LUSH veľkonočné novinky | pena do kúpeľa, krémový sprchový gél a šampúch

Krásny sobotný večer žienky :)
Aj vy sa vždy tešíte na víkend tak ako ja? Aj keď si naň vždy naplánujem množstvo povinností a úloh, ktoré chcem počas neho stihnúť (a nakoniec sa väčšinou cez víkend ešte viac narobím ako cez týždeň), teším sa ako si pospím dokedy chcem a budem môcť pobehovať po byte v pohodlnom domácom oblečení a pleť nechám oddýchnuť od make-upu. K dokonalej víkendovej idylke mi už chýba v byte len vaňa, no dúfam, že sa jej už čoskoro dočkám, nakoľko si už s priateľom pomaličky hľadáme svoje vlastné bývanie, ktoré si bez vane nechcem ani len predstaviť. Relax vo vani mi chýba stále čoraz viac a balíček s veľkonočnými novinkami od Lush mi chýbajúci kúpeľ ešte viac pripomenuli. Pri pohľade na ich kúpeľové peny a bomby by som sa vo vani vyvaľovala najradšej každý deň. Ešteže naši majú vaňu a ja som si tak mohla vychutnať jednu z veľkonočných kúpeľových Lush noviniek. Predpokladám, že Lush rozkošnosti do kúpeľa asi každá z vás pozná a keď ste už niečo z ich sortimentu vyskúšala, tak veľmi dobre viete, aké sú ich výrobky úžasné, a to nielen dizajnom, ale i pocitom a nevšedným zážitkom, ktoré vedia pokožke dopriať. Okrem peny do kúpeľa som skúšala ešte šampúch v tvare zajačika a krémový sprchový gél. Vopred vás však musím uistiť, že po prečítaní tohto článku budete chcieť minimálne jeden z týchto produktov vyskúšať. Navyše, používanie Lush produktov je tak trochu nákazlivé. Začnete jedným, ste zvedaví aj na iné a potom chcete všetky :).

Kúpeľová pena Cream Egg
Táto kúpeľová pena v tvare vajíčka je k dostaniu v troch variantoch, a to v bodkovanom, mramorovanom a kruhovom tvare, ktorý už môžete vidieť na fotografii nižšie. Cream Egg pena obsahuje fair trade bio kakaové maslo, ktoré slúži na výživu a hydratáciu pokožku, bio kakaové maslo známe svojimi zjemňujúcimi účinkami a mätu, ktorá sa postará o osvieženie a tonizáciu pokožky. Voňa peny je čokoládovo-mätová, no vo mne jej vôňa evokovala skôr vôňu detskej zubnej pasty (v dobrom slova zmysle) pomiešanú s ovocnou žuvačkovou arómou. Možno to teraz znie troška odstrašujúco, no vôbec sa tej vône nemusíte báť, je to len iný druh vône, na akú sme bežne zvyknutí. Každopádne, vôňa peny bola moc príjemná a do veľkonočnej kolekcie sa mi perfektne hodí, pretože jej hravá vôňa mi blížiacu sa Veľkú noc úplne pripomenula .
Ako môžete vidieť, v strede peny sa nachádza tuhá krémová časť, ktorá slúži na vyživenie a zjemnenie pokožky. Penu je možné použiť naraz celú alebo si ju môžete rozdrobiť na viacero použití. Ja som ju mala na dve použitia. Vajíčko som rozdelila na dve polovice, podobne ako aj tuhú krémovú časť, ktorú som rozkúskovala v približne rovnakom pomere. No ak si chcete užiť poriadne voňavý krémový kúpeľ, tak použite celú penu naraz. Myslím, že pri jednorazovom použití sa vytvorí mimoriadne bohatá pena, pretože i z polovičnej dávky jej bolo skutočne dosť. Avšak s hojným množstvom peny zábava nekončí. Pri použití tejto peny sa môžete tešiť na oranžový kúpeľ pripomínajúci vaječný žĺtok  :).

