Kiehl's | testovanie produktov - I. časť

Ahojte dievčatá, 
dnes vám prinášam článok, ktorý som mala v pláne už veľmi dlho. Ako už podľa nadpisu vidíte, dnešný príspevok bude venovaný recenzii viacerých produktov značky Kiehl's. Sortiment Kiehl's bol donedávna pre mňa veľkou neznámou, no netrvalo dlho a doma sa mi nakopilo množstvo vzoriek, minatúrok i plných balení. Hneď na začiatok chem zmieniť, že si ma značka Kiehl's absolútne získala. Našla som si u nej produkty, ktoré sú bezkonkurenčnej kvality, vlastností a výsledného účinku. Doposiaľ som si u žiadnej značky neobľúbila také množstvo produktov ako práve u Kiehl's. Neviem ako to v Kiehl's robia, no keď si ich produkty zamilujete, už takmer vôbec nemáte potrebu skúšať na rovnaký účel zamerané produkty u iných značiek.

Ultra Facial Cream
Ultra Facial Cream je jedným z najznámejších Kiehl's bestsellerov. Tento krém bol mojím prvým produktom od Kiehl's, ktorým sa zároveň vzbudil vo mne záujem vyskúšať i ďalšie Kiehl's produkty, nakoľko som si Ultra Facil krémik moc obľúbila. Krém má veľmi ľahkú krémovú konzistenciu bielej farby. S mojou zmiešanou pokožkou si skvele rozumie, nijakým spôsobom ju nezaťažuje a ani mi neupcháva póry. Hydratačné účinky krému sú vynikajúce, dokonca mám pri ňom pocit, že pokožku hydratuje viac do hĺbky ako väčšina iných hydratačných krémov, ktoré som doposiaľ vyskúšala. Skvelý je i ako podklad pod make-up. Vôňa je neutrálna, čo je ďalšou veľkou výhodou produktu, nakoľko sa nájde veľa ľudí uprednostňujúcich pleťové produkty bez parfumácie kvôli možnej alergickej reakcii či inej neznášanlivosti. Ultra Facial krém mi príde inak pomerne dosť univerzálny, jednak z hľadiska použitia - vhodný na deň i na noc a tiež typu pleti, pretože zvykne vyhovovať ako normálnemu, tak i suchšiemu a zmiešanému typu pokožky.

Rosa Arctica Lightweight Cream
Rosa Arctica krém v porovnaní s Ultra Facial krémom na pleti trošičku cítim alebo inak povedané, do pokožky sa mi nedokáže tak dobre a úplne vstrebať a zanecháva na nej jemne lepivý film. Keď ho použijem pod make-up, tak potrebujem make-up viacej zapúdrovať, no inak mi krém sedí a pleť mi podobne ako Ultra Facial krém nezaťažuje a ani sa mi po ňom pleť nemá tendenciu viacej mastniť. Aj keď sa síce jedná o ľahšiu  verziu anti-age Rosa Arctica krému (v ponuke je ešte klasická anti-age Rosa Arctica), pokožku hydratuje dostatočne a zatiaľ nemám potrebu skúšať klasickú verziu Rosa Arctica, nakoľko sa obávam, že jeho konzistencia by na moju zmiešanú pleť už mohla byť ťažká. Okrem hĺbkovej hydratácie má krém podporovať vitalitu kožných buniek, stimulovať prirodzenú produkciu kolagénu a elastínu a v neposlednom rade zaistiť mladistvý vzhľad pleti. 

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate
Jedná sa o koncentrované sérum, ktoré má vdýchnuť mdlej a unavenej pleti nový život. Jeho hlavný účinok spočíva v intenzívnej a hĺbkovej hydratácii pokožky a následnej redukcii príznakov stárnutia zapríčinených dehydratáciou. Toto sérum som mala najprv v malej 5 ml vzorke a už po prvých troch vyskúšaniach som vedela, že ho budem nutne potrebovať v plnom balení. S pokožkou dokáže totižto robiť priam zázraky. Pokožka je po ňom prebudená, svieža a žiarivejšia. Efekt séra vidím najmä na výslednom make-upe, ktorý s ním vyzerá neporovnateľne lepšie, pretože pleť nielen vyhladí a jemne vypne, no poradí si aj so šupinkami, po ktorých následne niet takmer ani stopy. Za mňa veľmi vydarený produkt, ktorý skutočne funguje ako má.

