Lovely Clarins

Ahojte :)
Z príchodu jesenného obdobia sa moje telo i myseľ ešte stále vzpamätáva, a vždy mi pomerne dlho trvá až sa na jesenný mód konečne naladím. Prechodné obdobia totižto na mňa vôbec dobre nevplývajú, nakoľko takmer každý rok bojujem s bolesťami žalúdka, hlavy, nepríjemnosťami spojenými s alergiou a astmou, a o únave radšej ani nehovorím. Potrebovala by som asi poriadny kopanec, aby som sa naštartovala a začala fungovať naplno. Btw, ak máte nejaké svoje osvedčené tipy na prekonanie týchto neduhov, budem rada, ak sa o ne v komentári podelíte :) 
A teraz už k dnešnému článku. Letným favoritom už samozrejme odzvonilo, no rada by som vám ešte napísala zopár slov o mojich dvoch letných láskach, a to Clarins Eau des Jardins toaletnej vode a balzame na pery Daily Energizer Lovely Lip Balm.

Clarins Eau des Jardins
Clarins Eau des Jardins je ošetrujúca toaletná voda, kombinujúca esenciálne oleje a rastlinné extrakty s prospešnými účinkami v podobe aromaterapie a fytoterapie. Eau des Jardins je vytvorená za použitia extraktov z pukov buka, jarabiny a čiernych ríbezlí. Základom vône sú tóny cédrového dreva, pačuli a vetiveru, zakončené zamatovým bielym pižmom. Hlavu vône tvoria iskrivé tóny esenciálnych olejov z grapefruitu, citrónu, bergamotu a pomaranča. Srdce vône nesie svieže a zelené tóny olejov z mäty, listov vavrínu, ruže a pukov čiernych ríbezlí. Okrem voňavého pôžitku sa Eau des Jardins o pokožku i stará, dbá o jej hydratáciu, upokojenie a zjemnenie.
Eau des Jardins som začala používať v júli a odvtedy sa jej neviem nabažiť. Myslela som si, že to bude vyložene letná záležitosť, no stále sa jej neviem vzdať, a ťažším, výraznejším vôňam ešte dávam čas. Ihneď, ako som si k nej prvý krát privoňala, vedela som, že to je vôňa, ktorú hľadám. Príde mi tak jedinečná a vzácna! Po jej nastriekaní sa cítim ako v zajatí čerstvo rozkvitnutej záhrady. Jej vôňu vám nedokážem presne opísať, no je v nej cítiť asi každú jednu zložku, ktorú obsahuje. Je nádherne osviežujúca, povzbudzujúca, ľahká, a pritom intenzívna. Každý deň si ju dokážem vychutnávať a tešiť sa z toho úžasného prívalu rastlinných vôní. Okrem toho, vôňa vo mne zanecháva príjemný, upokojujúci a dušu pohladzujúci pocit. Výdrž má takmer celodennú, zrejme mi to ani nebudete veriť, ale niekedy ju ešte večer na pokožke, príp. kúsku oblečenia cítim. Na toaletnej vode sa mi taktiež veľmi páči jej ošetrujúci zmysel a koncept spájajúci vôňu so starostlivosťou o pokožku, ktorá má tak vďaka nej aj istú dávku hydratácie a je čiastočne chránená pred vysušovaním. Eau des Jardins je skutočne svet nekonečnej harmónie, sviežosti a potešenia :) Pre mňa je dokonalá a vždy sa k nej budem rada vracať.
Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm
Daily Energizer Lovely Lip Balm je bohatým, výživným, hydratačným koktejlom rastlinných zložiek s obsahom kakaového a bambuckého masla, ktorý poskytuje perám okamžitý a dlhotrvajúci komfort, hladší a plnší vzhľad, a dokonalý lesk s ružovým nádychom. Obsiahnutý pigment v balzame reaguje podľa pH pier, a dodá im tak prirodzenú farbu a unikátny ružový odtieň. Vďaka zvláčňujúcemu extraktu z čiernych ríbezlí by mal balzam pery hydratovať až po dobu 8 hodín. 
Musím priznať, že spočiatku som balzamom veľmi nadšená nebola, nakoľko mi pery slabo hydratoval, a mala som ich potrebu neustále znovu a znovu natierať. No po pár použitiach sa akoby "rozmastil", a pery mi už vyživoval oveľa lepšie - stalo sa to aj vám s nejakým produktom? Každopádne s 8-hodinovou hydratáciou súhlasiť nemôžem, no berte prosím do úvahy fakt, že na balzamy som maniak, a rovnako aj na ich používanie. Balzam musím mať vždy a všade poruke, inak by som sa asi zbláznila :D Deň bez natretia pier balzamom si ani neviem predstaviť. Je to jednoducho činnosť, ktorú za deň zopakujem minim. 10 krát, a áno, som na balzamoch závislá. A teda, asi žiadny balzam by mojim zhýčkaným perám neposkytol viac ako 2-hodinovú hydratáciu, pretože si ich po tomto čase tak či tak pretriem znovu - proste zvyk. No a tým pádom zrejme ani neviem hydratačné účinky balzamov adekvátne posúdiť... Ok, ideme ďalej. Vôňa - tá je božská! Vonia ako záhrada plná kvetov, ovocia a ďalších voňavých rozkošností. O dokonale roztomilom balení asi ani písať nemusím, no uznajte sami, koho by kytičkový obal nezlákal? A pigmentácia podľa pH pier ma fakt baví, pery sú po jeho použití prirodzene a na mieru zafarbené, a ak práve nemám náladu na žiadny rúž, ani lesk, siahnem po tomto balzame a mám vystarané :)
 Máte skúsenosti s týmito, alebo inými produktami od značky Clarins? Tiež mi môžete napísať, ako vzládate jeseň vy, a či máte jesenné obdobie radi ☺

