Sleek Matte Me Lip Cream

Značku Sleek MakeUP určite každá z vás pozná, najmä vďaka ich krásnym paletkám. Nedávno prišla na trh s matnými leskami, ktoré sa stali okamžitým hitom. Vďaka eshopu krasotika.sk som mala aj ja možnosť vyskúšať jeden z nich a to v odtieni "Birthday Suit", čo je krásna nude-ružová farba. Ako som s týmto krémovým leskom spokojná a ako u mňa obstál sa dočítate viac ďalej v príspevku.
Balenie lesku je pekné hranaté (ja mám testerovú verziu bez loga) s matným čiernym vrchnákom, čo je typické Sleek-ovské balenie. Aplikátor je plochý, čo ja zrovna v obľube nemám, nakoľko sa s týmto typom aplikátora troška horšie pracuje, pretože sa s ním ťažšie vykresľujú kontúry pier. Vôňu a chuť nemá lesk žiadnu. Čo sa týka samotnej aplikácie, lip cream veľmi rýchlo schne, takže je dôležité s ním pracovať skutočne rýchlo a v tomto nastáva u mňa problém, keďže matné produkty takmer vôbec nepoužívam, tak ani nie som zvyknutá tak pohotovo s nimi pracovať. Pred použitím je vhodné si najprv pery vykresliť, alebo aspoň orámovať kontúrovacou ceruzkou, aby sa lesk pohodlnejšie a precíznejšie nanášal, pretože ak spravíte jeden chybný, nedokonalý ťah, tak sa to už len ťažko opravuje. Alebo ak si budete chcieť niečo, keď aj hneď opraviť, tak to po zaschnutí bude vidieť. Takže treba sa hneď na prvý krát dokonale trafiť, čo určite šikovným dievčatám, ktoré používajú matné produkty často, nebude robiť žiadny problém. No ja - priznávam, sa stále učím s týmto leskom správne narábať a poviem vám, že to pre mňa nie je zrovna nič najľahšie, najmä kvôli jeho extra rýchlemu schnutiu; no verím, že sa s tým časom statočne popasujem :) 
A teraz k výdrži. Musím podotknúť, že na mojich perách asi žiadny produkt (týka sa to hlavne rúžov) nevydrží dlhšie ako dve hodiny, vzhľadom k tomu, že si pery stále oblizujem, pretože mám potrebu ich mať nepretržite hydratované a ťažko znášam pocit už len jemného pnutia a vysušovania už vôbec. Preto používam skôr lesky a hydratačné alebo balzamové rúže. Takže ani tento matný lesk mi na perách nevydrží dlhšie ako tie dve hodiny a taktiež sa mi zo stredu pier rýchlo vytráca. Možno je to tým, že moje pery sú väčšie a vráskavejšie. To, že lesk pery vysušuje, asi ani písať nemusím, nakoľko to je u matných produktov bežným javom. No ja ako balzamový maniak s takmer nulovou toleranciou na dehydratáciu pier môžem potvrdiť, že vysušovanie týmto lip creamom nie je až také strašné - vydržala som to s ním celkom v pohode, aj keď pery som si samozrejme musela oblizovať :D Pred aplikáciou môžete použiť balzam, no je nutné pery nabalzamovať dostatočný čas pred aplikáciou lip creamu alebo pery následne odtlačiť do vreckovky. 
Ako vidíte na obrázku, pigmentácia je naozaj vysoká, farba je krásna sýta. Lesk má pri nanášaní najprv krémovú konzistenciu (foto vľavo) a po zaschnutí žiadaný matný efekt (foto vpravo). Jedna vrstva vytvorí dokonalé, intenzívne krytie. Nanášať druhú vrstvu určite neodporúčam - po nej sa začne lip cream droliť.
Celkovo je v ponuke 6 odtieňov. Na Krasotike vychádza tento matný lesk 6,10 € (pre porovnanie na oficiálnej stránke Sleek MakeUP je za cenu 7 €). Ja osobne si z Krasotiky veľmi rada objednávam (a to nepíšem len preto, že mi poskytli produkt na testovanie), pretože majú aj keď možno trocha užší, ale veľmi zaujímavý výber zahraničnej kozmetiky, u nás nedostupnej, za skvelé ceny. Taktiež robia často hocijaké akcie, ako napr. poštovné zadarmo alebo ponúkajú výrobky za zvýhodnené, zľavnené ceny. Doba doručenia je asi najrýchlejšia zo všetkých eshopov, ktoré poznám, a to je dva dni od zaplatenia objednávky (v prípade, že platíte vopred) (napr. v nedeľu objednám a už v utorok mám objednávku doma).
Dúfam, že sa vám moja recenzia aspoň sčasti páčila a bola pre vás užitočná :) Máte aj vy skúsenosti s matným leskom od Sleeku, alebo od nejakej inej značky?