Creamy Eye Treatment with Avocado  
Očný krém s avokádovým olejom je ďalším z najpredávanejších Kiehl's produktov. Krém má hutnejšiu konzistenciu zeleno-žltej farby, ktorú je vhodné pred samotnou aplikáciou na očné okolie najprv zohriať medzi špičkami prstov a až potom jemne vklepať do pokožky očného okolia. Práve kvôli ťažšie sa rozotierateľnej konzistencii a pomalému vstrebávaniu používam krém výhradne iba na noc, počas ktorej mi očné okolie výdatne vyživí a zregeneruje. Ráno mám pokožku okolo očí krásne vyhladenú a jemnú.
Okrem avokádového krému som skúšala aj vzorku Powerful Wrinkle Reducing očného krému, ktorý má za úlohu posilňovať pokožku očného okolia a redukovať vrásky. Keďže som krém testovala iba zo vzorky, redukciu vrások nemôžem a neviem posúdiť, no môžem zhodnotiť jeho konzistenciu, ktorá je ľaká, veľmi príjemná a rýchlo sa vstrebávajúca. Produktu stačí naniesť malinké množstvo, takže si trúfam tvrdiť, že plné balenie krému by malo vydržať dlhý čas. Krém je možné používať ako na deň, tak i na noc, ja som ho však testovala iba cez deň, kedy mi perfektne vyhovoval.

Midnight Recovery Cleansing Oil si ma pravdupovediac až tak nezískal. Na odlíčenie pleti je síce fajn, pleť odlíči rýchle a efektívne, no v očiach ma štípe, čomu sa stále čudujem, pretože som doposiaľ naňho nikde nečítala snáď ani jedno negatívum. Čo sa mi však na tomto odličovacom oleji veľmi páči je, že moju zmiešanú pleť vôbec nezaťažuje. Za ďalšie som sa vďaka konzultácii v Kiehl's butiku a používaniu Midnight Recovery oleja odnaučila používať micelárnu vodu na odlíčenie celej tváre (momentálne ju už používam len na odlíčenie očného make-upu), vďaka čomu sa mi pleť výrazne zlepšila.
Ďalším výrobkom, ktorý som z Midnight Recovery rady testovala je Midnight Recovery Concentrate - nočný regeneračný olej pre svieži vzhľad pleti po prebudení. Myslím, že ak aj náhodou značku Kiehl's stále poriadne nepoznáte, o tomto prírodnom elixíri ste už určite u mnohých blogeriek čítali alebo počuli. Takmer každá ho chváli a nedá naň dopustiť. Moja pleť si však s olejovými produktmi všeobecne moc nerozumie a výnimkou nie je ani toto olejové sérum. Dôvod, prečo mi prípravky s obsahom oleja nesedia je ten, že sa mi nedokážu do pleti ani po dlhšej dobe dostatočne vstrebať, čo platí i v prípade Midnight Recovery séra. Aj napriek tomu, že sa mi sérum nevie do pleti úplne vstrebať, veľmi oceňujem, že mi na pleti nezanecháva nepríjemný ťaživý pocit, len mastný film, ktorý inak pleť nezaťažuje. Na záver ešte musím spomenúť jeho nádhernú levanduľovú vôňu, ktorá je rovnaká i u Midnight Recovery odličovacieho oleja.

Teraz nasledujú dva produkty, ktoré som si úplne zamilovala a rozhodne si ich pri najbližšej Kiehl's Friends & Family akcii, počas ktorej býva 20 % zľava kúpim. Samozrejme mám toho v pláne kúpiť oveľa viac :).
Ultra Facial Oil-Free Cleanser 
Ultra Facial Oil-Free čistiaci gél je neutrálnej vône a akoby našľahanej penovej konzistencie, ktorá po kontakte s vodou krásne napení. Pokožku dokonale očistí od všetkých nečistôt, bez toho, aby ju vysušoval. Okrem nečistôt a zvyškov make-upu zbaví pleť i prebytočného kožného mazu. Pleť je po ňom svieža a na dotyk hladká. 
Ultra Facial Oil-Free Toner
Opäť vynikajúci produkt a zatiaľ najlepšie pleťové tonikum na odstránenie nečistôt a mastnoty aké som kedy mala. V kombinácii s Ultra Facial Oil-Free čistiacim gélom zanechávajú pleť snáď bez jedinej nečistoty. Tonikum pleť nesťahuje a ani nevysušuje, čo sú benefity, ktoré sú u čistiacich tonikov na normálnu až mastnú pleť veľmi zriedkavé.
Oba produkty sú bez obsahu olejov, parabénov, farbív a parfumácie.

