Nákupy a novinky /január 2018/

Ahojte :)
Tento článok som mala v pláne vydať už pred týždňom a nemrzí ma to len kvôli tomu, že zase s nákupmi meškám, ale aj preto, že som sa vám tu minulý týždeň vôbec neozvala. Niekedy sú ale žiaľ aj také dni. Dni, počas ktorých vám takmer nič nevychádza, nedarí sa vám a nemáte absolútne na nič náladu. A to bol presne aj môj prípad a teda i dôvod, prečo som za uplynulé dni bola neaktívna a celkovo bez energie. No už tu máme nový týždeň, ktorý bude dúfam oveľa lepší, veselší a bude sa niesť v znamení dobrej nálady a samých pozitív. A teraz už poďme na tie nákupy. Dúfam, že ste zvedavé :).

Benefit set B.right by the Bay mám zo stránky Lovebeauty, ktorú som vám už minimálne raz spomínala a určite vám ju odporúčam sledovať. Hlavne tým z vás, ktoré máte radi značky, ktoré sú u nás menej dostupné, príp. sa nedajú u nás vôbec zohnať. Tento setík bol za skvelú cenu 42 € a keďže obsahuje dva produkty v plnom balení, neváhala som a hneď som ho brala. V plnom balení sa nachádza intenzívny hydratačný krém Total Moisture (48 g) a Browvo! vyživujíca podkladová báza pre podporu rastu obočia (3 ml). Rozjasňujúci očný krém It's Potent (3 g) a Instant Comeback omladzujúce sérum na tvár (5 ml) sú vo forme miniatúrok. Z týchto výrobkov mám zatiaľ skúsenosť len s očným krémom, ktorý aktuálne používam a som s ním veľmi spokojná. O produktoch vám na blogu v blízkej budúcnosti určite rada napíšem.
Ďalšími produktmi od značky Benefit, ktoré mám taktiež z Lovebeauty sú mini maskara They're Real a môj milovaný Gimme Brow gél na obočie v mini balení, ktorý je momentálny stiahnutý z predaja a preto som neskutočne rada, že sa mi ho podarilo na Lovebeauty zohnať. They're Real maskaru mám odloženú pre vás do najbližšej súťaže. K miniatúrkam bola pribalená lesklá čierna cestovná taška, ktorá sa vždy zíde.
Značka Benefit mala v mojich januárových nákupoch značnú prevahu, čo zároveň svedčí o tom, že mám jej produkty skutočne moc rada. Z výpredajov na Sephora e-shope som ulovila vianočný cracker Porefessional obsahujúci cestovnú verziu podkladovej báze The Porefessional, ktorú som sa rozhodla konečne vyskúšať a náramok so slniečkom. Posledným produktom od Benefitu je Ready, Set, Brow! bezfarebný fixačný gél na obočie, ktorý som ešte nevysúšala, no som naň veľmi zvedavá.
Glamglow SuperCleanse čistiacu starostlivosť, ktorá sa pri kontakte s vodou premení na penu som kúpila priamo v Sephora predajni, keď sme sa s priateľom vybrali do Brna na výpredaje. Okrem tohto čistiaceho prípravku som si však z predajne nič neodniesla, akurát priateľ si nakúpil zopár skincare produktov z pánskej Sephora Collection. Make Up For Ever púdrovú lícenku Sculpting Blush v odtieni č. 12 Bois de Rose som objednávala, spolu s Benefit produktmi z e-shopu. K objednávke som tentokrát okrem vzoriek osviežujúceho hydratačného telového gélu a hydratačného tekutého pleťového gélu zo Sephora kolekcie a vzoriek parfumovanej vody od Tiffany & CO. a vône Mugler Aura dostala aj miniatúrku Sephora rozjasňujúceho fixačného púdru Beauty Amplifier.
Pri návšteve bratislavského Auparku som skočila do MAC butiku, kde som si chcela pôvodne kúpiť Prep+PrimeFix+ sprej v ružovej vôni, no tú vtedy zrovna nemali, tak som siahla po levanduľovej verzii, ktorá je tiež vynikajúca. Sprej zatiaľ stále testujem a utváram si naň komplexný názor, no určite vám dám o ňom vedieť.
Na e-shope Marionnaud prebiehali tiež zaujímavé výpredaje, z ktorých som si uchytila dve maskary na obočie, a to Sourcils Styler od Lancôme a Brow Design od Bourjois. Obidva sú v rovnakom stredne hnedom odtieni. Ako môžete vidieť na fotografii, Lancôme maskara má úplne odlišnú, atypickú kefku, z ktorej som mala spočiatku dosť obavy. Viacej vám však teraz prezrádzať nebudem, pretože chystám zvlášť článok s gélmi a maskarami na obočie, nakoľko sa mi ich za posledný čas nazberalo celkom slušné množstvo.
O najnovšej Dermacol riasenke Artist Lash som vám už písala v tomto článku, podobne ako aj o aktuálnych zimných novinkách z produktového radu Aroma Ritual s vôňou jablka a škorice (článok TU).
Posledným januárovým nákupom sú hubky na make-up od Real Techniques, ktoré z môjho blogu už poznáte a viete, že ich zbožňujem. Kupujem ich na iHerb, kde ich majú za bezkonkurenčne najlepšie ceny. Okrem toho za poštovné nič neplatíte a tovar máte v priebehu dvoch týždňov doma. Tento set štyroch hubiek ma vyšiel cca len 13 € a cestovné púzdro s jednou hubkou okolo 4 €. Plus som si na nákup uplatnila ešte nejakú zľavu, takže paráda :). Inak to púzdro je skvelá vec a som veľmi rada, že sa mi takéto niečo podarilo zohnať. 
A čo ste si uchmatli z novoročných výpredajov vy?

