Nákupy a novinky /február 2017/

Ahojte :)
Dneska si dáme pre zmenu viac oddychový článok s nákupmi i nejakými novinkami za predchádzajúci mesiac. Február sa nenesiol v znamení prehnaných kozmetických nákupov, ale niečo sa tu predsa nájde. Myslím, resp. som si istá, že ak by som mala bližšie do určitých parfumérií, ktoré u nás nemáme, boli by moje kozmetické radosti oveľa väčšie. Inak viete už o tom, že v bratislavskom Auparku budú v apríli otvárať parfumériu Douglas? Keď sa mi táto informácia prvýkrát doniesla, nemohla som tomu uveriť. Konečne aj u nás! Ešte takú Sephoru a mali by sme tu aj my kúsok kozmetického raja :)

Minulý mesiac som opäť objednávala zo Sephory, nakoľko ponuka 20 % zľavy ma samozrejme nenechala chladnou. Vzala som si novinku exfoliačný čistiaci krém so zeleným čajom, vytúžený beauty blender v čiernej farbe a trblietavú očnú linku Heavy Metal od Urban Decay v odtieni Midnight Cowboy. Na moje počudovanie mi beauty blender nevyhovuje, neviem čím to je, no dočítala som sa, že tento čierny sa okrem farby líši aj štrutúrou a nejako si s mojou pleťou nesadol. Hubka od Real Techniques mi spraví oveľa lepšiu službu.
Nákup korektorov - najprv som si kúpila Photoready od Revlonu v u nás najbledšom odtieni "light", ktorý mi je teraz na pleti dosť vidno, takže som hľadala ešte o niečo svetlejší a siahla som po Maybelline Affinitone, ktorý je síce menej krycí, ale aspoň bledší. Doplnila som aj zásoby tekutých korektorov o nový svetlejší odtieň 005 Light Natural od Catrice. V Lidli som sa nechala zlákať osviežujúcou vôňou zeleného čaju a mäty v sprchovom géli Cien, ktorý využijem skôr asi ako mydlo na ruky.
Produkty od Lavery, ktoré mi prišli v rámci spolupráce. Vybrala som si osviežujúci čistiaci gél s ginkgom, póry zjemňujúci hydratačný fluid s bio mätou a sos gél na akné s výťažkami z bio mäty, obsahujúci zinok a kyselinu salicylovú. 
Na produkty od The Body Shop z hydratačnej rady s vitamínom E ste si už mohli prečítať článok TU. Ďalším TBS kúskom je cukrový citrónový peeling na telo, ktorý mám taktiež z Elnina za skvelú cenu 4,30 €. 
Najväčšiu radosť mi spravili produkty od Priody. Zatiaľ vám nechcem prezradiť o aké výrobky sa jedná, aj keď podľa balenia už zrejme môžete tušiť. Produkty poctivo testujem a už čoskoro si budete môcť na ne prečítať recenziu, tak dúfam, že sa tešíte, pretože určite máte na čo :)
Posledný nákup je z Lookfantastic. Vzala som si Wet Brush hrebeň, ktorý je ideálny práve na môj typ vlasov, teda na husté, kučeravé, s tendenciou krepovatieť a uzliť sa. Osviežujúce, navlhčené vankúšiky pod oči od Baboru, ktoré sľubujú hydratáciu pokožky a redukciu opuchov som už stihla vyskúšať a sú skutočne skvelé.
Ako ste na tom s nakupovaním teraz vy? Ste vo fáze spotrebovávania a míňania zásob alebo si pravidelne robíte radosť novými kúskami?

32 komentárov

  1. A jinak kromě barvy jsi s Revloním korektorem spokojená? Liquid camouflage jsem tenhle měsíc taky doplňovala :) Škoda beauty blenderu, mně ale stejně asi za tu cenu moc neláká, když už na několika stránkách jsem se dočetla, že houbička od RT je supr.

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No až tak spokojná s Revlon korektorom nie som, za mňa by mohol mať lepšie krytie. Z toho beauty blenderu som fakt sklamaná :( Aj keď hubku od RT používam denno-denne a mám ju veľmi rada, predsa som chcela vyskúšať aj originál a zistiť, či skutočne za tie peniaze stojí, no tentokrát sa mi to nevyplatilo.

