Dermacol | novinky posledných mesiacov

Ahojte krásky!
Ale nám ten čas letí, však? Za tri týždne tu už máme Vianoce a ja som vám doposiaľ stále nenapísala o posledných Dermacol novinkách, ktoré značka uviedla na trh ešte pred príchodom jesene. Dnešný článok bude teda celkom dlhý a obsiahly, tak si keď tak uvarte hrnček čaju alebo si vezmite k čítaniu niečo dobré na chrumkanie :).

Začnem novými odtieňmi 16h dlhotrvajúcich dvojfázových farieb na pery a lesku v 1. Ponuka je obohatená až o 11 nových odtieňov, medzi ktorými sa nachádzajú nielen krásne nude farby, ale aj bláznivejšie odtiene, ako napr. krikľavo ružová či fialová. 
zľava doprava: odtieň č. 14, 21, 16, 15
zľava doprava: odtieň č. 17, 18, 19, 22
zľava doprava: odtieň č. 23, 24, 20
Najviac som si obľúbila mauve ružový odtieň č. 16 a hnedý odtieň č. 23 s kvapkou červenej. Okrem týchto dvoch odtieňov som testovala aj najbledší nude odtieň č. 14 a ružový odtieň č. 15 obsahujúci trblietky. Rúže sú vysoko pigmentované a poskytujú dokonalé krytie v jednej tenkej vrstve. Akurát trblietavý odtieň č. 15 je trocha slabšie pigmentovaný a vyzerá na perách skôr ako lesk. Systém používania tohto dvojfázového rúžu určite dobre poznáte. Dôležité je nechať rúž zaschnúť a až potom naniesť lesk. Používať rúž bez lesku moc neodporúčam, pretože bez neho sa má farba tendenciu na perách lepiť. Lesk dodá perám nielen zvodný lesk, ale taktiež sa o ne stará, vďaka čomu sa pery nevysušujú a sú stále hydratované. Síce je uvedené, že rúž má vydržať na perách až 16 hodín, no mne táto informácia príde strašne prehnaná. Navyše si ani nedokážem predstaviť, že by som mala mať na perách hocijaký produkt tak dlhý čas. V reprezentatívnom stave mi tieto rúže vydržia cca 6 - 7 hodín, potom sa mi už začínajú vytrácať zo stredu pier. U trblietavého odtieňu je výdrž slabšia - približne 3 - 4 hodiny.

zhora dole: odtieň č. 23, 14, 15, 16

Čerstvejšími novinkami z dekoratívnej kozmetiky sú maskara na obočie a rozjasňujúci korektor vo vyklikávacom pere. Korektor a rozjasňovač pod obočie v 1 je už v ponuke dlhší čas, písala som vám o ňom v tomto príspevku. 

Rozjasňujúci korektor vo vyklikávacom pere mi prišiel na testovanie v najtmavšom odtieni č. 3, tak som ho ani neskúšala a dala som vám ho do súťaže. Korektor som odskúšala teda aspoň v drogérii a nejako ma nezaujal. Krytie sa mi zdalo minimálne a to si ja s mojimi kruhmi nemôžem dovoliť. Takýto typ rozjasňujúcich korektorov môže podľa mňa pekne vyzerať len na takmer bezchybnej pleti a očnom okolí, ktoré netrápia tmavé kruhy či iné nedokonalosti. 

Riasenke na obočie som sa veľmi potešila. Keď som zbadala kefku, tešila som sa o to viac, pretože mi ihneď pripomínala Gimme Brow od Benefitu. Po vyskúšaní sa ale žiaľ moja radosť pominula. Vôbec sa mi totižto nepáči efekt, aký maskara na obočí vytvorí. Problém tkvie v tom, že kefka naberá príliš veľa produktu a aj keď ju poriadne poobtieram, vždy mám na obočí nadbytok produktu. Množstvo produktu sa mi teda veľmi ťažko koriguje a nedarí sa mi s maskarou pekne vytvarovať obočie. Konzistencia maskary mi príde púdrovo-krémová a na obočí je príliš vidieť, čo tým pádom nevyzerá vôbec prirodzene. Jediné čo sa mi na produkte páči je jeho výdrž a vodeodolnosť. Len tak ľahko sa odlíčiť nedá, chce to dvojfázový odličovač.

Trend produktov s holografickým efektom je stále aktuálny a preto i Dermacol zaradil do svojej ponuky holografické lesky. Celkovo si môžete vyberať z piatich odtieňov, mne prišiel na testovanie ružovo-broskyňový odtieň č. 3 a č. 5 s modro-fialovými odleskami. Lesk je veľmi dobre pigmentovaný a jeho efekt je dostatočne žiarivý a pútavý. Trocha mi však prekáža jeho hutnejšia konzistencia, nakoľko je na perách ľahko cítiť. Na druhú stranu ale lesk vôbec nelepí, pery veľmi dobre hydratuje a zvláčňuje. 