Z telovej starostlivosti som doposiaľ vyskúšala štyri výrobky. Prvým z nich bolo Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter - telové maslo s obsahom sójového mlieka a medu. Maslo má úžasnú našľahanú konzistenciu, ktorá sa do pokožky okamžite vstrebe. Čo sa týka jeho medovej vône, tak si ju buď zamilujete alebo vám bude naopak nepríjemná. Mne sa vôňa masla pri aplikáci páčila, no na druhý deň, keď som si privoňala k pyžamu mi už tak príjemná ani zďaleka nebola.
Aj keď dávam väčšinou prednosť telovým maslám pred mliekami, z Creme de Corps rady ma zaujalo viacej Creme de Corps telové mlieko, pretože mi pokožku oveľa lepšie hydratuje a tiež intenzívnejšie vyživuje (u Creme de Corps telového masla som takmer žiadnu výživu nezaznamenala). Veľkou výhodou tohto mlieka je jeho neutrálna vôňa, nakoľko je bez parfumácie.

Názorná ukážka konzistencie jednotlivých produktov. Zľava doprava: Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, Creme de Corps telové mlieko, Creamy Eye Treatment with Avocado, Ultra Facial Cream a Rosa Arctica Lightweight Cream.

Posledným produktom, ktorý som z rady Creme de Corps vyskúšala je Crème de Corps Smoothing Oil to Foam Body Cleanser - čistiaca olejová pena, ideálna pre citlivý a suchší typ pokožky. Pena je k pokožke mimoriadne šetrná, no pritom ju dokonale očistí, zjemní a vyživí. Pýši sa neobvyklou, krásnou kokosovo-karamelovou vôňou, ktorú je na pokožku cítiť ešte dlhý čas po osprchovaní.
Gently Exfoliating Body Scrub - grapefruitový telový peeling som mala len vo forme vzorky a keby nestál toľko čo stojí, tak si ho určite budem chcieť kúpiť (no chcem ho aj tak :D ). Peeling má krémovú konzistenciu obsahujúcu drobné zrniečka, ktoré zabezpečia jemnú, ale dostatočnú exfoliáciu. Ako milovníčka grapefruitovej vône som bola nadšením bez seba, pretože vôňa scrubu je identická voni grapefruitu.

Ako posledné tu mám tri výrobky vlasovej starostlivosti, konkrétne z rady Smoothing Oil-Infused určenej na krepovité vlasy. 
Smoothing Oil-Infused šampón, podobne ako i ďalšie dva produkty z tejto rady majú vlasy vyhladiť, zjemniť a celkovo skrotiť. Mojou požiadavkou u každého šampónu je v prvom rade dostatočná penivosť, pretože inak je umývanie mojich hustých vlasov ako za trest. Tento šampón pení veľmi dobre a už pri zmývaní sú vlasy na dotyk jemnejšie. Smoothing Oil-Infused kondicionér zanecháva vlasy výrazne jemnejšie, hladšie, poddajnejšie a ľahšie rozčesateľné. Už po prvom použití oboch produkov som si všimla, že sú moje vlasy vyživené, hladké a hlavne sa nekrepatia. Starostlivosť o vlasy ukončujem Smoothing Oil-Infused bezoplachovým koncentrátom s olejovými výťažkami, ktorý je jednoducho taktiež skvelý a ja musím opäť len chváliť. Je to záchranca nepoddajných krepovitých vlasy, ktoré krásne uhladí, zjemní a skrotí. Okrem toho má podobne ako šampón a kondicionér božskú vôňu, ktorú je vo vlasoch ešte na druhý deň cítiť.