20 komentárov

  1. Ja aj napriek tomu, že tieto veci tak často nepoužívam strašne milujem balenia od Benefitu <3
    Už asi len kvôli tomu baleniu by som si to kúpila :D

    KLAUDI

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznávam, aj mňa veľakrát zláka samotné balenie produktu. A práve Benefit má takmer u všetkých výrobkov dokonalý obal i celkový dizajn, ktorému sa niekedy odolať jednoducho fakt nedá :).

      Odstrániť
  2. Tak to máš skvělé novinky. Já teď kosmetiku moc nekupuji, spíše se snažím spotřebovat tu hromadu zásob, co mám doma. Jinak z výprodejů jsem nakupovala akorát Yankee Candle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa snažím tiež spotrebovávať a teraz mi to celkom aj ide :). Kebyže nemám také množstvo sviečok, tak si zopár YC kúskov z výpredaja tiež uchmatnem :).

      Odstrániť
  3. to sú krásne produkty! :) teším sa na recenziu MAC fixačného spreju :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak velky nakup paráda. Já momentalne nic nenakupuji, ale spotrebovavam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa síce tiež snažím produkty postupne míňať, no mesiac bez nejakého kozmetického nákupu si ani nieviem predstaviť :). Aj keby som neviem ako veľmi nechcela nič kupovať, vždy sa mi podarí nájsť niečo zaujímavé a výhodné :D

      Odstrániť
  5. Krásne nakupy a nalákala si ma na hubky od RT, to je naozaj skvelá cena :)

    a z výpredajov kozmetiky som nekúpila nič, snažím sa skôr míňať, ale oblečeniu a topánkam som neodolala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hubky od RT sa skutočne oplatí vyskúšať :). Ja som si inak tiež nakúpila nejaké to oblečenie (a veruže toho bolo celkom dosť) i topánky :)

      Odstrániť
  6. Tu podkladovou bázi od Benefitu už chci hrozně dlouho vyzkoušet, ale nejdřív si asi koupím tu mini verzi, kdyby mi náhodou nevyhovovala, protože ta cena je přece jenom docela vysoká:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite najprv vyskúšaj najmenšie balenie, pretože tá cena za plné balenie je skutočne vysoká, príp. ak by ti báza sadla, tak počkaj na nejaký set za zvýhodnenú cenu :)

      Odstrániť
  7. Konečne som sa dostala k tvojmu článku, chystala som sa na neho odkedy si ho publikovala :D Krásne fotky a krásne produkty, zaujal ma najmä ten benefit, od ktorého by som konečne aj ja chcela niečo skúsiť :) Ja som v novoročných zľavách nenakupovala a priznávam, že mi to ani nie je ľúto...

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Domi :). U mňa zatiaľ vedie Benefit najmä v dekoratívke, konkrétne v púdrových produktoch. Tak aspoň si ušetrila peniažky :), ja výpredajom (a obzvlášť novoročným) neviem odolať :D

      Odstrániť
  8. Super věci :) po té sadě dvou houbiček na make-up jsem pokukovala :) zaujaly mě, jak jsou zkosené.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tvar týchto hubiek mi príde úplne ideálny a zo všetkých možných tvarov asi aj najlepší a najviac využiteľný.

      Odstrániť
  9. Krásné novinky ♥ Moc ráda bych někdy vyzkoušela něco od proslulého Benefitu, mají už jen ta balení krásná :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balenia majú skutočne nádherné a veľmi vydarené :). Ich produkty sú také malé kozmetické skvosty :).

      Odstrániť
  10. Veľmi pekný haul! Ja som tiež využila,že boli zľavy,ale investovala som najmä do oblečenia. Inak tá lícenka sa mi veľmi páči,mám podobnú farbu doma(akuát,že od inej značky),ale táto farba je ešte krajšia :3 .


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tiež nakúpila pomerne dosť oblečenia. Novoročné výpredaje sú proste najlepšie :). Mne tá lícenka farebne skvele sadla, nosím ju teraz každý deň :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.