Tipy na vianočné darčeky |kozmetické sady|

Krásny večer!
Konečne vám prinášam sľubovaný článok s tipmi na výhodné darčekové kozmetické sady. V článku nájdete sety ako od drahších, tak i lacnejších kozmetických značiek, s prevahou tých, ktoré ma najviac zaujali, a myslím, že sa skutočne vyplatia. Navyše, som toho názoru, že drahšie kozmetické značky vedia kozmetické sety o niečo lepšie, pretože okrem krásnych balení ich vedia vyskladať skvelými produktami vo veľmi priaznivých cenových hladinách, a väčšinou sú v cene produktu, ktorý setu dominuje, resp. je v plnom balení. Značnú prevahu majú v článku sety s pleťovou a telovou kozmetikou, lebo ja jednoducho na nich ulietavam, a tiež si myslím, že potešia každú jednu osobu, resp. nájdu u nej využitie. A asi tu bude vidieť aj moja určitá zaujatosť k jednotlivým značkám 😆 Samozrejme, príspevok berte len ako moje tipy a nápady, no verím, že si každá(ý) z vás v ňom nájde aspoň jedného favorita 😉 

Clarins Beauty Cupcake Face&Lips obsahujúci mini verziu vyhladzujúcej bázy pod make-up a mini medový olej na pery som kúpila v Sephore (neviem, či je ešte v predajni k zohnaniu), no druhá verzia Lip&Eye - set s mini balzamom Eclat Minute a maskarou je momentálne dotupný na eshope Sephory. Cena týchto rozkošných cupcakov je 290 Kč, a určite potešia každú kozmetickú nadšenkyňu. Navyše cupcake môžete zavesiť rovno na stromček.
clarins.co.uk
Sephora The Fabulous Palette - šikovná mina paletka očných tieňov (resp. ombré tieňu), s ktorou sa dá vykúzliť veľmi rýchle a pritom celkom prepracovane vyzerajúce líčenie. Tiene sú krásne pigmentované, takmer vôbec neopadávajú a skvele na viečko priľnú (akurát najsvetlejší tieň sa mi používaním vydrel do tmavšej farby, no kvalita tieňu zostáva rovnaká, aj keď je žiaľ o niečo tmavší). Cena: 150 Kč.
Clinique Pep Perfect Set som vám ukazovala už v unboxingovom článku z eshopu Sephory TU. Nachádza sa v ňom krém Pep-Start Hydroblur Moisturizer 50 ml, očný krém Pep-Start Eye 7 ml, peeling Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser 30 ml a menšia kozmetická taštička ružovo-oranžovej farby. Set som kupovala za 750 Kč (na eshope Sephory je už vypredaný), no zoženiete ho vo Fann alebo Marionnaud parfumérii taktiež za skvelú cenu cca do 29 eur, a vďaka stále prebiehajúcim akciám ho viete kúpiť ešte lacnejšie. Tento set za mňa rozhodne veľké áno! 
Lookfantastic exkluzívne ponúka Clinique and Lookfantastic Exclusive Christmas Cracker, v ktorom nájdete mini Chubby Stick Intense Lip Colour Balm v odtieni "Roomiest Rose", Smart™ Custom-Repair denný krém s SPF 15 pre suchú až zmiešanú pleť (15ml) a Smart™ Custom-Repair multifunkčné sérum (10ml). Cena: 18,45 €, akurát včera som ho objednala mamine, a mala som naň navyše s využitím kódu aj 20% zľavu (na Lookfantastic sú mimochodom neustále k dispozícii rôzne zľavové kódy, ktoré vám po zaregistrovaní sa budú automaticky chodiť na mail).

lookfantastic.com

Clinique Pick Your Lash Look vianočný set s novou Lash Power Flutter-to-Full maskarou, ceruzkou na oči Skinny Sticks Eye Liner v odtieni Sleek Teak, ceruzkou na oči Quickliner for Eyes Intense v odtieni Intense Plum a ceruzkou na oči High Impact Custom Black Kajal v odtieni Blackened Black. Cena na eshope Sephory: 760 Kč.

