Victoria's Secret Endless Love telový sprej

O produktoch od Victoria's Secret, konkrétne o telovom spreji a telovom mlieku s vôňou Aqua Kiss som vám už raz písala (článok TU). S oboma produktami som bola veľmi spokojná a najmä telový sprej mi úplne učaroval. Už vtedy som spomínala, že chcem rozhodne vyskúšať aj ďalšie vône od VS, a tak som si vybrala telový sprej s vôňou Endless Love. Ak chcete vedieť, ako je na tom táto vôňa, čítajte ďalej :)

Vôňa VS Endless Love je tvorená zmesou harmančeka, aloe, granátového jablka, jabloňových kvetov, broskýň a ylang-ylang patriacich do kolekcie "Secret Garden". Hlavné tóny predstavuje ylang-ylang, broskyňa, jablko a granátové jablko. 
Ani tento variant ma nesklamal, i keď vôňou mi až tak dokonale nesadol. Dlho som rozmýšľala, ako vám vôňu najlepšie pribížiť, no výstižnejší opis ako ovocné žuvačky miešajúce sa s arómou jabĺk ma nenapadol. Možno to znie troška zvláštne, no každopádne, vôňa je veľmi pekná, svieža, dievčenská. Detailnejšie ju žiaľ opísať neviem, nakoľko je pomerne dosť špecifická a ťažko sa mi ju definuje. Výdrž je podobne ako u Aqua Kiss vynikajúca, povedala by som, že až nadštandardná. Na pokožke vydrží voňať veľmi dlho, moje skúsenosti sú minim. pol dňa, niekedy cítim vônu na pokožke ešte aj vo večerných hodinách. Myslím, že sprej by tromfol nejednu toaletnú vodu (a ktovie, možno aj parfum). Síce som zatiaľ vyskúšala len dva telové spreje od VS, no dovolím si tvrdiť, že sa jedná o kvalitné produkty, ktoré sa okrem prevoňania pokožky starajú aj o jej hydratáciu a čiastočnú výživu. VS spreje sú ideálne práve do letného obdobia, kedy nie je podľa mňa moc vhodné zaťažovať pokožku parfumom, teda aspoň ja mám s používaním parfumu počas teplých dní nedobré skúsenosti, nakoľko sa mi zvyknú tvoriť vyrážky (zrejme ako výsledok reakcie s potom a slnečnými lúčmi).
Na záver by som dodala už len toľko, že na ponuke VS výrobkov sa mi veľmi páčia ich kolekcie, v ktorých je u každej vôni okrem spreju zahrnuté i telové mlieko, krém, maslo, sprchový gél či rôzne roztomilé doplnky v podobe setov.
Victoria's Secret Endless Love telový sprej mám z Elnina, kde nájdete v ponuke aj ďalšie vône a produkty od VS. Cena spreju je 12,96 € za 250 ml balenie. Pre zaujímavosť, predošlý sprej Aqua Kiss mi pri každodennom používaní (približne 10 vstrekov) vydržal cca dva a pol mesiaca, čo je vzhľadom k cene a kvalite výrobku jednoducho viac než výhodné :)
Skúšali ste už túto či nejakú inú vôňu od Victoria's Secret?

16 komentárov

  1. Ja som vždy chcela nejakú vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto Victoria Secret vecičky su super. Mala som raz od nich nejaké telové mlieka a tie vône su nadherné. K sprejom som sa ešte nedostala, ale určite vyskušam.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :) Tiež som mala telové mlieko a bolo úžasné, pokožka bola po ňom krásne prevoňaná a hydratovaná. Spreje sú za mňa top, môžem ich len odporúčať :)

      Odstrániť
  3. Lákají mě vždycky, protože jejich balení je naprosto nádherný :) Bohužel teda mě už několikrát odradila vůně, a výdrž vůně na těle. Přesto si myslím, že v létě dám jednomu spreji ještě šanci :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď ti môžem poradiť, skús dať šancu vôni Aqua Kiss, je to príjemná akvatická, svieža vôňa, ktorá má aj veľmi dobrú výdrž, ja som s ňou bola nadmieru spokojná :)

      Odstrániť
  4. Osobne ma ten obal nesmierne zaujal. Vyzerá naozaj neodolateľne. Nie som si však istá tou vôňou. Ja by som siahla asi skôr po inej Victoria Secret, no teraz si ma naň naozaj nalákala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly sú skutočne oku lahodiace :) VS má v ponuke veľa rôznych vôní, určite si nejakú vyberieš :)

      Odstrániť
  5. Já těmto sprejům nepřišla na chuť.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem k Vánocům dostala svůj první vysněný sprej od VS a používám ho ráda, voní mi, jen ta výdrž by mohla být o trošku lepší.. :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zase s výdržou u VS veľmi spokojná, no možno závisí aj od druhu vône.

      Odstrániť
  7. vypadá krásně, mně se moc líbí ty jejich balení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oni tak krásne vyzerajú tie spereje..kúpa ma nejako neláka,ale snáď sa niekedy k nemu dostanem aj inou cestou :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak snáď si k tebe raz nejaký nájde cestu, lebo sú fakt skvelé :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.