theBalm Mary-Lou Manizer, Sexy Mama & TimeBalm

Krásnu slnečnú sobotu ☼
Dnes som si pre vás nachystala recenziu na tri produkty od značky theBalm, ktoré mám od decembra, a za ten čas som si stihla na ne utvoriť komplexný názor :)
Mary-Lou Manizer používam takmer každý deň a spomedzi všetkých troch theBalm výrobkov, ktoré vlastním je mojím najobľúbenejším. Nakoľko ide o kultový rozjasňovač, napíšem vám o ňom len zopár stručných, výstižných slov, ktoré aj tak nebudú pre žiadnu z vás prekvapením. Pigmentácia - úžasná, stačí len jemne prejsť štetcom (mám pocit, že mi vydrží naveky vekov ), je veľmi jemne - až zamatovo namletý, výdrž - celodenná, žiane vytrácanie nehrozí. Okrem zvýraznenia lícnych kostí ho používam aj do vnútorného kútika oka, ktoré krásne rozjasní a i na tento účel sa mi zdá jedinečný a len tak ľahko neporaziteľný.
Od neviditeľného zmatňujúceho púdru Sexy Mama som mala veľké očakávania, no keď ho porovnám napr. s obľúbeným transparentným sypkým púdrom od Alverde, tak sa mi zdá, že výsledný efekt je takmer rovnaký. Teda, výdrž je cca 6 hodín, potom sa mi už pleť začína jemne lesknúť, no nie je to nič strašné. Ako vidíte na fotke, je jemne sfarbený do bledej telovo-neutrálnej farby, ktorá na pleti nie je ale vôbec vidieť, s pokožkou pekne splynie. Z púdru som trošičku sklamaná, ale aspoň viem, že na mojej pleti lepšie fungujú sypké ako lisované púdre.
Posledným je TimeBalm Concealer - krémový korektor proti tmavým kruhom, ktorý som vrámci akcie 2+1 mala zadarmo. Korektor mi bohužiaľ vôbec nevyhovuje - očné okolie mi vysušuje, a zachádza do každej vrásky. Skúšala som ho využiť aspoň ako korektor na vyrážky, no na tie účinkoval taktiež vysušujúco, a nedokonalosti ešte viac zvýraznil. Krytie je stredné až ľahšie, mám ho v odtieni "Lighter than light", ktorý je skutočne dosť svetlý (aj pre bledulky), očné okolie dokáže pekne rozjasniť a dodať mu oddýchnutý a svieži vzhľad.
zľava Mary-Lou Manizer, sprava theBalm korektor - odtieň Lighter than light

Vlastníte aj vy nejaký produkt od theBalm? 

15 komentárov

  1. The Balm mám ráda a nejlepší je opravdu jejich Mary-Lou. Na pudr jsem zatím nečetla žádnou nadšenou recenzi, tak jsem ho ani nezkoušela. Korektoru je škoda, ale pokud vysušuje, je to spíše na vyhození :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa ešte lákajú ich paletky a lícenky :) Korektor poputuje ďalej, lebo pre mňa je nepoužiteľný.

      Odstrániť
  2. Moc krásna recenzia :) od značky The Balm nemám nič, ale moc sa mi páči ten rozjasňovač :)
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Proste Mary....jedna báseň, tento rozjasňovač je niečo extra. Dodá prirodzení nádych pleti, ale pritom pekne zvýrazní miesta na, ktoré je nanesení. Som(dlhodobo)zamilovaná.**:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A inač Klaudy musím vyzdvihnúť a pochváliť fotky, ktoré sú fakt na profesionálnej úrovni ;-).

      Odstrániť
    2. Rozjasňovač si určite zaobstarám, váhala som nad jeho kúpou no tvoja a Hera Style recenzia ma presvedčila;) korektora je škoda, no a puder vyzera celkom fajn, ale ako píšeš asi nič moc :(
      www.rebelliouslily.blogspot.sk

      Odstrániť
    3. Ďakujem Hera, si zlatá :) od profi úrovne mám istotne ďaleko, ale snažím sa, aby fotky vyzerali čo najlepšie :)

      Odstrániť
  4. Mary mám doma také a je to skvělý rozjasňovač, i když používám téměř vždy highlighter od Macu. Měla jsem ještě paletku Nude Tude a tvářenku Frat Boy, ale oboje jsem poslala dál. Tvářenku jsem moc nevyužívala a paletku jsem postupem času také vyřadila... Ten pudr mě překvapil, viděla jsem na něj hodně kladných článků, škoda:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja stále pozerám najmä na vinted theBalm paletky, no vždy si nakoniec poviem, že žiadnu nepotrebujem a že by som ju asi ani nevyužila...

      Odstrániť
  5. Pěkné :) O značce The Balm už jsem slyšela, kamarádka si ji nemůže vynachválit a má od ní spoustu produktů, které kupuje stále dokola.

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od The Balm som zatiaľ nemala vôbec nič. V každom prípade som o nich počula a čítala naozaj veľa a veľmi ma láka :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa taktiež ich produkty stále veľmi lákali, takže som jednoducho musela niečo vyskúšať :)

      Odstrániť
  7. Zatiaľ som nemala ani jeden výrobok, ale rozjasňovač je podľa tvojej recenzie dobrý tak ho asi skúsim :) Inak, veľmi pekne napísané. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozjasňovač je úplne top, myslím, že patrí medzi najlepšie :) ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.