Šampúch Wash Behind Your Ears
Šampúch pripomínajúci hlávku zajačika sa má postarať o spokojné a krásne vlásky rôznych typov, ako dlhých, tak i krátkych, či zľahnutých alebo nepoddajných. Vďaka obsahu detoxikačného mkrvového oleja, citrónovej silice a jablčného octu má šampúch zanechávať vlasy žiarivé a čisté. Nádherná citrónová vôňa spríjemní umývanie aj tých najneposlušnejších vlasov a zároveň osvieži pokožku hlavy. Šampúch pení dostatočne, stačí s ním prejsť pár krát po vlasoch alebo vytvoriť penu v dlaniach. Doposiaľ som vyskúšala len dva druhy tuhých šampónov, s ktorými som bola síce spokojná, no po ich umytí mi išli vlasy ťažko rozčesať a keďže mám husté, nepoddajné a krepovité vlasy, tak som od ich používania upustila. Keď sa mi dostal do ruky tento rozkošný zajačik, bola som veľmi zvedavá ako s ním budú moje vlasy spokojné. Rada by som si totižto vlasy umývala s prírodným šampónom, no vzhľadom k môjmu typu vlasov nie je ľahké nájsť prírodnú alternatívu. Preto sa veľmi teším, že si tento šampúch s mojimi vlasmi rozumie a nezťažuje už aj tak môj zdĺhavý proces rozčesania. Dokonca som si všimla, že mám po ňom vlasy aj o niečo jemnejšie a tiež poslušnejšie, takže zajačik má u mňa jednotku s hviezdičkou :).

Krémový sprchový gél Here Comes The Sun
Ako vidíte, tento sprchový gél nemá žiadny obal, je nahatý (podobne ako i celá Lush veľkonočná kolekcia) a vôbec sa za to nehanbí :D. Lush síce nie je v nahatých produktoch žiadny nováčik, no len nedávno prišiel s nápadom nahatých sprchových gélov. Rozdiel medzi balenými a nahatými Lush sprchovými gélmi spočíva v tom, že nahatá verzia obsahuje len minimálne množstvo vody (ktoré je potrebné len na zmiešanie obsiahnutých zložiek) a tým pádom je jej zloženie koncentrovanejšie. Mne osobne sa myšlienka nahatých produktov nesmierne páči a ich používanie ma baví aj napriek tomu, že je to s ich uskladnením a manipuláciou trocha zložitejšie, pretože je im potrebné nájsť nejakú nádobku v podobe prenosky. Lush má však všetko premyslené a na nahaté produkty ponúka recyklovateľné plasty alebo tzv. "Knot Wrapy", čo sú znovu použiteľné šatky vyrobené z fair trade bio bavlny. Knot Wrapy slúžia predovšetkým na originálne a ekologické zabalenie nahatých produktov, no dajú sa využiť i ako nákupná taška či ozdoba hlavy. Mimochodom na Lush stránke si môžete vyberať z množstva rôznych potlačí a farebných prevedení, takže každého naháča máte do čoho zabaliť :). A teraz už k tomuto oranžovému krásavcovi s názvom Here Comes The Sun. Zloženie gélu je plné samých dobrých ingrediencií, ako napr. silice z bergamotu a mandariniek, pomarančovej šťavy, bio fair trade bambuckého masla, avokádového oleja a nálevu z ľubovníka. Zmes všetkých týchto zložiek vytvára jedinečnú osviežujúcu krásnu vôňu, ktorá pokožku povzbudí, ukľudní a jemne očistí bez toho, aby ju vysušovala. Penivosť gélu je dostatočná, taká akurát, jednoducho presne taká akú od sprchového gélu potrebujete. Sprchový gél pri umývaní pokožku naoranžovo zafarbí, no farba ide s prúdom tečúcej vody ihneď dole. Ak sa pýtate, či ma tento nahatý sprchový gél presvedčil, tak rozhodne áno, pretože mi príde skutočne nabitý tým najlepším a ten efekt cíti i samotná pokožka.

Okrem týchto produktov nájdete medzi veľkonočnými novinkami množstvo ďalších zaujímavých kúpeľových pen, bomb či mydla na ruky a telo v podobe mrkvy. Na ukážku prikladám zopár fotografií. Celú kolekciu nájdete TU.

*Ďakujem spoločnosti Lush za poskytnutie vyššie spomenutých produktov.

Ako zapôsobila veľkonočná nádielka Lush produktov na vás? Máte v pláne niečo vyskúšať alebo už máte nejaký z produktov doma? Budem sa tešiť na vaše komentáre ❥.

26 komentárov

  1. Téda, mají úžasné novinky:). Myslím, že nějakou tu pěnu si budu muset vážně pořídit:D. Skvělý článek a moc pěkné fotky:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Niki :). Lush má tieto limitované kolekcie vždy nádherne prepracované. Určite vyskúšaj aspoň jednu z pien, ten zážitok z kúpeľa stojí za to :).