sephora.cz

Biotherm Aquasource gel set ukrývajúci Aquasource hydratačný gél pre normálnu až zmiešanú pleť (50 ml), Biosource čistiaci penivý krém pre normálnu až zmiešanú pleť (50 ml), Biosource Lotion - hydratačnú a tonizujúcu pleťovú vodu (100 ml), Aquasource Night Spa hydratačný nočný krém (20 ml) a krásnu kozmetickú taštičku je ďalším mojim veľkým favoritom (kupovala som ho ešte počas Eva hriešne dobrých nákupov). Cena setu na eshope Marionnaud aktuálne po 20% zľave: 34,80 €. 
V ponuke je i verzia pre pánov - Biotherm Homme Aquapower set obsahujúci krém Aquapower (75 ml), penu na holenie (50 ml) a sprchový gél (75 ml). Tento set bol ešte nedávno dostupný na eshope Sephory i Marionnaud, no už som ich tam žiaľ nenašla, takže vám neviem napísať presnú cenu, ale bola cca 1190 Kč. Na druhom obrázku je mini set s podobným obsahom, v ktorom je namiesto sprchového gélu čistiaci pleťový gél. Zoženiete ho na eshope Sephory za 290 Kč. 

sephora.cz
Glamglow Gift Sexy Youthmud Set obsahujúci plné, veľké balenie (50 g) Youthmud exfoliačnej masky pre mladistvú pleť a dve menšie (30 g) balenia Thirstymud hydratačnej masky a Supermud čistiacej masky. Set bol ešte nedávno online na Lookfantastic (foto stiahnuté z eshopu), no počas black friday sa zrejme vypredal. Zohnať by sa dúfam mohol stále dať v parfumérii Douglas (cena: 1450 Kč). Áno, cena je vyššia, no dve 30 g masky sú v podstate zadarmo, a pokiaľ túžite po týchto maskách rovnako ako ja, rozhodne vám tento set odporúčam (navyše v Douglas parfumérii sú taktiež rôzne zľavové kupóny a akcie).
A teraz niečo od značky Lancôme, ktorá uviedla na trh množstvo krásnych, i cenovo výhodných setov. Za pozornosť rozhodne stojí Lancôme Énergie de Vie Set s 50 ml balením hydratačného tekutého séra Énergie de Vie, EDV obnovujúcej nočnej masky (15 ml), EDV Pearly Lotion energizujúceho tonika (15 ml) a Genifique séra (7 ml). Aktuálna cena na eshope Marionnaud: 47,76 €.

marionnaud.sk
Ďalšími veľmi vydarenými sú sety s maskarami, mňa najviac oslovil Lancôme Hypnôse darčekový set s Hypnôse maskarou, Bi-Facil odličovačom na oči (30 ml) a mini ceruzkou na oči. Aktuálna cena v eshope Marionnaud po 20% zľave: 26,72 €. V ponuke sú i ostatné maskary, ako napr. Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse Clean Volume a Drama, či populárna Grandiôse.

marionnaud.sk
Legendárny Lancôme Trésor (30 ml) v darčekovom balení spolu s telovým mliekom (50 ml) a sprchovým gélom (50 ml), aktuálna cena na Lookfantastic: 47,45 € alebo Lancôme La Vie Est Belle (aktuálna cena na eshope Marionnaud: 46,96 €).

lookfantastic.com
marionnaud.sk

Samozrejme nemôžu chýbať ani balíčky od Clarins. Clarins Daily Energizer Set, v ktorom sa nachádza Daily Energizer rozjasňujúci krém (30 ml), Daily Energizer rozjasňujúci čistiaci gél na pleť, Daily Energizer Wake-Up Booster rozjasňujúca emulzia (30 ml), plus kozmetická taštička. Cena v našich parfumériách cca okolo 20 €, čo je už skutočne luxusná cena (aspoň teda podľa mňa).

clarins.co.uk
Clarins Mascara Supra Volume Intense Eye Collection Set s maskarou Supra Volume, mini ceruzkou na oči a 30 ml dvojzložkovým odličovačom na oči. Aktuálna cena na eshope Marionnaud: 19,52 €.

