PRIODY 5-zložkový očný krém | recenzia

Zaiste mi väčšina z vás dá za pravdu, že starostlivosť o očné okolie by sme rozhodne nemali podceňovať, nakoľko pokožka v okolí očí je veľmi jemná, citlivá a náchylná na pomerne rýchlu tvorbu vrások a starnutie pokožky. Používanie očného krému by preto malo byť súčasťou ako dennej, tak i večernej starostlivosti o pleť. Ja používam očný krém už od mojich osemnástich a verte mi, že aj keď si možno myslíte, že na očný krém je ešte čas, pretože vás netrápia žiadne vrásky, ani iné problémy, opak je pravdou. Očný krém je rovnako dôležitý ako krém na tvár, ruky, či pokožku tela. Pokožka v okolí očí potrebuje taktiež hydratáciu, výživu a ochranu pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Nie je to len o vráskach. No v mojom prípade je už okrem bežnej starostlivosti potreba riešiť aj jemné línie a vrásky. Ak aj vy hľadáte očný krém na začínajúce vrásky, mám pre vás tip na 5-zložkový očný krém s resveratrolom, aminokyselinou SepiLift, bambuckým maslom, aloe a jojobou od prírodnej značky PRIODY.

Z oficiálneho popisu produktu:
PRIODY očný krém obsahuje päť silných, vysoko účinných aktívnych látok, ktoré výrazne a viditeľne redukujú jemné vrásky, mimické vrásky, línie a ochabnuté viečka pokožky okolo očí a taktiež výrazne zmierňujú tmavé zafarbenie očného okolia. Má silný liftingový, revitalizačný a antioxidačný efekt.
Očný krém je vhodný pre každý typ pleti vo vekovej kategórii 25+.
Medzi aktívne zložky krému patrí resveratrol, významný, silný antioxidant, SepiLift - aminokyselina s výnimočným liftingovým účinkom, extrakt z listov aloe vera s upokojujúcimi a regeneračnými účinkami, harmanček rímsky, známy svojimi protizápalovými účinkami, kyselina kaprylová s antibakteriálnym a antivírusovým efektom a jojobový olej podieľajúci sa na udržiavaní prirodzenej vlhkosti a odolnosti pokožky. Ostatné zložky a detailné zloženie krému nájdete na fotografii nižšie. Čo by som rada vyzdvihla je obsah resveratrolu a aminokyseliny SepiLift v zložení krému na prvom mieste, čím sa určite len tak hocijaký produkt pýšiť nemôže. Rovnako dôležitou informáciou je, že v žiadnom produkte kozmetiky Priody nenájdete parfumy, parabény, SLS a petrochemické deriváty. Viacej o krémiku si môžete prečítať na oficiálnej stránke PRIODY TU.
Krém má objem 30 ml a nachádza sa v bledofialovom sklenenom balení, čo veľmi oceňujem, nakoľko mám radšej, keď sú krémy balené v sklenených obaloch ako v plastových. Jednak tak krém pôsobí luxusnejším dojmom a taktiež sa mi zdá byť sklo vhodnejšou alternatívou z hľadiska možnej reakcie s plastovým materiálom. Takisto nesmiem opomenúť vydarené krabičkové balenie, na ktorom si dal výrobca rovnako záležať a umiestnil naň pekný, výstižný nápis: "Look good feel good" :)
Krém je hustejšej konzistencie, krémovej farby, bez parfumácie. Stačí ho aplikovať malé množstvo, no ja si ho občas na noc zvyknem nanášať v trocha hrubšej vrstve. Krém aplikujem na celé očné okolie, teda aj na viečka. Krém sa vstrebáva pomerne rýchlo, cca do 3 minút. Vzhľadom k tomu je vynikajúci aj pod korektor, pretože očné okolie nezaťažuje mastným ani lepivým pocitom. Myslím, že krém bude vhodný aj pre citlivejšie očné okolie, nakoľko ja mám oči celkom dosť citlivé a krém mi nespôsobuje žiadne svrbenie, štípanie, či pálenie. Na pokožke je veľmi príjemný, ľahký a ja si jeho používanie jednoducho užívam :)
Krém používam už takmer mesiac, ráno i večer, a za tento čas som stihla odsledovať, posúdiť a celkovo zhodnotiť jednotlivé účinky a vlastnosti krému. Prvé, čo som si všimla je, že očné okolie mám dokonale hydratované a konečne sa mi netvoria žiadne suché miesta. Ďalej sa krém stará o vyhladenie pokožky a zjemnenie jemných, mimických vrások. Aj napriek tomu, že za celý týždeň toho moc nenaspím, na očiach to vďaka krémiku nie je takmer vôbec poznať, pretože mu dopraje svieži a oddýchnutý vzhľad. Očné okolie sa mi zdá inak celkove pekne zregenerované, oživené a posilnené. Taktiež pozorujem spevnenie viečok a rovnako musím súhlasiť aj so zjednotenejším tónom pleti v okolí očí a redukciou tmavých kruhov. Jednoducho, krém skutočne spĺňa všetko čo sľubuje a svoje úlohy zvláda na jednotku; je na neho proste spoľah :) Očný krém zakúpite na oficiálnej stránke PRIODY TU.
*Ďakujem QPG, spol. s.r.o., oficiálnemu zastúpeniu značky PRIODY za poskytnutie produktu k recenzii.

