SWAP s Rebelliouslily

Ahojte ♥
Dnes mám pre vás príspevok, ktorý sa na mojom blogu objavuje po prvýkrát a ako už podľa názvu vidíte, ide o swap so Soničkou z blogu Rebelliouslily. So Soňou sme sa dohodli na výrobkoch v približnej hodnote 25 € s tým, že sme si napísali, ktorú časť kozmetiky máme najviac obľúbenú a teda, čo by sme si v balíčku chceli nájsť. Balíček, ktorý som pripravila ja Soničke, nájdete už aj u nej na blogu, klik TU 🙈

Keď som balíček otvorila, bola som veľmi milo prekvapená, pretože som v ňom uvidela produkty, ktoré si u mňa nájdu využitie a aj také, ktoré som doposiaľ neskúšala. Teší ma, že mi Soňa do balíčku dala veľa produktov z telovej a pleťovej kozmetiky, pretože pre tie mám slabosť a nakupovala by som ich stále :D
Krémové mydlo na ruky od Ziaji s nádhernou vôňou moringy a kokosu má ľahko odstraňovať mastnotu a neutralizovať kuchynské vône, a to ja teda fakt potrebujem, pretože neznášam, keď mi ruky smrdia od varenia :D. Sprchovací krém Fa Coconut Milk má taktiež krásnu kokosovú vôňu, pripomínajúcu leto a páči sa mi, že má hustejšiu krémovú konzistenciu. Ziaja elegance gulôčkový krémový antiperspirant s jemnou, príjemnou krémovou vôňou sľubuje redukciu tvorby potu, neutralizáciu zápachu a dlhotrvajúci pocit sviežosti. Uvidíme ako si antiperspirant s tým všetkým poradí. 
Krém na ruky od M&S v šikovnej veľkosti ideálnej do kabelky sa mi určite zíde, nakoľko krém na ruky nosím so sebou stále, keďže sa musím takmer po každom umytí krémovať. Cestovný set flaštičiek je skvelý a som rada, že som si ho v balíčku našla, pretože žiadne takéto nádobky nemám a už sa nemusím obávať, či budem mať v danom čase nejaké mini balenie, takto si produkty pekne prelejem a hotovo :)
Ďalší krémik na ruky od Balei s hutnejšou konzistenciou, určený na intenzívnu starostlivosť pokožky namáhaných a popraskaných rúk. Krém som vyskúšala aj na chodidlá, ktoré mávam rovnako ako ruky dosť suché a úplne mi pokožku nôh zregeneroval a vyhladil. Himalaya viacúčelový krém som už raz mala a je to super produkt ako na vyrážky, tak i na rôzne malé ranky, má antiseptický, protizápalový, upokojujúci a ochranný účinok. Balea olejová expresná obnovujúca kúra na poškodené a suché vlasy vonia normálne i cez obal a je vôbec mojím prvým produktom z vlasovej kozmetiky od Balei, takže som na ňu zvedavá. Nivea make-up starter ľahký podkladový krém na tvár som ešte neotvorila, aj napriek tomu, že by som ho veľmi rada vyskúšala, no keďže mám momentálne otvorených veľa krémov, tak som si povedala, že si ho odložím.
V balíčku sa ukrývalo taktiež aj niečo z dekoratívnej kozmetiky. Maybelline Colorama lak na nechty v krásnom červenom odtieni, Miss Sporty Perfect Stay 10hr korektor , ktorý nevyzerá zatiaľ vôbec zle, no odtieň mi bude vyhovovať až keď sa troška opálim. Duo lícenka od Dermacolu, ktorú by som si sama asi nikdy nekúpila ma presvedčila o tom, že dekoratívka od Dermacolu predsa len nie je na zahodenie, aj keď ju nejako nemusím. Opäť je to odtieň, ktorý mi bude viacej sedieť v teplejších dňoch, no inak je fakt pekný. Balea maslo na pery som si podobne ako krém od Nivei odložila do zásob a budem sa snažiť čo najrýchlejšie spotrebovať balzamy, ktoré mám rozpotrebované, aby som sa mohla vrhnúť na tento baleácky :)
Fotorámček v bielej farbe ma úplne dostal. Toto Sonička presne vystihla, nemám rada prečačkané veci a rámček je akurát podľa môjho vkusu, moc sa z neho teším a myslím, že ho využijem aj pri fotení produktov :)
V balíčku som si našla aj nejaké vzorečky od Yves Rocher, La Roche-Possay, Avon, Vichy, Garnier a vzorku rúžu z Avonu.
A čo ma z celého balíčku potešilo úplne najviac bol list, v ktorom Soňa rozpísala pri každom produkte, prečo mi ho vybrala. Keďže v dnešnej dobe je list napísaný vlastnou rukou už celkom vzácnosť, nakoľko sme zvyknutí písať všetko na počítači, bola som z listu dojatá :) 
Čo si myslíte o výmenných balíčkoch medzi blogerkami? Páči sa vám tento nápad?

19 komentárov

  1. No Klaudy, nádherne si to pofotila, tlieskam. :) A ďakujem za výbornú výmenu, určite nebude naša posledná. :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné dárečky ti Soňa vybrala, takový balíček by potěšil i mě :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balíček sa Soni podaril veľmi pekne vyskladať, určite by potešil viaceré milovníčky kozmetiky :)

      Odstrániť
  3. Krásné produkty , dermacol tvarenku mam a je super. Rozhodně na jejich dekorativku mrkni. Můžu doporučit třeba make-upy. Zaujalo mě to Ziaja mýdlo proti kuchynskemu zápachu. Dej vědět jestli funguje ☺

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lícenka je skutočne pekná, no Dermacol make-upy ma aj napriek tomu, že sú toľko chválené nejako neoslovujú, či už odtieňom alebo konzistenciou. Na mydlo od Ziaji som teda zvedavá, dúfam, že bude fungovať :)

      Odstrániť
  4. Tak toto je naozaj pekné a najmä veľa užitočných vecí :) Osobne zbožňujem swapy, a už by som veľmi rada s niekým aj niečo také opäť zorganizovala :) Takže ak budeš mať chuť, pokojne sa ozvi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som síce swap absolvovala prvýkrát, no som nadšená, je to milé si takto pripraviť jedna druhej balíček plný prekvapení :) Ďakujem za návrh Katka, zatiaľ ďalší swap neplánujem, no ak by to bolo aktuálne, dám vedieť :)

      Odstrániť
  5. Úplne krásne fotky. A tie veci sú fakt super. Mne sa tieto swapy veľmi páčia 😊 A ako vidím Vám dvom sa tá výmena vážne podarila 😊 Je vidno, že ste si dali na balíčkoch záležať 😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzka :) Áno, výmena sa nám vydarila a trafili sme sa aj jedna druhej do vkusu :)

      Odstrániť
  6. Krásný balíček, také bych z něj asi využila všechno :-) nejvíce by mne potěšily kokosové kousky a krom kosmetiky i ten fotorámeček, je nádherný :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.