Na záver by som vám rada ešte napísala zopár slov ku konzultácii v Kiehl's butikoch, ktorej sa môžete rovnako ako ja zúčastniť a nechať si od Kiehl's konzultantiek poradiť ako sa čo najlepšie starať o svoj typ pleti. Konzultácia je bezplatná a navyše k nej získate 5 vzoriek na mieru požiadavkám vašej pokožky zadarmo. Moja konzultácia prebiehala nasledovne. Najprv som slečne konzultantke porozprávala ako sa o svoju pleť starám a aké výrobky používam. Následne som si poskúšala konzistencie jednotlivých produktov, na základe čoho som dostala príslušné vzorky, ktoré by mali mojej pokožke vyhovovať. Domov som odchádzala spokojná, nielen preto, že som sa dozvedela množstvo nových cenných informácií, ale i z toho dôvodu, že som bola konečne na takejto konzultácie, kde som mala možnosť zistiť, ktoré kroky v mojej skincare rutine mám zmeniť. 
Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a za nejaký čas sa môžete tešiť na ďalšiu časť recenzií Kiehl's produktov :).
Máte skúsenosť s Kiehl's výrobkami? Ak áno, s ktorým? A aký máte názor na konzultáciu pleti v Kiehl's butikoch? Boli ste už na nej, prípadne chystáte sa alebo vás podobné konzultácie vôbec nelákajú?

12 komentárov

  1. pre mňa je táto značka rovnako veľkou neznámou, i keď na blogoch o nej čítam v jednom kuse :) rada by som niekedy zašla do predajne poradiť sa a odniesť si nejaké produkty, ale ešte sa mi bohužiaľ nepodarilo vyhradiť si čas
    každopádne veľmi pekný článok a fotky ako vždy :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Veronika ♥. Návšteva Kiehl's butiku rozhodne stojí za to, keď ti môžem poradiť, tak odporúčam predajňu v Eurovei :).

      Odstrániť
  2. S touto značkou nemám skúsenosti a doteraz bola pre mňa neznáma, ale vďaka tvojmu príspevku som sa aspoň o nej dozvedela.🙂 Veľmi pekný príspevok.😊
    https://lifeforjul.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dost mě tato značka láká :) Zatím jsem ještě nic nezkoušela, ale všechny produkty fakt vypadají skvěle. Ráda bych zkusila oční krém.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa Kiehl's kozmetika tiež veľmi lákala, som rada, že som už konečne zopár produktov vyskúšala :). Očný krém môžem len odporučiť :)

      Odstrániť
  4. Z toho článku mám zase sto chutí jít a nakupovat kosmetiku, i když se už musím krotit. Jde to se mnou z kopce. :D
    Karelzzilla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To veľmi dobre poznám :D. Tiež sa rada inšpirujem nákupmi iných :).

      Odstrániť
  5. Teeeda ale ich je ale taketo male vzorky na skúšku by som aj ja uvítala o značke teda počujem prvý krát vôbec som nevedela že niečo take existuje. Ten očný krem s avokadovym olejom vyzera fakt dobre, v okolí očí vyhľadávam viacej take prirodnejšie produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako tak nad tými mini baleniami a vzorkami rozmýšľam, práve u Kiehl's by bolo skvelé, ak by mali v ponuke nejaké štartovacie balíčky s mini baleniami na vyskúšanie. Každopádne, k tomuto účelu ponúkajú bezplatnú konzultáciu pleti, kde dávajú navyše aj päť vzoriek určených presne na mieru potrebám danému typu pokožky :). Očný krém s avokádovým olejom je skvelý, no ja ho používam iba na noc, pretože je dosť výživný a hydratačný.

      Odstrániť
  6. Vyzerá to úžasne! Kiehl´s ma vždy veľmi lákal, no ešte som sa k tomu akosi nedostala. Vždy sa chystám do ich obchodíku do Eurovei a keď už som tam, každý krát tam zabudnem ísť :( :D

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa taktiež a som veľmi rada, že už máme konečne ich predajne aj na Slovensku :). Hehe, ja zase vždy najprv utekám do obchodov s kozmetikou :). Tak nabudúce sa tam určite zastav, majú to tam inak moc pekné, za mňa to je jeden z najkrajších kozmetických butikov, aký som doposiaľ navštívila :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.