Aký typ očného krému preferujete vy? A čo hovoríte na tento od PRIODY? Zaujal vás?

30 komentárov

  1. Ja očné krémy nepoužívam, ale o tejto značke som počula samé dobré veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá dost dobře ! Začínám být na ty oční krémy docela dost zatížená :). Aktuálně miluji ten od NUXE :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja takisto a momentálne mám doma aj celkom slušnú zbierku :D Nuxe som skúšala síce len vo forme vzorky, no veľmi sa mi páčil :)

      Odstrániť
  3. Rozhodně vypadá hodně dobře. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatiaľ nepoužívam žiadny očný krém, ale tento vyzerá veľmi dobre :) a k tomu, krásne fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku neznám, ale podle článku vypadá dobře. Já používám krém od LOrealu a jsem zatím spokojená, ale určitě jsem i pro změnu a zkoušku něčeho nového. Jinak pěkné fotky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Linda :) Od L'Oréalu som inak z pleťovej kozmetiky poriadne nič neskúšala, iba raz, a to už veľmi dávno krém na tvár a nevyhovoval mi. Teraz ma inak zaujali ich nové pleťové masky, vyzerajú celkom sľubne :)

      Odstrániť
  6. Krém vyzerá dobre, rada ho v budúcnosti skúsim. Krásna a podrobná recenzia, moja. 😘

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já oční krémy nepoužívala, ale už jsem ve věku, kdy je to potřeba :D Takže na ně nedám dopustit - raději přežiju to, že zapomenu hydratační krém než abych zapomněla krém na oční okolí. Oblíbené mám dva - jeden chladivý od Mary Kay a jeden vyhlazující a relaxační od Manufaktury :)

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou :), aj keď ja už som v tej skincare tak naprogramovaná, že aj keby neviem čo bolo, tak moje "čistiace a hydratačné rituály" musia byť do detailu dodržané :D Chladivý gél od MK mám tiež a keď sa mi náhodou dostane do očí, tak dosť štípe. Od Manufaktury som zatiaľ z pleťovej kozmetiky nič neskúšala, tak vďaka za tip :)

      Odstrániť
  8. Ahoj. Já jsem ještě ten pravý oční krém, se kterým bych souzněla, nenašla. Zaujalo mě oční sérum na uvedených stránkách. Možná sérum nebo oční krém vyzkouším.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :), nájsť si vyhovujúci očný krém určite nie je ľahké, takže to úplne chápem :) Očné sérum inak zaujalo i mňa, myslím, že s krémom by sa mohli skvele dopĺňať :)

      Odstrániť
  9. Já zatím žádný oční krém nepoužívám, úplně si nemyslím, že bych ho teď nutně potřebovala :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. očný krém som nikdy nepouživala ked sa mam priznat ja si len vycistim ple odlicim a natrem sa niveou ale nieco také nie :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si zase svoju starostlivosť o pleť už bez očného krému neviem ani predstaviť :)

      Odstrániť
  11. Ja ocni kkremy nepouzivam vubec ale vim ze bych mela :(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Priody je super značka. Zatiaľ všetko čo som od nich mala splnilo čo sľubovalo :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veľmi pekné fotky! Značku vôbec nepoznám, ale krém vyzerá super, ja zatiaľ žiadny na očné okolie nepoužívam

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  14. v úvode si to velmi pekne napísala, a plne s tým súhlasím, tiež používam očný krém a som veľmi spokojná , raz keď budeme staršie nám to pleť oplatí :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, tak to ma teší, že aspoň niekto sa s mojím názorom stotožňuje :) Presne tak Deni, pleť sa nám za našu starostlivosť odvďačí :)

      Odstrániť
  15. Značku poznám z Uboxu. :) Krém vyzerá skutočne skvelo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja poznám Priody vďaka U-BOXu :) Krémik je výborný :)

      Odstrániť
  16. ja sa chystám na séra od tejto značky :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež testujem jedno ich sérum :) Myslím, že sa máš na čo tešiť ;)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.