clarins.co.uk
Clarins Face Make-Up Instant Smooth darčeková sada obsahujúca podkladovú bázu pre vyhladenie pleti a minimalizáciu pórov Instant Smooth 15 ml, vyživujúcu starostlivosť na pery Instant Light 03 Red Berry 7 ml + ceruzku na oči Crayon 01 Carbon Black zabalenú v kozmetickej taštičke. Dostupné na notino.sk, cena: 25,90 €. Momentálne som zistila, že ho už nemajú 😥

clarins.co.uk

Aj značka Nuxe si pripravila zopár vianočných setov, tieto som našla na feelunique.com, avšak neviem, či sú k dispozícii aj v lekárňach. Nuxe My dream Set obsahuje výživný balzam na pery Reve de Miel 15 g + upokojujúci a hydratačný krém pre normálnu pleť so sklonom k podráždeniu Creme Fraîche de Beauté 30 ml + multifunkčný suchý olej Huile Prodigieuse 30 ml. Cena setu na Feelunique je 25,60 €.

feelunique.com
Nuxe Prodigieux Set pozostávajúci z parfému Prodigieux Le Parfum (30ml), sprchového oleju a telového mlieka Prodigieux (oba 30 ml). Cena na Feelunique: 32 €, zoženiete ho aj na Lookfantastic za 30,95 €.

feelunique.com
Nuxe Travel Kit s cestovnými veľkosťami produktov - Nuxe Rêve de Miel čistiaceho gélu pre suchú a citlivú pleť (15 ml), Nuxe Crème Prodigieuse hydratačného krém pre normálnu a zmiešanú pleť (15 ml), Nuxe Huile Prodigieuse multifunkčného suchého oleju (10 ml), Nuxe Rêve de Miel krému na ruky a nechty (15 ml) a Nuxe Prodigieux sprchovacieho oleju (30 ml). Cena na Feelunique: 17,28 €.

feelunique.com
Nuxe darčekový set krásy 2016 s 10-timi najlepšími prípravkami Nuxe. Súčasťou setu je Nuxe mini Reve De Miel krém na ruky (15 ml), Nuxe mini Reve De Miel odličovací gel (15 ml), Nuxe mini exfoliačný gél na tvár (15 ml), Nuxe mini Creme Fraiche denný hydratačný krém PNM (15 ml), Nuxe mini Prodigieuse denný krém pre unavenú pleť PNM (15 ml), Nuxe mini Prodigieux sprchový Olej (30 ml), Nuxe mini zázračný olej s trblietkami (10 ml), Nuxe mini zázračný olej (30 ml), Nuxe mini Nuxellence Éclat rozjasňujúca anti-age starostlivosť (15 ml), Nuxe mini Nuxellence Detox nočná anti-age detoxikačná starostlivosť (15 ml). Darčekový set je k dostaniu taktiež na Feelunique, či Lookfantastic, no za najvýhodnejšiu cenu 43,99 je na drmax.sk.

feelunique.com

So značkou Roger & Gallet nemám zatiaľ žiadne skúsenosti, no ich darčekové sady vyzerajú veľmi pekne a majú v sebe aj malý nádych luxusu. Roger & Gallet Bois d'Orange Christmas Handcare Duo (30 ml krém na ruky, 100 g mydlo, 1,5 ml vzorka vône a kozmetická taštička), cena na Feeluniqe: 12,80 €; Roger & Gallet Gingembre 3 Soap Coffret - sada troch mydiel, v ponuke je viacero vôní (aktuálna cena na Lookfantastic: 11,95 €); Roger & Gallet Fleur d'Figuier Fragrance Tin krásne plechovkové balenie vône (30 ml) a telového mlieka Fleur d'Figuier (50 ml), aktuálna cena na Lookfantastic: 13,95 € (v ponuke aj iné druhy vôní).

feelunique.com

lookfantastic.com

lookfantastic.com

A na záver tu mám aj zopár tipov na kozmetické sety dostupné v drogériách a v špecializovaných predajniach. Medzi najkrajšie väčšinou každý rok patria balíčky od Dove, niekedy ma zaujme aj darčeková kazeta od Rexony, a určite mi dáte za pravdu, že tento rok zabodovala aj značka Ziaja.