31 komentárov

  1. Farba je veľmi pekná a zaujímavá. Ja by som určite siahla po Brink Pink

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Farba je veľmi pekná a zaujímavá. Ja by som určite siahla po Brink Pink

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Brink Pink by som si vedela predstaviť aj ja, najmä v letných mesiacoch :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. To teda je, myslím, že to je taký univerzálny odtieň, hodiaci sa takmer každej :)

      Odstrániť
  4. Ja na tento rúž kukám už dlho a presne tento odtieň si chcem objednať, pretože ako som si nafarbila vlasy na červeno veľa rúžov sa mi bije s farbou vlasov :)
    Bio súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný odtieň, a fakt krásne vyzerá na perách. Ja som mala možnosť otestovať rúž Milani a som s ním veľmi spokojná. :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odtieň je skutočne veľmi pekný :) Od Milani som zatiaľ nič nemala, no už dlho túžim po nejakom ich výrobku :)

      Odstrániť
  6. Zatím žádnou zkušenost nemám, ale vypadají zajímavě, každopádně já si zatím na výraznější barvičky netroufám :)

    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám taktiež radšej nude odtiene, no tento od Sleeku nie je až taký výrazný.

      Odstrániť
  7. myslím že sa ti ho veľmi dobre podarilo aplikovať, ja mám tento už dlhšie a tak isto mi to celkom vadí ked mám vysušené pery z neho ale inak sa mu pomôcť nedá, to že sa stráca zo stredu pier to môžem len potvrdiť ako keby sa zošuchával neviem prečo ale myslím že bývaju matne lesky aj lepšie aj ked som iné neskúšala. Inak farba je najkrajšia to všetkých čo mali v ponuke z krasotiky som už viac krát objednávala a páči sa mi rýchle dodanie vybavenie donesie zasielku poštarka a je to vybavene:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, táto farba je zo všetkých ponúkaných naj :) Ja som tiež veľmi spokojná s rýchlym vybavením objednávky z krasotiky, nie na každom eshope to takto rýchlo vedia vybaviť.

      Odstrániť
  8. Tak jsem si už našla dva, možná tři odstíny, které musím mít...:D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. Na perách vyzerá skutočne veľmi pekne, no škoda, že na mojich perách nevydrží o niečo dlhšie.

      Odstrániť
  10. Recenzia na tento Lip Cream sa mi veľmi hodí, keďže plánujem ísť zajtra na InterBeauty a tam sa naň bližšie pozrieť a možno aj kúpiť. Aj keď si ma celkom odradila, ale uvidím "naživo" :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď uvidíš, možno sa ti zapáči :) Každopádne si to tam zajtra pekne uži :)

      Odstrániť
    2. V nedeľu bude článok o veľtrhu! :) Rozhodovala som sa medzi Sleekom a Milani, no nakoniec som objavila podobné ešte aj od W7 a Jordany a nakoniec to vyhrala Jordana. Ale aj ten Sleek ma celkom lákal! :D

      Odstrániť
    3. Super, teším sa naň :) Jordana matné rúže vyzerajú veľmi pekne, páči sa mi väčší výber odtieňov.

      Odstrániť
  11. Tento odstin vypada skvele.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásný odstín! miluju matné stainy:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Skvelá recenzia ! Má nádhernú farbu a určite by som ho chcela niekedy vyskúšať :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Pěkný článek :) já jsem zatím taky žádnou matnou rtěnku ani nic podobného nezkoušela, ale tenhle má opravdu krásný odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak tie potrebujem! :D Nádherné farby!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Minule som mala na fotení požičaný ten Fandango a veľmi som bola spokojná s výdržou, takže uvažujem nad kúpou :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.