      Odstrániť
  2. Ten peeling od TBS môže byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Momentálne používam od TBS mangový peeling a je úžasný; určite bude naň niekedy aj recenzia :)

      Odstrániť
  3. Ten čistící gel od Sephory mě hodně láká. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O Priody značce jsem už něco slyšela a jsem zvědavá co řekneš na produkty :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujal mě ten exfoliační gel na obličej, musím se po něm podívat :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že Sephore sa novinky fakt vydarili a práve čistiace gély, teda krémy na pleť vyzerajú veľmi lákavo :)

      Odstrániť
  6. Mě zaujala kosmetika od Lavery, budu se po jejich produktech muset podívat. Přírodní kosmetika mě celkem zajímá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lavera produkty majú u mňa premiéru a tiež sa chcem po nich lepšie poobzerať :)

      Odstrániť
  7. Ten sprcháč z Lidlu mám taky, miluju mátu! Zaujal mě ten gel od Sephory, nemusel by být špatný, kouknu po něm :)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež mätu zbožňujem :) Sephora gél som ešte nestihla vyskúšať, tak ti neviem povedať aký je, no inak veľmi pekne osviežujúco vonia :)

      Odstrániť
  8. Ja mám teraz v nakupovaní menšiu stopku, keďže som 3 mesiace nepracovala, takže príliš míňať nemôžem :D A tiež si šetrím na leto :)
    Peeling od TBS by som chcela vyskúšať :3
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som teraz tiež v menšom šetriacom režime, no stopercentne šetriť neviem a aspoň nejakú maličkosť si vždy musím kúpiť :)

      Odstrániť
  9. Korektor od Catrice mi silně dochází, musím dokoupit :D :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Naozaj super nákupy. Ten korektor od Catrice síce nemám, no počula som naň samé chvály, takže sa chystám kúpiť si ho tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Katka :) Catrice korektor ti určite odporúčam vyskúšať :)

      Odstrániť
  11. som zvedavá na Priody kozmetiku, keďže na ňu vidím v poslednej dobe veľa reklamy :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Catrice korektor se mi ztratil.. :( tak musím koupit novou.. :-) a jiank se těším na recenzi přírodní kosmetiky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aspoň máš dôvod vyraziť na nákupy :) Tak to som rada, dúfam, že ťa recenzie potešia :)

      Odstrániť
  13. Paci sa mi ten hreben, zaujimal by ma tvoj nazor ako si s nim sadli tvoje vlasy, ja by som tiez potrebovala nieco taketo:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moje vlasy si s ním sadli dokonale, iný hrebeň už ani nechcem :)

      Odstrániť
  14. Krásne nákupy Klaudy, teším sa na Priody recenziu. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Momentálne sa snažím všetko spotrebovať :) Nad korektorom od Catrice premýšľam
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Zalíbil se mi exfoliašní gel na obličej, z této jejich nové pečující řady mám v plánu si také něco pořídit. Ale momentálně bych chtěla nějak spotřebovávat zásoby a až potom si udělat radost něčím dalším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Síce som zatiaľ čistiaci krém nestihla vyskúšať, no všetky prípravky z novej rady vyzerajú veľmi lákavo, zaujímal by ma ešte exfoliačný čistiaci krém s čiernym uhlím a odličovací krém s výťažkami z granátového jablka :) Na pleťovú kozmetiku som proste maniak :D

      Odstrániť
  17. tá lavera ma velmi zaujíma, som zvedavá na recenziu :) ja sa snažím momentálne nenakupovať kozmetiku minúť všetky zásoby čo mám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj, mala by som si brať z teba príklad a tiež nenakupovať, no je to pre mňa asi tá najťažšia úloha :D

      Odstrániť
  18. Nedovedu si predstavit nemit tu douglas a sephoru. A to jsem si myslela jaky jsme chudaci ze tu nemame guess a pandoru a ono to je koukam vsude stejny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Zajímavé produkty. S touto značkou zkušenost prozatím žádnou nemám. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.