Lavera póry zjemňujúci hydratačný fluid

Príjemný večer :)
Ak aj vy trpíte problematickou pokožkou, náchylnou na tvorbu akné a problematických miest, ktoré chcete mať pod kontrolou, recenzia na póry zjemňujúci hydratačný fluid od Lavery bude práve pre vás :)

Póry zjemňujúci hydratačný fluid s bio mätou, zinkom a kyselinou salicylovou je určený pre problematickú pleť, ktorú má intenzívne hydratovať, zmierňovať podráždenia a hojiť drobné zapálené miesta. Ďalej má redukovať nečistoty a dokonale pleť rozjasniť. Výťažok z mäty má sťahujúci a čistiaci účinok. Zinok a kyselina salicylová efektívne redukujú výskyt zapálených miest a drobných nedokonalostí.
Fluid je ľahkej krémovej konzistencie bledozelenej farby a má krásnu sviežu mätovú vôňu. Do pokožky sa vstrebáva okamžite a zanecháva ju hladkú a jemnú na dotyk. Aj keď je pokožkou rýchlo absorbovaný, hydratuje ju v dostatočnej miere. Navyše je na pleti veľmi príjemný, pokožku osvieži, povzbudí a je skvelý i pod make-up. Čo je ale na fluide úplne najlepšie je jeho schopnosť vyhladzovať póry a robiť ich oveľa menej viditeľné, čo zatiaľ na mojej pokožke dokázal spomedzi doposiaľ vyskúšaných prípravkov ako prvý. Fluid pleť jemne stiahne, avšak toto stiahnutie nie je vôbec nepríjemné. Problematické miesta sa mi síce tvoria stále, no fluid mi ich pomáha aspoň rýchlejšie vyliečiť a minimalizovať. Pre problematickú, mastnú či zmiešanú pokožku, ktorú trápia rozšírené póry je tento revitalizačný fluid rozhodne ideálnym produktom. Balenie o objeme 50 ml je s praktickou pumpičkou, ktorá vytlačí presne také množstvo produktu aké potrebujem.
Fluid kúpite napr. TU alebo v sieti predajní dm drogerie za 11,20 €.
*Ďakujem zastúpeniu značky Lavera za poskytnutie produktu k recenzii.

Ktorý prípravok na minimalizáciu pórov sa osvedčil vám? A čo hovoríte na tento, zaujal vás? 

21 komentárov

  1. Laveru znam jako znacku, ale zkusenosti s ni moc nemam. Kazdopadne to vypada dobre. Mozna vyzkousim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento produkt od Lavery je pre mňa objav :) Inak so značkou sa tiež zatiaľ zoznamujem :)

      Odstrániť
  2. Já s póry bojuji věčně, mám je rozšířenější a pupínky jsou skoro na denním pořádku.. Velice zajímavý produkt, možná po něm mrknu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na tom takisto a som rada, že som konečne našla produkt, ktorý mi vyhovuje a zároveň aj spĺňa čo sľubuje :)

      Odstrániť
  3. Ten si určitě koupím, protože mám problematickou pleť a póry taky, takže jsem na něj zvědavá. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsem přesně cílovka :) A kdy ho nejraději používáš? Myslíš, že se hodí pod makeup?

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve pod make-up je vynikajúci, nakoľko vyhladzuje póry a pleť zbytočne nezaťažuje, takže ja ho používam vždy ráno :)

      Odstrániť
    2. To jsem si myslela, děkuji :)

      Odstrániť
  5. no tak presne takýto produkt mi chýbal, ale keďže som o ňom nevedela, tak som si kúpila Vichy tonikum...ale dobre vedieť do budúcna, lebo určite by som dala prednosť v tomto niečomu prírodnému :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja inak teraz tiež vyhľadávam skôr prírodnú kozmetiku :)

      Odstrániť
  6. Ešte som nič od tejto značky neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku jsem nezkoušela, ale tento krém mě docela zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku znám moc dobře, ale zatím mě nic nezaujalo natolik abych si něco koupila. Produkt mě docela oslovil. Hezká recenze :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem ti :) Pravdupovediac, vôbec by som nečakala, že tento fluid bude taký skvelý :) Niekedy treba asi dať šancu aj produktom, ktoré na prvý pohľad nevyzerajú až tak zaujímavo. A ďakujem :)

      Odstrániť
  9. Vypadá moc pěkně, určitě se po něm podívám)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem za túto recenziu :) Akurát mám obdobie kedy mi nesadla kozmetika a snažím sa ten "požiar" na mojej problematickej pleti rýchlo uhasiť, pretože by som najradšej nevyliezla ani z postele. :/

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že ti je recenzia užitočná :) Úplne ti rozumiem, so svojou pleťou som si tiež zažila všelijaké obdobia... Skús vyskúšať niečo prírodné a šetrné k pokožke, teraz potrebuje hlavne upokojiť a dostať sa do rovnováhy. Myslím, že tento fluid by ti ublížiť rozhodne nemal, no možno by ti aktuálne viac vyhovoval nejaký prírodný ľahký krém :)

      Odstrániť
  11. Tak toto je niečo pre mňa. Hne%d letím do DMky, snáď ho tam nájdem. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.