The Body Shop Vitamim E toner & sorbet

Značka The Body Shop patrí medzi moje srdcovky. Keď som sa minulý rok prvýkrát ocitla v TBS predajni, bola som úplne unesená a ani som nevedela, kam sa mám skôr pozrieť. Žiaľ, na Slovensku nemáme ani jednu predajňu, no istú časť sortimentu môžeme zohnať na www.parfemy-elnino.sk, čomu sa ja nesmierne teším. Navyše na Elnino majú produkty TBS za skvelé ceny a sú oveľa lacnejšie ako v samotnej predajni. V dnešnom článku by som vám rada predstavila dva produkty od tejto značky, a to hydratačný toner a aqua boost sorbet z hydratačnej rady s vitamínom E, ktorá je určená pre ochranu pokožky pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia, ako sú znečistené ovzdušie, cigaretový dym a UVA/UVB lúče.

The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner
Osviežujúci, hydratačný toner s obsahom vitamínu E a oleja z pšeničných klíčkov má za úlohu odstrániť zvyšky make-upu a zanechať pleť čistú, vláčnu a hydratovanú. Okrem toho pomáha zvyšovať (zlepšovať) absorpciu ďalších, po ňom nasledujúcich produktov. Prípravok má byť vhodný pre všetky typy pleti.
TBS hydratačný toner bude podľa mňa skutočne vhodný pre všetky typy pleti, nakoľko pokožku nevysušuje, no ani ju nezaťažuje, takže i mastná pleť bude spokojná. Toner má gélovitú konzistenciu, ktorá mi veľmi pripomína Clinique Turnaround Revitalising Lotion. Na rozdiel od väčšiny pleťových vôd a tonikov sa TBS toner (práve vďaka spomínanej konzistencii) vpíja do vatového tampónu len minimálne, a tým pádom viacej produktu zostáva pre pleť, čo je efektívne jednak pre dôkladnejšie vstrebávanie do pokožky a taktiež z hľadiska maximálneho využitia prípravku. Vysušenú pokožku toner ihneď ukľudní a zbaví ju nepríjemného pocitu pnutia. Veľkou výhodou je možnosť použitia aj na očné okolie, nakoľko je k pokožke mimoriadne citlivý a nespôsobuje žiadne štípanie ani pálenie. Čo sa týka vône produktu, je príjemná, s krémovým nádychom. Jediné, čo ma na produkte trocha znepokojuje, je obsah fenoxyetanolu na piatom mieste v zložení a škoricového alkoholu na poslednom mieste, keďže výrobok má byť "alcohol free". Toner kúpite na e-shope za 3,47 €. Objem balenia je 200 ml. 
The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet
Jedná sa o osviežujúci a zmatňujúci sorbet na tvár s obsahom vitamínu E, ktorý má poskytnúť pokožke celodennú hydratáciu. Po jeho nanesení má byť pleť jemnejšia a vďaka chladivej formule má na pleti vzbudiť chladivý efekt. Sorbet je rovnako ako toner vhodný pre všetky typy pleti.
Sorbet má hustú gélovú konzistenciu s obsahom jemných bielych mikročastíc. Je bledo ružovej farby a má nevtieravú, sviežu vôňu. Do pokožky sa vstrebáva bleskovou rýchlosťou, ihneď zmierňuje pocity pnutia a dehydratácie pokožky. Je veľmi ľahký, osviežujúci, na pleti ho nie je vôbec cítiť, čo určite ocenia najmä majiteľky mastnej a zmiešanej pokožky. Pre suchý až extrémne suchý typ pokožky sorbet zrejme postačovať nebude, no túto informáciu berte len ako relatívnu, samozrejme, ako vždy píšem, treba vyskúšať na svojej pokožke. Na moju zmiešanú pleť je ideálny. Vďaka jeho rýchlo sa vstrebávajúcej konzistencii je pleť ihneď pripravená na nanášanie make-upu, pod ktorý vytvorí dokonalý, matný podklad. Pleť je po ňom jemná, vyhladená a príjemne "refreshnutá". Myslím, že textúra sorbetu bude skvelým riešením hlavne počas horúcich letných dní. Cena sorbetu na e-shope: 9,43 € za 50 ml. 
Máte skúsenosť s produktami od TBS? Ako sa vám pozdáva hydratačná rada s vitamínom E?

25 komentárov

  1. Tú vôňu v predajni The body shop milujem a tiež som na tom podobne, že ani neviem, na čo sa mám pozrieť skôr. :) tieto produkty síce nepoznám, ale vyzerajú veľmi dobre. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si zatiaľ najviac zamilovala ich telové maslo s vôňou Vineyardpeach, to vedie u mňa na plnej čiare :) No určite chcem od The Body Shop toho vyskúšať postupom času oveľa viac :)

      Odstrániť
  2. Elnino je supr stránka :) Já od Body shopu nic moc nemám, utrácím převážně za dekorativku :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Elnino sa aj mne moc páči, a najviac to, že majú The Body Shop :) Ja zase prevažne utrácam za produkty pleťovej a telovej starostlivosti, no rada zainvestujem aj do kvalitnej dekoratívky :)

      Odstrániť
  3. Elnino je super, produkty vyzerajú super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :) A produkty sú skutočne skvelé, za vyskúšanie rozhodne stoja :)

      Odstrániť
  4. Elnino je super, produkty vyzerajú super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Elnino je skvělý eshop, líbí se mi ta pestrost značek a produktů. Nejvíce mě zaujala Booster, o kterém docela uvažuji. Tak uvidíme jestli se k němu dostanu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne takisto :) Sorbet určite vyskúšaj, myslím, že by si s ním mohla byť spokojná :)

      Odstrániť
  6. značku poznám, ale som ešte neskúšala, raz snad :) ten sorbet vyzerá lákavo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne stačilo vyskúšať ich telové maslo a láska bola na svete :D

      Odstrániť
  7. Tak ten sorbet určitě vyzkouším! The Body Shop mám celkově moc ráda :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja The Body Shop zbožňujem, najmä ich maslá a peelingy, teraz sa k nim pridal hydratačný toner a sorbet; a verím, že časom bude toho oveľa viacej :)

      Odstrániť
  8. Musím říct, že tato značka mě už hodně dlouho láká. :) Ale ještě jsem se k tomu nedostala, abych si něco pořídila :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak snáď už čoskoro príde ten správny čas a niečo vyskúšaš :)

      Odstrániť
  9. Přesně z této řady jsem něco chtěla, ale nemohla jsem se rozhodnout co, tak jsem odešla s prázdnou :D Ale příště to vidím na ten toner!:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Z Elnina som ešte nič nemala, ale plánujem si niečo už dlhšie objednať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z Elnina tiež len nedávno prvýkrát objednávala a som veľmi spokojná :) Tovar doručia do dvoch dní, a navyše doručujú aj v sobotu :)

      Odstrániť
  11. Ten sorbet vyzerá zaujímavo :) od Body shopu mám len jeden balzam na pery a nie je to žiaden priekopník, taký priemer :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám od TBS balzam na pery - s medom, a tiež som od neho čakala viac, ale aspoň že sladko chutí :)

      Odstrániť
  12. Značku sice neznám, ale výrobky mě zaujaly a vypadají dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Od Body shop som mala zatiaľ len medovú kolekciu, ktorá sa mi veľmi páčila

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.