Poslednou novinkou z dekoratívnej kozmetiky sú tekuté metalické očné linky v troch odtieňoch - zlatá, strieborná a bronzová. Ja som sa rozhodla otestovať linky v bronzovej farbe a sú vážne krásne. Majú vynikajúcu kryciu schopnosť a sýtu bronzovú farbu. Vďaka tenkému aplikátoru sa linky dajú precízne naniesť, či už v tenšej alebo hrubšej línii. Linky inak rýchlo zasychajú a veľmi dobre držia. 

zľava doprava: metalická očná linka v odtieni č. 2, holografický lesk na pery - odtieň č. 3 a maskara na obočie - odtieň č. 2

Okrem množstva make-upových noviniek prišiel Dermacol na trh i s pleťovými maskami v tube a to s rannou osviežujúcou a nočnou vyživujúcou. Rannú masku som prenechala vám do súťaže. Nie že by som ju nechcela i ja vyskúšať, no viem, že by som ju nemala čas ráno používať. Nočnej vyživujúcej masky som sa spočiatku obávala, pretože som si myslela, že mi bude pleť zaťažovať a mastniť. No stačilo ju raz vyskúšať a moje obavy boli fuč. Maska ma veľmi prekvapila svojou hutnou krémovou konzistenciou, ktorá sa však do pokožky takmer okamžite vpije a nezanecháva na nej mastný či lepivý film. Počas noci pleť krásne vyživí, vzláčni a zjemní. Ráno je pleť na dotyk krásne jemná a pôsobí sviežim dojmom.

Ak máte radi sprchové gély Aroma Ritual, zaiste vás poteší nová vôňa zeleného čaju a opuncie. Je krásne osviežujúca, povzbudzujúca a nevonia ani trochu umelo. Ďalšie čo sa mi na tejto vôni páči je, že sa nejedná o vyložene sezónnu vôňu, je vhodná do každého ročného obdobia. Konzistencia gélu je rovnaká ako u ostaných Aroma Ritual gélov, teda tekutejšia.
* spolupráca

Ktorá z týchto Dermacol noviniek zaujala najviac vás? U mňa vedie nočná vyživujúca pleťová maska a príjemne ma prekvapili i nové odtienie 16h dlhotrvajúcich farieb na pery.

13 komentárov

  1. Rtěnky se teda pěkně rozrostly, což je super. :) Co se mi dále líbí jsou masky, ty jsou zajímavé. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by si náhodou plánovala jednu z nich vyskúšať, určite odporúčam nočnú vyživujúcu. Rannú som síce neskúšala, no myslím, že túto nočnú len tak hocičo neporazí :)

      Odstrániť
  2. Ty rtěnky mám moc ráda, je super že je víc barev :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :). Obohatenie ponuky o nové odtiene zaiste potešilo nejednu milovníčku rúžov. Hlavne je skvelé, že sú k dostaniu aj nude odtiene vhodné na každodenné nosenie :).

      Odstrániť
  3. Ty jo super, že rtěnky mají nyní více odstínů :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mňa najviac zaujali rúže a rozjasňujúci korektor. Z rúžov som mala už aj predchádzajúce farby a je super že rozšírili ponuku farieb. A ten korektor je síce napodobenina YSL, ale na rozjasnenie pleti je super :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som veľmi rada, že Dermacol rozšíril ponuku týchto rúžov, najmä o nude odtiene :). Čo sa týka korektoru, tak ten som síce neskúšala, no zrejme by som mu nenašla využitie, nakoľko uprednostňujem korektory s vyššou krycou schopnosťou ako takéto ľahké s rozjasňujúcim efektom.

      Odstrániť
  5. Holografickou rtěnku mám taky a odstín je děs :-D

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zrejme nie všetky odtiene vyzerajú na perách dobre, no odtieň č. 3 je moc pekný :).
      Ďakujem Ti krásne Neli, aj Tebe nádherné a pohodové Vianoce!

      Odstrániť
  6. Mě se líbí 16H rtěnky a určitě si koupím nějaký nový odstín.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nočnú masku by som rada skúsila. Zatiaľ mám skúsenosti iba s rannou od Havlíka a tá veru za veľa nestála. Rúže ma však vôbec neoslovili, mala som dva odtiene a farby síce ok, ale tak suché pery som nemala asi po ničom.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.