      Odstrániť
  2. Nádhera, moc se mi produkty líbí. Nejvíc asi šamponový zajíček, jemnější vlasy bych potrebovala. Zrovna dneska jsem se koupala s bombou od Lushe.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šampúch ma veľmi prekvapil, pretože ako som aj v článku spomínala, mojím hustým krepovitým vlasom nejde hocičím ulahodiť, a predovšetkým pokiaľ sa jedná o prírodné produkty. Takže zajačika môžem len odporučiť :). Tak to si si kúpeľ určite užila :).

      Odstrániť
  3. To jsou tak nádherné novinky. Nejvíce mě zaujal šampuch, ale všechny výrobky vypadají skvěle. Já od této značky ještě nic neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno to sú :). Lush produkty sú jednoducho pastva pre oči :). Ja som už od Lush zopár produktov vyskúšala a zatiaľ som bola vždy veľmi spokojná. Škoda, že nemáme aj na Slovensku aspoň jednu predajňu, kde by som si mohla produkty prísť pozrieť a vidieť všetku tú krásu naživo, ale tak aspoň, že sa dá objednať z českého e-shopu :).

      Odstrániť
  4. Zase má Lush opravdu rozkošné věci :) já bohužel ještě žádné nezkoušela, ale až se dostanu do obchůdku s Lushem, tak vím, že si odnesu plnou tašku voňavých věciček nejen do koupele.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lush vie ich limitovanými kolekciami vždy ohúriť a prekvapiť :). Keď sa raz dostanem do Lush predajne ja, tak sa seriózne obávam ako to tam dopadne, pretože v prvom rade zrejme nebudem vedieť kam sa mám skôr pozrieť a po druhé sa nebudem vedieť rozhodnúť čo vlastne chcem, lebo budem chcieť asi všetko na čo sa pozriem :D.

      Odstrániť
  5. Ja sa už musím nejak dostať do ich obchodu. (Nechce sa mi to objednávať cez internet) tie veci sú krásnučké! Kúpeľ s nimi musí byť balada!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem ti, ja by som si tiež najradšej vybrala priamo v predajni, predsa je to úplne iné, keď si môžeš daný produkt naživo pozrieť a ešte k tomu v Lush predajni, kde je všetko nesmierne krásne a voňavé :). Áno, kúpeľ s Lush penou je jedna báseň :):

      Odstrániť
  6. Lush mě hodně láká :) Takže budu muset už konečně něco vyzkoušet. Láká mě i scrub na rty :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Scruby na pery od Lush sú dosť chválené, tiež by som rada niekedy jeden vyskúšala :). Najviac sa mi na ich scruboch páči to, že sa môžu z pier zlíznuť :).

      Odstrániť
  7. Tak to je naprosto boží! Všechny ty produkty vypadají tak hravě a barevně! :-) To vajíčko chci taky :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :). Je to potešenie nielen pre oči, ale i pre pokožku :). Cream Egg peny sú veľmi vydarené :)

      Odstrániť
  8. To jsou úplně mazlivé produkty :-)!! Ještě jsem nic takového nezkoušela, ta pěna do vany musí mýt úžasná, já mám koupele ráda, vždy si udělám čas na nějaký wellness doma :-)! Vypadají opravdu vydařeně, děkuji pěkně za typ :-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti závidím :), my žiaľ v byte vaňu nemáme, no čoskoro sa to už dúfam zmení :). Myslím, že voňavý teplý kúpeľ je vo väčšine prípadov tým najlepším spôsobom relaxu, obzvlášť po celom pracovnom dni, a ešte ktomu s Lush produktmi - to je už hotový luxus :)

      Odstrániť
  9. Odpovede
    1. Veru áno Viki :), ale tak my ženy si zaslúžime len to najlepšie, takže občas si treba dopriať :).

      Odstrániť
  10. hello, i'm a new follower of your nice blog, can you follow mine on my blog? follow4follow?
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/
    thanks <3 TIZIANA

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherné fotky :)

    Lush ma láka už dlhšie, všetko majú premyslené do posledného detailu a páči sa mi aj ich filozofia. Len keby ešte otvorili predajňu na Svk alebo aspoň bolo lacnejšie poštovné z ich eshopu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, ďakujem :). Súhlasím s tebou, tiež by ma potešilo, keby otvorili na Slovensku aspoň jednu predajňu. A áno, to poštovné je dosť vysoké, najmä ak človek objednáva len pre seba a nemá sa s kým poskladať.

      Odstrániť
  12. I love your blog dear! If you want please check out mine and read my new story. I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends!

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Produkty vyzerajú super, najradšej by som vyskúšala nahatý sprcháčik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. To vajíčko vypadá fakt skvěle, asi holt budu muset zainvestovat :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.