viac vyhovujú riasenky od Yves Rocher. Ale tebe sedí pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :) od Yves Rocher sa mi dosť páčila maskara Sexy Pulp, má vynikajúcu kefku, no bohužiaľ sa mi otláčala.

      Odstrániť
  10. Tak táto riasenka má nesmierne krásny obal, a krásne si to aj nafotila! Pozrela som si tvoj blog, veľmi sa mi zapáčil, takže má novú pravidelnú sledovateľku. Len tak ďalej ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Recenzia je veľmi zaujímavá :) Maskara ti urobila pekné mihalnice, ale mňa osobne veľmi neoslovila :/ Ja mám momentálne moju obľúbenkyňu od Essence :)

    http://ardnaxelaslife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Essence maskary som čítala a počula množstvo pozitívnych ohlasov, zrejme nejakú vyskúšam :)

      Odstrániť
  12. Ja som ju mám asi pol roka, no nie je najlepšie. Zhustla a začína poriadne zlepovať mihalnice. Nie je to tá najlepšia riasenka ,ktorú som skúsila. Mne zasa čo to zahustila ,ale nepredĺžila ani prd :D

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne zhustla po troch týždňoch a už vyzerá ako nepoužiteľná, čo je škoda, lebo inak by mohla byť celkom fajn...

      Odstrániť
  13. zloženie znie zaujímavo, ale odrádza ma krátka životnosť. I keď som počula, že maskary by sa mali vyhdazovať po štyroch mesiacoch. Som bola v šoku, lebo niektoré mi v pohode vydržia aj rok :D tebe ale pekne predĺžila mihalnice :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá životnosť je skutočne veľmi krátka... Mne vydržia niektoré maskary aj pol roka, no je pravda, že by sa po určitej dobe už používať nemali.

      Odstrániť
  14. mne akosi ten kartáčik nevadí :D ale za to by mi asi vadilo to odličovanie :/..už som po nej pokukovala v drogérií, ale vďaka tvojej recenzii som sa aspoň uistila,že je až tak nepotrebujem :D :)

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odlíčiť mi ide skutočne len s micelárkou, po normálnom odličovači sa strašne drolí a rozmazáva... A možno že by sa ti nakoniec páčila, s maskarami je to veľmi individuálne...

      Odstrániť
  15. Do you need free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.