Lavera osviežujúci čistiaci gél s bio ginkgom a hroznom

Čistenie pleti patrí medzi naše každodenné rutinné činnosti, a preto je veľmi dôležité vybrať si ten správny čistiaci prípravok na svoj typ pleti. Samozrejme, ako sa mení ročné obdobie, menia sa aj nároky a požiadavky našej pleti, ktorá si s príchodom nového ročného obdobia zvyčajne žiada zasa niečo iné. Teda, aspoň ja to tak mám, a preto niektoré produkty používam výhradne len v zimnom období a iné naopak len počas teplých letných dní. V dnešnom článku by som vám rada trocha bližšie priblížila osviežujúci čistiaci gél s bio ginkgom a hroznom od prírodnej značky Lavera, takže žienky, tie ktoré trpíte mastnou a zmiešanou pokožkou zbystrite pozornosť :)

Lavera osviežujúci čistiaci gél s výťažkami z bio ginkga a bio hrozna je určený na problematickú, mastnú a zmiešanú pleť. Gél má za úlohu pleť dôkladne a do hĺbky vyčistiť, pričom má na pokožke zanechávať svieži a povzbudivý pocit. Výťažok z ginkgo biloby sa má postarať o svieži vzhľad pleti, stimuláciu mikrocirkulácie krvi v pleťových bunkách a podporenie ich prirodzenej regenerácie. Bio výťažky z hroznových jadier majú pleť harmonizovať a poskytnúť zjemňujúci účinok.
Gél je hustejšej konzistencie, priehľadnej farby. Vôňou mi pripomína zelený čaj v kombinácii s bylinkami. Na pokožke je gél príjemný, pleť sa s ním čistí rýchlo a účinne. Nakoľko je určený pre zmiešanú a mastnú pleť, má tendenciu pokožku jemne vysušovať. Keďže moja pleť momentálne prechádza trocha bláznivým obdobím, kedy je na určitých miestach suchá a na iných zasa naopak rýchlo sa mastiaca, tak som si gél zatiaľ odložila a akonáhle sa mi pleť uvedie do normálu a nebude prechádzať takýmito výkyvami hydratačnej nerovnováhy, opäť sa k jeho používaniu vrátim. No myslím, že gél mi bude všeobecne vyhovovať viacej skôr počas teplejších mesiacov, kedy o nadmerné mastenie moja pleť nikdy nemá núdzu. Pre mastnú pleť bude gél podľa môjho názoru ideálny a taktiež pleť problematická by si s ním mala skvele sadnúť, nakoľko je gél k pleti šetrný a nespôsobuje žiadne podráždenie. 
Gél zoženiete na internetovom obchode www.organictime.cz za 199 Kč, ktorý zasiela aj na Slovensko (a nad 750 Kč je doprava zadarmo), alebo na iných e-shopoch, ako napr. Naureus alebo bioterra.sk za cenu okolo 7 € za 100 ml balenie a taktiež v sieti predajní dm drogerie.
*Ďakujem zastúpeniu značky Lavera za poskytnutie produktu na zrecenzovanie.

Skúšali ste už od Lavery nejaký produkt z pleťovej starostlivosti? 

18 komentárov

  1. Tento gél ma v drogérii zaujal už dávnejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gel vypadá příjemně, ale na mou pleť by se bohužel asi nehodil. Já mám přesně ten typ pleti, jako jsi popisovala, že máš teď ty: někde se mastí, někde naopak vůbec. Takže já asi zůstanu u svých Nivea produktů. :)

    By Chanel

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy je to s tou pleťou naozaj veľmi ťažké a nie vždy sa vypláca experimentovať s novými produktami, ale zase keď človek nevyskúša, tak nevie :)

      Odstrániť
  3. Ač mám suchou pleť a gel by se pro mě nehodil, přesto vždycky v DMku zvědavě okukuju i ostatní řady od Lavery :-) a tohle vypadá velice hezky!
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som na tom podobne :), taktiež sa zvyknem pozerať po produktoch, ktoré sú určené na iný typ pokožky :)

      Odstrániť
  4. Lavera mě hodně láká, tento přípravek vypadá velice slibně :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa taktiež, myslím, že majú v ponuke množstvo zaujímavých produktov :)

      Odstrániť
  5. Poslední dobou jak se mění počasí, tak mam pleť na nic, tak asi zkusím tento gel. Mám ráda přírodní kosmetiku, tak by mi mohl třeba pomoci. Jinak to je ten sukulet jak jsi psala že sis koupila? :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si prírodnú kozmetiku v poslednej dobe tiež moc obľúbila :) Áno, to je on, máš teda riadne dobrú pamäť :)

      Odstrániť
  6. o tejto značke som ešte nepočula, no nebránila by som sa vyskúšať ju :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lavera má dobré produkty, já mám asi gely na čistění nejraději, mám pocit, že je po ní pleť umytá nejvíce, i když je to hodně subjektivní :) Líbí se mi, že voní po zeleným čaji, ten miluju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám na čistenie taktiež najradšej gély, no občas siahnem rada aj po čistiacom kréme, najmä vtedy, keď mám pleť veľmi vysušenú.

      Odstrániť
  8. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Gel by mi sednul, mám pleť problematickou :) Od Lavery nic nemám, a gel vypadá moc dobře.

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Páči sa mi, že má gél úplne obyčajný obal :) Inak gél vyzerá tiež super

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.