Ziaja očný gél proti opuchom a kašmírový krém na ruky | recenzia

Ahojte! Opäť sa vám ozývam po dlhšom čase, no už to bude hádam častejšie, nakoľko dnes som zdolala dizertačnú skúšku - jupíí :) a ešte ma čaká ďalšia polovica štúdia, na ktorú sa teším, keďže teraz pracujem na zaujímavom pokuse, no o škole už dosť, len som vás chcela informovať :) V dnešnom článku vám prinášam recenziu na očný krém a krém na ruky od Ziaji.
Očný gél proti opuchom
Tento ľahký, neparfumovaný očný gél s výťažkom zo šalvie a obsahom D-panthenolu je určný pre každodennú starostlivosť o pleť v okolí očí. Gél má redukovať opuchy pod očami, vyhladzovať, hydratovať a spevňovať pokožku očného okolia, taktiež ju má tonizovať a jemne napínať. Je vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. 
Gél som si kúpila najmä preto, že v poslednom čase málo spím a gél používam každé ráno na redukciu prípadných opuchov. Síce trpím skôr na tmavé kruhy ako na opuchy, no občas mávam problém aj s malými opuchmi, ktoré tento gél veľmi pekne redukuje. Páči sa mi jeho ľahká, gélová konzistencia, ktorú ja veľmi obľubujem a gélové zloženie takmer vždy uprednostňujem, nakoľko mi viacej vyhovuje ako podklad pred aplikáciou korektoru. Gél sa rýchlo vstrebe, vôbec nelepí a okamžite môžem nanášať korektor, ktorý mi naň pekne priľne. Ziaja šalviový očný gél teda hodnotím veľmi pozitívne a určite mám v pláne vyskúšať aj nejaký ďalší :)
Krém na ruky s obsahom kašmírových proteínov a masla shea ma ihneď uchvátil jeho úžasnou vôňou, presne taký typ vône mám rada :) Krém má chrániť, posilňovať a hydratovať pokožku rúk aj po častom umývaní, ďalej má upokojovať suchú, popraskanú pokožku a obnovovať jej pružnosť a hladkosť. 
Pokožka mojich rúk býva často veľmi suchá a práve vtedy mi hydratácia tohto krémiku nepostačuje, takže si myslím, že na veľmi suchú a popraskanú pokožku nebude dostačujúci. S čím však súhlasiť môžem sú jeho vyhladzujúce účinky, pokožku rúk vie veľmi príjemne zjemniť. No najmä kvôli jeho úžasnej vôni a tiež rýchlemu vstrebaniu si ho určite kúpim znovu :)
Máte skúsenosti s týmito výrobkami od Ziaji?, resp. ktoré výrobky od Ziaji sú vaše najobľúbenejšie?  Budem rada, ak mi napíšte vaše tipy :)

14 komentárov

  1. Ja som pozerala očné krémy od Ziaji, lebo Peťa s Lovely Hair ich neskutočne vychvaľovala ,ale našla som len ten s kozím mliekom. A ten nebol moc vhodný na moju pleť, ale ak by som našla s petržlenom, tak by som si ho určite kúpila :)

    Bio súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na petržlenový som zatiaľ čítala samú chválu, tiež ho niekedy chcem vyskúšať :)

      Odstrániť
  2. Gratulujem k dizertačnej skúške a hlavne, že ťa teraz štúdium baví, mňa by napríklad aj zaujímalo o aký pokus ide, ale ja som vždy zvedavá :D :). Skvelá recenzia, nejaký očný gél od Ziaji by som tiež rada vyskúšala a hlavne teraz sa určite dostanem ku všetkým, keďže otvorili v Trenčíne nový obchodík a tak si môžem nejaký z nich vybrať, som zvedavá, aj keď ja naopak gélové nemám až tak rada. A krém na ruky som práve dostala od kamošky v modrom prevedení, no ešte som ho neskúšala, ale viem, že majú takú vodovejšiu konzistenciu, takže na také poriadne premastenie a hydratáciu fakt nie sú. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Študujem fyziológiu plodín a drevín, moje pokusy sa týkajú kvalitatívnych i kvantitatívnych vlastností rôznych odrôd šalátu siateho :) Je to oveľa komplikovanejšie, tak aspoň takto v skratke :) Tú predajňu v Trenčíne veľmi závidím, kiež by bola aj v Nitre, ešte že sa dajú nejaké ich výrobky zohnať v Tescu...

      Odstrániť
  3. Já mám od Ziaja kozí oční krém a je docela fajn, ale že bych pozorovala nějaké výrazné změny v očním okolí, to ne :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Radu s kozím mliekom som skúšala niekedy dávno a moc mi nevyhovovala...

      Odstrániť
  4. Značku ZIAJA mám naozaj veľmi rada a ten očný gél vyzerá fakt super :) Určite sa po ňom pozriem aj ja :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám v pláne vyskúšať nejaké ich sprchové gély a telové maslá a tiež ma zaujímajú výrobky z rady Manuka Tree :)

      Odstrániť
  5. Rada bych vyzkousela ocni krem. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od Ziaji mám nejraději jejich petrželkový oční krém.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Môj obľúbený produkt od Ziaji je ich dvojfázový odličovač. Skvelo a rýchlo odličuje a nemám mu čo vytknúť. Je to môj obľúbenec na ktorého nedám dopustiť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Minule som naň už pozerala, ako miniem to čo mám, tak ho zrejme vyskúšam :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, za váš čas a chuť napísať.