12 komentárov

  1. Aj ja by som si chcela kúpiť nejakú jesennú vôňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím palce, nech nájdeš presne takú akú chceš :), lebo niekedy je to celkom ťažké.

      Odstrániť
  2. Se značkou Clarins zatím nemám žádné zkušenosti, ale moc se mi líbí obaly těchto dvou produktů :)

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly majú skutočne moc pekné a lákavé, rovnako ako aj samotný obsah :)

      Odstrániť
  3. Ten rúž môže vyzerať naozaj super na perách, keďže je to taká jemnú farbička. Inak, podľa zloženia musí byť tá vôňa naozaj krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, balzam vyzerá na perách moc pekne, dodá im jemnú farbu a krásne ich oživí, a to ma na ňom strašne baví :) A tá vôňa, to je dokonalosť sama o sebe :)

      Odstrániť
  4. S touto značkou nemám zkušenost, ale kamarádka hrozně chválila make-up :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Clarins dekoratívku vyskúšanú nemám, a najviac by ma asi zaujímala ich nová maskara Supra Volume :)

      Odstrániť
  5. Moc hezký článek, úplně si mě navnadila na tu vůni! :) Značku Clarins mám moc ráda, miluji jejich oleje na rty, makeupy a korektor! Rozhodně si musím pořídit ještě nějaké kousky, protože je mi prostě tahle kosmetika neskutečně sympatická. Já podzim zvládám dobře, mám ho moc ráda. Mně většinou bývá špatně v létě - nedělají mi dobře vysoké teploty, když nemohu být ani u vody, takže já se na příchod podzimu a a zimy vlastně těším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mooc ďakujem :) Určite si ku vôni privoňaj, ja som sa do nej ihneď po prvom okúsení zamilovala :) Značku Clarins som si taktiež veľmi obľúbila, a presne ako píšeš, je mi jednoducho sympatická a získala si moju dôveru. Určite chcem od Clarins vyskúšať ešte ďalšie produkty, momentálne túžim po ich novej Supra Volume maskare :)

      Odstrániť
  6. Od Clarins som mala denny a nocny krem a spokojnost, asi to najlepsie co som kedy mala.. chcela by som od nich vyskusat este oleje na pery a fixator makeupu :) zmeny obdobia nejak velmi neprezivam, v jeseni ale byvam trocha podrazdena a mavam malo energie, asi uprsanym pocasim :) Leto milujem a zimu brrrr nemam rada :S Ku voni si musim cuchnut! :)

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fixátor make-upu chcem aj ja, a keď sa k nemu konečne niekde dostanem, tak zrejme poputuje so mnou domov :) Ja mám tiež v jesennom období málo energie, stále som unavená a občas by som zaspala aj na kameni :D Určite si ku vôni privoňaj, pre mňa je to jedna z najkrajších vôní!

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.