⤞ Dove ⤝
Zamatovo hebké potešenie na chladné večery 
Romantičky zaiste poteší pastelový balíček plný produktov ideálnych pre nevľúdne zimné večery. Sprchovací gél Dove Purely Pampering vo variante smotana a pivónia vytvára bohatú krémovú penu a jeho hrejivá, žensky zvodná vôňa poteší všetky zmysly. Antiperspirant Dove Powder Soft prináša čistú vôňu s nádychom detského púdru. Kazetu dopĺňajú hrejivé ponožky, praktické na chladné večery.
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena: 9,99 €.
Luxusná starostlivosť s dotykom kašmíru
Tohtoročná novinka Dove DermaSpa Cashmere Comfort je štýlovo zabalená do oválneho boxu. Sada zahŕňa telové mlieko a krém na ruky, ktoré sa pýšia technológiou Cell-MoisturisersTM a zložením s obsahom látok, ktoré sa o veľmi suchú pokožku starajú obzvlášť intenzívne. Všetky produkty sú charakteristické príjemnou textúrou a sofistikovanú vôňou evokujúcou hebkosť dotyku pravého kašmíru.
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena: 15,99 €.

Ošetrujúca kolekcia pre hodvábne jemnú pokožku aj vlasy
Zlatá variácia produktov Dove v praktickej a pritom luxusnej taštičke poteší všetky ženy, ktoré milujú blahodarné účinky arganového oleja. Vyživujúci sprchovací gél Dove Nourishing Care & Oil vytvára bohatú krémovú penu a vďaka technológii Nutrium MoistureTM zanechá pokožku jemnejšiu a hebkejšiu. Šampón a kondicionér Dove Nourishing Oil Care s jedinečnou kombináciou Nutri Oils okamžite pomáha redukovať krepovatenie vlasov a popri tom ich vyživuje zvnútra. Vlasy sú potom hladké, lesklé a bez pocitu mastnoty. Antiperspirant Dove Silk Dry poskytuje ochranu proti poteniu až počas 48 hodín a zároveň sa stará o jemnú pokožku podpazušia. Krémová tableta na umývanie Dove Cream Oil obsahuje ¼ hydratačného krému. Citlivú pokožku preto nevysuší, ale zároveň ju zbaví nečistôt po celom dni.
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena: 16,99 €.

Osviežujúce maličkosti 
Základné produkty do sprchy vo vyhľadávanom variante Dove Go Fresh sú zabalené v roztomilej krabičke s darčekom. Svieža vôňa uhorky a zeleného čaju spoľahlivo dodá energiu. Sprchovací gél navyše obsahuje jedinečnú technológiu Nutrium MoistureTM, ktorá napomáha obnovovať krásu vašej pokožky. Krémová tableta s ¼ hydratačného krému udržuje nevyhnutnú hydratáciu pokožky. Balenie navyše dopĺňa špongia na umývanie pre ešte delikátnejší zážitok zo sprchovania.
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena: 4,69 €.
Starostlivosť pre muža zabalená na cesty
Základné ošetrujúce produkty s iskrivou vôňou pre dlhotrvajúci pocit sviežosti potešia všetkých aktívnych mužov, ktorí ocenia praktické balenie v podobe dizajnovej toaletnej tašky. Pánsky sprchovací gél na telo a tvár Dove Men+Care Exra Fresh s technológiou Micro MoistureTM chráni pokožku pred vysušovaním. Krémová tableta Dove Men+Care Exra Fresh obsahuje ¼ hydratačného krému. Citlivú pokožku preto nevysuší, ale zároveň ju zbaví nečistôt po celom dni. Antiperspirant Dove Men+Care Exra Fresh poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu až počas 48 hodín a zároveň dodá pocit sviežosti. 
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena: 10,99 €.

⤞ Rexona ⤝
Športový balíček pre aktívne ženy
Táto žiarivá kazeta osloví všetky športové nadšenkyne. Obsahuje antiperspirant Rexona Invisible Black + White v spreji, ktorý je navrhnutý tak, aby obmedzil na oblečení nežiaduce biele stopy a žlté škvrny. Sprchovací gél Rexona Tropical Power s kúzelnou vôňou exotického raja dodá s každým kúpeľom novú energiu. Súčasťou balíčka je aj bežecký opasok na mobil a kľúče pre ešte väčšie pohodlie a istotu pri športových aktivitách. 
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena: 9,99 €.
Energizujúci balíček nielen pre športových hrdinov
Nielen fanúšikov formuly 1 poteší tohtoročná novinka v podobe limitovanej edície antiperspirantov Rexona Williams Racing. Antiperspirant poskytuje spoľahlivú 48-hodinovú ochranu a vďaka technológii MotionsenseTM, ktorá na základe pohybu uvoľňuje vôňu postupne, dodáva pocit sviežosti po celý deň. Sprchovací gél Rexona Sport s výraznou vôňou bylín a citrusov dodá silu všetkým hrdinom všedného dňa. Súčasťou balíčka sú praktické slúchadlá pre nerušené počúvanie hudby alebo napríklad športových prenosov na cestách aj počas vlastných športových výkonov.
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena: 9,99 €.

