Tetesept sprchové gély

Krásnu sobotu!
Huráá máme víkend a ja vám konečne píšem o sprchových géloch značky Tetesept, ktoré si samostatný článok vzhľadom k ich skvelým, pokožku rozmaznávajúcim účinkom určite zaslúžia. Viacej už v samotnom príspevku :) 

K týmto sprcháčom som sa dostala úplne náhodne v Tescu, kde ich mali vo výpredajovom stojane. Takmer každý jeden, čo som ovoňala mal výraznú vôňu po daných zložkách, ktoré obsahoval. Aj keď sa mi sprcháče veľmi pozdávali, ihneď som si žiadny nekúpila, pretože som si povedala, že mám sprchových gélov dosť a že budem zbytočne kupovať a doma sa mi budú len ďalej hromadiť a potom ich aj tak porozdávam. Priateľ mi nakoniec dva z nich kúpil, a to prírodný regeneračný a upokojujúci. Keď som ich vyskúšala, bežala som do Tesca po ďalšie (nehľadiac na moje zásoby), no ušiel sa mi už len grapefruitový.

Zdravotný sprchový gél Aktivita má povzbudiť, osviežiť a stimulovať pokožku pri únave. Obsahuje grapefruitový a mätový olej a extrakt z guarany. Má hustejšiu gélovú konzistenciu a je vynikajúci práve po fyzickej aktivite, no tiež na bežné osvieženie pokožky po namáhavom dni. Krásna citrusovo-mätová vôňa príjemne osvieži a dodá energiu.
Upokojujúci sprchový gél slúži na upokojenie a obnovenie rovnováhy pri duševnom nepokoji a strese. O pokojnejší pocit sa postará ľubovníkový olej spolu s extraktom z kvetu mučenky. Vôňu vám neviem presne popísať, je taká bylinkovo-lekárenská. Spočiatku sa mi vôbec nepáčila a myslela som si, že sprcháč kvôli tomu ani nebudem používať. No po viacerých použitiach som si ho obľúbila, vôňa mi postupne prestala vadiť a stala sa mi naopak príjemnou, upokojujúcou. Po umytí týmto gélom som sa cítila uvoľnenejšie a spokojnejšie, a vďaka krémovo-gélovému zloženiu som mala pokožku pekne hydratovanú. 
A na záver to najlepšie :) Krémovo-olejový sprchový gél "prirodzene regeneračný" s olivovým olejom a bambuckým maslom. Obsahuje NutriBion formulu s transferovými proteínmi pre hĺbkovo účinnú a bohato regeneračnú starostlivosť o pokožku. Krémovo-olejové zloženie zahalí pokožku do zamatovo hebkého pocitu a dodá jej poriadnu dávku hydratácie. Musím podotknúť, že ani jeden z gélov nespôsobuje vysušovanie a pnutie pokožky, a nielen po tomto mám pokožku na dotyk jemnú a vláčnu. Vôňa zodpovedá zložkám, podobne ako pri upokojujúcom je skôr taká zdravotná, liečivá.
Na fotke môžete vidieť rozličné zloženia sprchových gélov. Od tekutejšieho až po krémové - prvý zelený je grapefruitový, druhý upokojujúci a tretý krémový regeneračný.
Ja som z týchto sprcháčov nadšená a môžem ich zaradiť medzi najlepšie, čo som doposiaľ vyskúšala. Akurát neviem, kde zoženiem ďalšie balenia, hoci Tetesept soli do kúpeľa majú takmer všade, no gély som si nikde nevšimla. Určite sa musím po nich lepšie poobzerať.
Mali ste aj vy nejaký sprchový gél Tetesept z tohto môjho tria, príp. iný? 

13 komentárov

  1. Já zadny z techto nemám, ale mam proti nachlazení :) A je celkem fajn. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som este tetesept nikdy nemala :)
    Pozyvam na velku letni GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš to skvěle nafocené a sepsané :) Super článek a dost mě zaujaly.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešte som o tejto značke ani o produktoch nepočula ale vyzerajú zaujímavo:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V Dmku som videla tieto sprcháče, no nemyslela som, že budú až tak skvelé. Určite si po ne niekedy skočím, keď sa mi doma minú moje zásoby. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od nich jsem nic nezkoušela, ale musím říct, že to fakt vypadá skvěle. :) Možná bych zvolila ten na uklidnění, protože to bych občas vážně potřebovala. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že ak vyskúšaš, tak budeš takmer na stopro spokojná :)

      Odstrániť
  7. O tejto značke som ešte nepočula, ale vyzerá to naozaj skvelo . :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. naozaj su lakave keby ich zbadam a ja tiež si kúpim ani telove mlieka by neboli zle, čítam prvý krát o tchto produktoch:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.