Neem Sunita Passi nimbové telové mlieko

Prírodné telové mlieko má v mojej kozmetickej zbierke premiéru, nakoľko som doteraz so žiadnym nemala skúsenosť. Vďaka e-shopu www.bionatural.sk som mala možnosť jedno vyskúšať. Nimbové telové mlieko, obsahujúce rad účinných prírodných zložiek ma ihneď zaujalo a veľmi som sa naň tešila. O podrobnejších informáciách a mojich postrehoch sa dozviete ďalej v článku ↴

Nimbové telové mlieko od značky Neem Sunita Passi je prírodné mlieko, ktoré v sebe spája účinky rastliny nimba s hydratačnými účinkami prírodných zložiek, navracajúcich pokožke pružnosť. Mlieko je vytvorené podľa ajurvédskej receptúry, vďaka čomu má pôsobiť harmonizujúco a povznášajúco na myseľ a zmysly. Okrem rastliny nimba (Melia azadirachta) sa v mlieku nachádza slnečnicový, makadamiový, kokosový, šípkový a brusnicový olej, ďalej mangové maslo, levanduľa, ružové geránium, harmanček rímsky a olivový extrakt.
Mlieko má výraznejšiu aromatickú bylinkovú vôňu, ktorej dominuje levanduľa. Vôňa síce môže spočiatku trocha prekážať až si na ňu človek zvykne, no inak je príjemne povzbudzujúca a priam ideálna na prebudenie ako mysle, tak aj pokožky. Mlieko používam výhradne vo večerných hodinách (ráno na to pochopiteľne nie je čas), kedy telo i myseľ dokonale uvoľní od celodenného stresu a zhonu. Mlieko je tekutej, jemne hustejšej konzistencie s obsahom drobných čiastočiek, a preto ho je potrebné do pokožky poriadne vmasírovať, pretože by inak mohli na pokožke zostať biele fľaky, príp. žmolky nerozotretého produktu. Do pokožky sa vstrebáva dosť rýchlo a nezanecháva na nej žiadny mastný alebo lepivý film. Čo sa týka hydratácie, označila by som ju za priemernú, pokožke dodá hydratáciu cca na 48 hodín. Pokožka je po mlieku na dotyk veľmi jemná a hladká. Mlieko občas používam aj ako náhradu za krém na ruky, ktoré pekne vyživí a zregeneruje. Mlieko je navyše vhodné aj na čerstvo oholenú pokožku, ku ktorej je maximálne citlivé. Vzhľadom k protizápalovým a upokojujúcim účinkom nimby, šípkového a brusnicového oleja by malo vyhovovať aj problematickej a podráždenej pokožke. Na produkte veľmi oceňujem praktické a hlavne pohodlné pumpičkové balenie a tiež tmavší obal, ktorý zrejme slúži na ochranu pred svetelným rozkladom látok obsiahnutých v mlieku.
Nimbové mlieko o objeme 250 ml zakúpite na e-shope Bionatural za 14,81 €.
Na fotografii môžete vidieť konzistenciu nimbového mlieka po nanesení a rozotretí. Na poslednej fotografii som mlieko zámerne úplne nerozotrela, aby ste videli, ako sa produkt na pokožke správa. Avšak po dôkladnom rozotretí sa nemusíte báť žiadnych zvyškov produktu, chce to len troška viac času a trpezlivosti, podobne ako s prírodným maslom.
Skúšali ste už niečo od značky Neem Sunita Passi? Čo hovoríte na nimbové mlieko? Zaujalo vás?

19 komentárov

  1. O této značce čtu dneska úplně poprvé, ale musím říct, že mě velmi zaujal obsah jejich produktů :) Tohle by navíc bylo něco pro mě, protože miluji, když z něčeho voní levandule ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si vôňu levandule v poslednom čase taktiež obľúbila :)

      Odstrániť
  2. Značku neznám, žádné přírodní mléko jsem taky ještě neměla. Mléko ale vypadá fajn, jenom asi cena mi přijde trošku zbytečně drahá :/

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmm, to máš pravdu, cena je troška vysoká, no na druhú stranu má produkt fakt kvalitné zloženie :)

      Odstrániť
  3. Značku nepoznám, ale prírodné mlieka sú super, no nejako extra si na ne nepotrpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež nie, no som rada, že som pre zmenu mohla vyskúšať aj prírodné mlieko :)

      Odstrániť
  4. Krásna recenzia Klaudy, mlieko vyzerá super. Bionatural ma skvelé výrobky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku vůbec neznám, ale produkt vypadá dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Znacku neznam ale hodne se mi libi ten obal a ty tvoje fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku neznám a takovéhle tělové mléko jsem ještě nezkoušela, ale vypadá to zajímavě, tak se budu snažit to vyzkoušet :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa taktiež s touto značkou doposiaľ nikde nestretla, takže o to bola moja zvedavosť väčšia :) Najviac sa mi na mlieku páči jeho krásna levanduľová vôňa, tá je skutočne vydarená :)

      Odstrániť
  8. Nikdy jsem o produktu ani o samotné značce neslyšela. Vypadá docela zajímavé tak snad někdy :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, hlavne zloženie a vôňa robia produkt výnimočným :)

      Odstrániť
  9. Značku vůbec neznám, ale má moc pěkné balení a ty s pumpičkou mám moc ráda, je to velmi praktické a hygienické :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám taktiež pumpičkové balenia veľmi rada, síce sa tak produkt nedá úplne minúť, no je to jednoducho pohodlné a ako píšeš, aj hygienické :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.