 ⤞ Ziaja ⤝
Darčeková vianočná kazeta Ziaja Cashmere obsahujúca krémové sprchové mydlo 500 ml a telové mlieko 400 ml. Cena na fortis-slovakia.com 8,55 €.

ziaja.sk

Darčeková vianočná kazeta Ziaja kakaové maslo s prípravkami pre suchú a normálnu, aj citlivú pleť s kakaovým maslom. V sade sa nachádza telové mlieko 400 ml + sprchový gél 500 ml + krém na ruky 80 ml.  Cena na fortis-slovakia.com 11,30 €.

ziaja.sk

Darčeková vianočná kazeta Ziaja Manuka Tree určená pre mastnú, zmiešanú a normálnu pleť 12+ s výťažkom z listov stromu Manuka, nachádza sa v nej denný normalizujúci krém 50 ml + čistiaci umývací gél 200 ml + pleťové astringentné tonikum 200 ml. Cena na fortis-slovakia.com 12,65 €.

ziaja.sk

Darčeková vianočná kazeta Ziaja pre mužov ukrývajúca Men sprchový gél 300 ml + hydratačný pleťový krém 50 ml + roll on antiperspiranť 60 ml. Cena na fortis-slovakia.com 10,06 €.

ziaja.sk
Inak, Ziaja má teraz skvelú ponuku - k nákupu dvoch ľubovoľných darčekových kaziet dostanete tretiu (najlacnejšiu) zadarmo!

Ako ste na tom s nakupovaním darčekov? Máte už nakúpené, či sa ešte len na vianočný shopping chystáte? Ja mám zhruba polovicu darčekov nakúpených a stále vymýšľam čo komu dokúpim :)
Dúfam, že sa vám moje tipy páčili, a že vás aspoň nejaký set oslovil :)
Zatiaľ sa majte krásne a užívajte si predvianočné adventné obdobie ❤

16 komentárov

  1. Ty sety od Clarins a Ziaji vypadají dokonale, nalákala jsi mě. Hned jdu mrknout na e-shop Sephory :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa taktiež sety od Ziaji veľmi zaujali, a navyše tej ich super akcii sa dá ťažko odolať, len škoda, že nemám ich predajňu bližšie :(

      Odstrániť
  2. Veľmi pekne si to zhrnula :D Aspoň viem aká je táto rok ponuka Vianočných sád :)
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné balíčky :) miluju tu hydratační řadu od Lancome :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno :) Ja mám od Lancôme Énergie De Vie hydratačné tekuté sérum a tiež ho mám moc rada :)

      Odstrániť
  4. Wow, nevěděla bych ani který si vybrat :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám taktiež dilemu :D A momentálne som našla ešte zopár setov, ktoré by si tu určite zaslúžili byť :)

      Odstrániť
  5. Ja som tento rok kupovala len jednu sadu, máme :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už mám tých sád nakúpených viacej :) a ešte určite nejaké pribudnú :D

      Odstrániť
  6. to sú super tipy..všetko by som brala :D hrozne som chcela tento rok adventný kalendár od Clinique alebo Clarins..ale už sa mi ich nikde nepodarilo zohnať:((

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja zase ľutujem, že som si nekúpila Douglas adventný kalendár :(, no na budúci rok ho rozhodne musím mať! Clinique a Clarins kalendáre sú krásne, no ceny mi prišli skutočne vysoké, aj keď u Clinique to nebolo až také strašné.

      Odstrániť
  7. Super článok tieto sady milujem, je to super darček ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Alex :) Ja darčekové sady taktiež milujem a nedá sa s nimi asi nič pokaziť :)

      Odstrániť
  8. o Ziaja balíčkoc som ešte nepočula, no veľmi sa mi páčil. Navyše, tie Dove kozmetické sady vyzerajú vždy super a aj teraz by ma jedna taká určite potešila :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa Ziaja balíčky taktiež veľmi páčia, ak sa dostanem do ich predajne, určite kupujem :) Sada od Dove by aj mňa potešila :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.